Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba mi się ale.............

Czy ona chce mnie zniechęcić??????

Polecane posty

Podoba mi się,ale nasze ralację nigdy nie były dobre, liczyłem ,ze jak mnie pozna to się przekona i powoli mam jej dość mimo wszystko A więc Gdy w końcu zaczeliśmy normalnie gadać ona na wstępie zaznaczyła,że jej stary jej psem i to kryminalnym ja jestem oczywiście CHWDP, ale ok Na randkę się spóźnia celowo znaczy randka to za dużo powiedziane,twierdzi,że jak ją kocham to sobie poczekam Ubrała się tak,że szkoda gadać co prawda nie jest wyzywająca,ale to co założyła wogólę nie pasowało jej do figury,przy okazji odkryłem ameryke bo wyszło,że na co dzień wypycha stanik Na randkach wpierdala żarcie jak świnia stosując chyba zasadę jak ktoś stawia trzeba korzystać jeden jedyny + kwiaty jej się podobały gdy ma dojść do zbliżenia np w kinie, zaraz zabiera moje ręce której próbują się dobrać do jej skarbów, wogóle sex to dla niej temat tabu albo jest cichodajką Gdy w końcu sie wkurwiłem na jej ignorowanie,wredność i bezczelność,twierdząc,że daje sobie spokój, wyskakuje z tekstem,ze powie staremu,że próbowałem ja zgwałcić itd i co ja mam zrobić?

Gość częściowy alzheimer
zadzwoń do starego i zapytaj co by ci jako pies kryminalny radził w tej sytuacji w końcu to jego córka, powinien ja w miarę nieźle znać

Właśnie w obrębie tatusia wszystko się kręci,zawsze mi powtarza przy pierwszej lepszej sprzeczce,że nawet ak by chciała to nie może ze nią być bo ojciec by szybko to zakończył A dla mnie chłop prezentuje się śmiesznie i co najwyżej może być dzielnicowym

Gość kometa Halleya
najwiekszym błedem jest niedocenianie przeciwnika ona ma swoje zasady, ojciec wymaga od niej takich a nie innych zachowań więc jaki masz powód do tego aby robić z tematu ojca problem? idziesz w toksyczny związek, sam już to zauważyłeś jesteś pewnien że tam jest twoje miejsce?

przeciwnika? przecież ja nie prowadzę z nią wojny, ani nigdy nie chciałem Po prostu podoba mi się ona, a skoro ona nigdy nie widziała szans, zróżnych powodów bo ten jest w miarę śmieszny, to po co sama to ruszała, było jak było i było ok Ja przestałem zabiegać bo stwierdziłem,że szanse są zerowe, ale jakoś tak się stało,że my się dogadali i trwa to już 2 mechy i jeszcze przy każdej okazji straszy mnie tatusiem

Gość kometa Halleya
a ty lubisz byc przez babę trzymany krótko przy pysku i wypłakiwać żale na kafe? nie rozumiem cię

Spóźnia się, straszy ojcem, zachowuje się nieodpowiednio... Chcesz być z osobą, która Cię nie szanuje?

Mi tylko chodzi o to o co ona się ze mną spotyka? nie jest to ani związek ani przyjażń po prostu znajomosć z której nic nie wynika, a gdy nie chce tego ciągnąc to mnie straszy tatą

Może po prostu lubi kiedy ktoś się nią interesuje. I w ogóle co to za straszeni tatą? Ile Wy macie lat?

Gość kometa Halleya
no to porozmawiaj z tatą może? ty wiesz czego chcesz? czy kompletnie nie?

Gość no laska ma cie w dupie
totalnie kurwa jeszcze cie szantazuje, ze powie, ze chciałes ją zgwałcic eh

ona20 ja 23 Gdy się jej pytam po co to ciągnie skoro na wstępie mnie spisała na straty to odwracam kota ogonem,że to niby ja o nią zabiegam Gdy tydzień temu się wkurwiłem i powiedziałem jej wezme kilku chłopaków twój stary lubi nocne eskapady z twoim pieskiem i zostanie przekopany i zobaczy co zrobi, to potem słała mi smski podając się za tatę z groźbami i przypadkowo to wyszło Potem,bez żadnego wstydu ,powiedziała,ze nie chciała denerwować taty, bo jak by się dowiedział i zaraz zmienia temat gdzie dzisiaj idziemy śmiejąc się

no chyba jest z tobą dla darmowego zarcia

na żarcie ją nie stać jak jej tata jest CBSiiem chyba tego jej nie żałuje lodow slodyczy pizzy

"Na randkach wpie**ala żarcie jak świnia stosując chyba zasadę jak ktoś stawia trzeba korzystać" sam napisałes

To zrobię taki chamski myk zamówię, niby wyjdę do kibla zostawię ją z rachunkiem i niech sobie dwonii po tatę żeby zapłacił może wtedy się odpierdoli Po za tym żarcie dla 20 latki to chyba nie jest argument

no nie rób takich numerów ale juz jej nic nie kupuj zadncyh kwiatków, zadnego jedzenia, a na randke idzcie na spacer do parku , a nie do restauracji

Gość aśś śśś
Nie, zapewne chce ci pomasować prostatę swym indexem analisem. W tym celu uda się na tyły wroga i przecierając twój krater, zabierze cię do nieba bram !

skoro ma mnie w dupie to co się będe przejmował Jaki ja kurwa byłem szczęśliwy,myśłałem ,że już z górki inna sprawa gdybym jej nie poznał zawsze bym sie zastanawiał czy była szansa

panny często spotykają sie z facetami właśnie po to aby zabierał je na kolacje, dla darmowego zarcia, prezentów, choc mają w dupie takiego faceta. tak samo jak faceci spotykaja sie z dziewczynami dla seksu, choc wcale nie lubią takiej dziewczyny, a jedynie chcą zaruchac

nie rób głupich numerów, po co ci to, nie znizaj sie do jej poziomu po prostu olej ją

Już o tym pisałem..................... Widocznie musze jej odp na jej poziomie żeby cos do niej doszło

A nawet mi kiedyś buzi dała za kwaty twierdziłą,że pierwszy raz je dostała od kogoś tak po prostu i wydawało się ,że wszystko jest ok

pisałes, ze sie na nią wkurwiłes ty nie masz sie na niąwkurwiac, tylko po prostu olac bez wkurwiania sie

Gość słodkie tajemnice
A nawet mi kiedyś buzi dała za kwaty twierdziłą,że pierwszy raz je dostała od kogoś tak po prostu i wydawało się ,że wszystko jest ok najpiękniejszy bukiet kwiatów dostalam w życiu od kompletnie nieznajomego człowieka, tok po prostu w chwili gdy naprawdę potrzebowałam wsparcia do dziś go pamiętam, bo gest, niezależnie od pobudek swiadczył albo o ogromnej intuicji albo o ogromnej wrażliwości chcialam go zabrać do domu, ale wtedy nie miałam domu zaniosłam go Matce Boskiej wstawiłam na bocznym ołtarzu i przykleknełam na chwilę podszedł ksiadz - ja już wychodzę, chcę zamykac kościół niech się pani pospieszy ależ ja tu nie przyszłam do pana odpowiedziałam kolesiowi w kiecce, który widział moją zaryczana gębę zrobiło mu sie głupio wyszliśmy razem z przybytku podszedł to grupy staruszek pod kościołem i tak jak sie wcześniej spieszył tak teraz nagle miał z nimi tysiąc tematów do omówienia rzuciłam mu wymowne spojrzenie na odchodnym zaczerwienił się jak burak wszystko tam zostało powiedziane, a słów wiele nie padło

Pisalem juz,że od jakiegoś czasu ja olewam i mam jej dosc i jakie są tego następstwa tez pisałem, ona po prostu nie chce,żebym o niej zapomniał a ja żałuje tylko jednego straconego czasu