Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turysta.

Jak tanio dojechać do anglii

Polecane posty

Gość turysta.

wiecie jak tanio dojechać do anglii [tak do 100 zł ] chce pojechać tam na wycieczkę gdyż ciekawi mnie turystyka ekstremalne oraz chęć zobaczenia biednego szeregowca o którym tyle mówi nielubieuk jak patrzałem to tanie bilety są dopiero 2 mięsiące w przód a ja najlepiej chciałbym jechać w ciągu 2 tygodni. i żeby mnie podróż kosztowała w 2 strony max 200- 300 zł. poradźcie coś.

Gość inzynier serwisowy bann
Udaj się na wycieczkę na jaką ja zbieram :) Uzbieraj 5 tyś idzie zwiedzić cały świat jak?? Na lotnisku zawsze jest jakiś lot na którym zostały wolne miejsca. Takie wolne miejsce 1h przed odlotem kosztuje 50 - 100pln. I za 100pln można lecieć do paryża np. Potem w paryżu czatować na kolejne takie miejsce i np za kolejne 100pln do indii. Totalnie nie wiesz gdzie jutro będziesz i jak wylądujesz :) A jak chcesz konkretne miejsce no to musiał byś się dogadać z kimś z lotniska. Albo posiedzieć kilka dni na lotnisku i czekać kiedy do angli będą miejsca.

Gość laptopowa dziunia
za 100 to sobie kup buty i piechotka do Uk :D

Gość turysta.
widziałem oferty za podobną ceną za to w 2 stronę 400-500 zł. i mi pasowałoby tak wydać te max 200-300 zł za transport w dwie 2 strony + drugie tyle na życie. planuje tak wyjazd na 3 dni. nawet tanie linie lotnicze są teraz strasznie drogie a nie zamierzam planować na wrzesień czy październik.

Gość wiwiatt
nie przyjezdzaj tutaj turysto, nie chcemy cie tutaj u nas w bogatej uk, narobisz tylko zdjec brzydkich szeregowcow i tyle...jedz lepiej na ukraine, a najlepiej to ywbierz sie w podroz razem z nielubie uk (chociaz mi sie wydaje ze ty i on to ta sama osoba)

Gość turysta.
nie nie ta sama z tymi szeregowcami to żarcik był :). chce pozwiedzać londyn. pójść do parku hyde park powiedzieć co mi się żyw nie podoba,potem pojechać zobaczyć pałac buckingham i big bena i coś tam jeszcze. ale szeregowca również chce zobaczyć czy są naprawdę tak biedne jak mówi nielubieuk czy to takie jaja są. na ukraini byłem i niepotrzebuje tam jechać.

Gość też matkauto m8uhvmkjyyg, hk,
A nie chesz za darmo? włacz google map i

Gość southeast
a gdzie chcesz spac w tym londynie? teraz to wogole lepiej nie jedz bo jest olimpiada i tlumy ludzi, komunikacja siada, drozyzna jesli chodzi o wynajem wiec to nie najlepszy czas na zwiedzanie, przyjedz we wrzesniu, pogoda jeszcze ladna, jesli chcesz zobaczyc szeregowce to nei ebdziesz mial problemu hahaha tutaj w kazdej dzielnicy sa takie, ale najlepiej jedz do wschodniego londynu tam duzo obskurnych szeregowcow oraz tzw council estate, to tez ciekawy widok,

Gość gość
polecam dojazd z http://autokary-mikrobusy.pl - na ich stronie możesz sobie zarezerwować przejazd w wybranym przez ciebie dniu i od razu sprawdzić cenę, a ceny są konkurencyjne :)

Gość gość
a podróżowałaś kiedyś z nimi? jakie są te autobusy? wygodnie jest? zastanawiam się nad nimi, ale to kilkanaście godzin więc ważne, żeby było komfortowo...

Gość gość
Teleportacja ;)))

Gość Kamil Badek
Ja jeżdżę z ECOLINES: https://ecolines.net/pl/ Mogę polecić - dobre ceny, promocje, podróż w komfortowych warunkach.

Gość gość
wyślij się w załączniku do maila ;-)

Gość drupaka3
a nie taniej jest leciec? Zawsze wydawało mi się że loty są tańsze, ja to zwykle bilety lotnicze kupuje tutaj https://www.fru.pl/ wydaje mi się że i komfort jest dużo większy lecąc niż jadąc i jeszcze ta zabawa z promami.

Gość gość
A może któryś z przewoźników, którzy są dostępni na portalu http://eurobusy.pl? Minibusy są naprawdę fajnym rozwiązaniem - ekonomicznie i wbrew wyobrażeniom bardzo wygodnie. :)