Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goooonies

co myslicie o takiej sukience na wesele dla osoby grubszej?

Polecane posty

Gość tak mi sie wydaje
swietna ta sukienka. ukryje co ma ukryc ladnie podkresli biust i biodra skoro masz ladne. Kolor wydaje mi sie troche smutny ale jak bys zaszalala z jakimis czerwonymi lyb gleboi mocny roz szpilkami i jakims innym dodatkiem (ale nie torebka) to by ozywilo. Do tego tez kolczyki w takim ostrym kolorze.. albo bransoletka...tak widze. delikatna bizuteria uczyni to wszystko niezauwazalnym....

Gość tak mi sie wydaje
chociaz nie, moze sie myle z tymi ostrymi kolorami jak teraz tak patrze... ale nie takie klapki srebrne jak ta na zdjeciu ma!! to ma sie nijak do kiecki wg mnie

aczkolwiek jezeli masz wystajacy brzuszek nie ukryjesz go w tej sukience bo jest odcinana pod biustem

Gość goooonies
moze fioletowa i srebrne dodatki-szpilki i torebka?

Jeżeli zdecydowałaś się na sukienkę to kolor dobierz do swojej karnacji, typu urody, koloru włosów itp. I do dodatków jakie posiadasz (chyba, że zamierzasz wszystko kupować).

Gość slubkalubka
wydaje mi sie, ze ta suknia Cie tylko poszerzy. ja tez mam duzy biust i waskie biodra i bede miala suknie z dekoldem w serek i na szerszycg ramiaczkach i pionowo drapowana. taka sukienka jaka wkleilas poszeszy Cie

Gość tak mi sie wydaje
Dobierz kolor do urody, fioletowy ladny, ale widzialam tam tez granatowy, ktory bardzo mi sie podobal. srebrne dodati chyba ok, choc do granatu podobaloby mi sie zloto...ale jakos nie widze do tego lekkich sandalkow, tylko buty z odslonietym palcem. Naprawde sliczna ta sukienka, sama bym ja chciala.

Gość co coc cococococ
up