Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaa12

sylvie+Escapelle+okres

Polecane posty

Gość dziewczynaaaa12

Sprawa jest bardzo skomplikowana, ale mam nadzieję że jakoś mi doradzicie. W styczniu tego roku wzięłam tabletkę Escapelle, okres który dostałam trwał 2 tygodnie, czyli tydzień to pewnie było krwawienie wywołanie tabletką, a drugi tyd normlany okres. Później okres dostałam po 2 mies. Generalnie okres mam w miarę regularny, powiedzmy waha się po 3 do 10 dni. Postanowiłam zacząć stosować tabletki antykoncepcyjne. P.ginekolog przepisała mi Sylvie 20, czekałam na okres (był to już czerwiec) gdy zaczął się spóźniać. Spóźniał się może nie całe 2 tyg gdy w czasie stosunku mój chłopak przez przypadek spuścił się we mnie. i w ów czas wzięłam znowu tabletkę Escapelle. Pani doktor powiedziała żeby zważywszy na tą tabletkę zacząć stosować Sylvie dopiero w następnym cyklu, nie tym na który czekamy. Pare dni później po wszyskim dostałam okres, który trwał tydzień. (nie dwa jak poprzednio). Myślałam, że dostanę okres dopiero po 2 msc jak poprzednio. Gdy dokładnie po 28 dniach (od rozpoczęcia tamtego) dostałam kolejny. ( wczoraj rano). Wypłynęła stróżka krwi, i szybko włożyłam tampona i wzięłam pierwszą tabletkę. Tak jak wczoraj ten okres był w miarę. Tak dziś, nie zobaczyłam ani jednej kropli krwi, tylko brązowy śluz. Wzięłam jednak i dziś 2 tabletkę. Ale sama nie wiem czy to okres, czy np. jakaś rekacja na Escapelle. Nie wiem czy te tabletki zadziałają prawidłowo czy nie! Nie wiem wgl co mam robić. Proszę doradźcie coś!

Gość Perw mobilna
W ów czas. :classic_cool: Bierz dalej tabletki, ale zabezpieczaj się dodatkowo.

Gość dziewczynaaaa12
Sama nie wiem, może złapię dziś jakiegoś ginekologa... bo dziś okrasu wgl nie widać:(

Gość dziewczynaaaa12
ale jak macie jeszcze jakieś pomysły czy teorię to piszcie.

Gość moze trzeba nie
możę to taki krótki okres?

Gość dziewczynaaaa12
Perwersja, to dobrze czy źle?