Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avil

Kto ma ochotę pogadac

Polecane posty

Gość Guliette w stopce
masz swoje zdjęcie?

a mi jakoś tak chłodno... aż sobie szlafrok założyłam :) tak, w stopce to ja :P

Gość Guliette w stopce
no to już sie możesz zacząć bać:D każdy nocny pociąg z Wrocka będzie obstawiony:D gwałt masz zapewniony:) no chyba że sie nie będziesz bronić...wtedy nici z gwałtu:(

Gość dominkaaa
Ty tu nie strasz dziewczyne , jest jeszcze mlodziutka i nie wie , ze nie powinno sie na publicznych forach pokazywac wlasnych zdjec .

Gość Guliette w stopce
czuje,że nie będziesz miała wyboru:D

a co to są publiczne fora ? równie dobrze może ktoś mnie znaleźć na portalu społecznościowym i będzie miał jeszcze więcej zdjęć :P

Gość Guliette w stopce
no właśnie! tego ją chciałem nauczyć:) a tak wogóle to jestem zupełnie niegroźny:) żartowałem:) Guliette lepiej zmień stopkę:)

Gość dominkaaa
no troche naiwnie ja podebrales , ale to jest lekcja na przyszlosc :D

Gość dominkaaa
Sluchaj kochana , podalas Nam dokladnie z jakiego miasta o ktorej godzinie wyjezdzasz i dokad ,ba rowniez , ze bedziesz sama podrozowac , umiescilas swoje zdjecie na portalu erotycznym i co myslisz ,ze jakis zbok Cie nie dorwie ? Powodzenia , nastepnym razem badz bardziej ostrozna i to nie jest zlosliwa uwaga , raczej przestroga

Gość dominkaaa
Nonickname , dziewczyna sie przyznala , ze to Jej zdjecie i ktos chcial Ja ostrzec . Ja mam swoje lata i naiwnosc wyczuje na odleglosc :D

a gdzie ja napisałam o której godzinie wyjeżdżam ? :) Napisałam tylko że nocnym, a tych jest kilka :) Do wyboru, do koloru... jeżeli jakiś zbok ma się na mnie czaić to choćby ch. na ch. stanął to tego nie przeskoczę.

a poza tym moze jest z Inowrocławia a o wyjeździe do Kołobrzegu to tylko marzenie :D:P

poza tym ja już nie takie historie mam za sobą jak podróżowanie nocnym pociągiem, 2 lata temu wylądowałam na całą noc na dworcu w Toulouse, namioty nad oceanem :D może i jestem naiwna, ale też odważna :)

Gość dominkaaa
Guliette , nie odbieraj mojej uwagi zle , ale jestes mlodziutka , ladna i musisz bardziej uwazac co umieszczasz w swiecie wirtualnym , niewinne informacje moga byc wykorzystane przeciwko Tobie . Nickname , nie udawaj ,ze nie wiesz o co chodzi , Ty dobrze wiesz , ze gdyby Ona byla Twoja corka , to zgarnelaby opiernicz .

oczywiście że nie odbieram Twojej uwagi źle :) chodzi mi tylko o to, że o wiele więcej informacji łącznie z danymi osobowymi można znaleźć na portalach społecznościowych :P ja tutaj napisałam tylko skąd dokąd jadę, a na facebooku prawie każdy ma kilka zdjęć, miejsce zamieszkania, szkoła, praca, znajomi, data urodzenia, ba! nawet niektórzy nr telefonu podają :O tam to dopiero łatwo kogoś wyhaczyć, wszystko na tacy jest podane

Gość dominkaaa
Sluchaj , ja tez kiedys bylam naiwna i odwazna , ale z wiekiem to sie zmienilo . Widze jacy ludzie sa okrutni , oczywiscie nie wyszyscy , ale jaka masz pewnosc ,ze na takowych nie trafisz ?

Gość dominkaaa
Wiesz co ja mam Fb , ale zablokowany i kontroluje co kto moze zobaczyc . jest to dla mnie forma komunikowania sie z przyjaciolmi , nic poza tym .

Ty masz wszystko zablokowane, ale jest całe stado dziewczynek, które swoje dane udostępniają nie zdając sobie sprawy z tego co robią zupełnie. Ja osobiście też mam wszystko zablokowane.

Gość dominkaaa
Nonickname , o czy Ty mowisz ? Facebook nie istnieje , od kiedy ?

Gość dominkaaa
a to co innego , Ty na nim nie istniejesz :D

dominkaaa widzisz ja mam taki trochę swój własny świat i zasady którymi się kieruję... słyszałaś kiedyś o tym, że jeżeli czegoś bardzo chcemy to to się spełnia? a jeżeli czegoś bardzo się boimy, to wtedy to nas spotyka. Ja się tą zasadą kieruję, i póki co wszystko układa mi się tak, że lepiej być nie może.