Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesciara122454

Mam tak przystojnego faceta...a przy tym kochanego, inteligentnego, opiekunczego

Polecane posty

Gość szczesciara122454

ahhhhhh:):):):):)

Gość i tak cie zostawi, wiec się
tak nie ciesz :classic_cool:

Gość ciekawska23
a dałaś mu już doopy?

Gość rozszyfrowalemstuleja
do stalego zwiazku nigdy nie bierze sie przystojnych facetow albo pieknych kobiet. bedziesz zazdrosna jak bedzie wychodzil sam lub z kumplami i to jest tylko kwestia czasu zanim znajdzie sobie inna do zwiazku bierze sie partnera, ktory sie nie rzuca w oczy na ulicy. do romansu lub skoku w bok bierze sie najpiekniejszego/najpiekniejsza

Gość szczesciara122454
nie zostawi a siusiaka ma większego i w 100% mnie zadowala:):)

Gość szczesciara122454
tak tak, piszcie że mi związek sięrozpadnie... nie jestem zazdrosna bo wiem, że mnie kocha a ja jego, podobam mu się a on mi:) możecie pluć jadem i obrażać;)

Gość ciekawska23
Chwalisz się czy żalisz?

Gość szczesciara122454
"do stalego zwiazku nigdy nie bierze sie przystojnych facetow albo pieknych kobiet. bedziesz zazdrosna jak bedzie wychodzil sam lub z kumplami i to jest tylko kwestia czasu zanim znajdzie sobie inna do zwiazku bierze sie partnera, ktory sie nie rzuca w oczy na ulicy. do romansu lub skoku w bok bierze sie najpiekniejszego/najpiekniejsza" nie ocenia się książki po okładce;) przyjęliście stereotyp, że przystojni są nic nie warci.. a właśnie jeśli ma się szczęście to trafi się właśnie na taki kochany wyjątek. On nie jest z tych wszystkich przystojnych pustaków:) nie pakujcie do jednego worka wszystkich pod względem estetyki bo wcale nie ma reguły na to.. A gadać bzdury na fajnych i przystojnych facetów będą albo Ci brzydcy co mają do zaoferowania zaniedbane ciało i pracę na śmietnisku, albo kobiety które mają szczęście do mniej urodziwych. Całe życie byłam z hmm że tak powiem "przystojnymi inaczej" bo myślałam tak jak Wy dziewczyny;) a co się okazało? że był gorszy, dużo gorszy od tego fajnego faceta z którym jestem teraz. I nie chodzi o to, że jest "zrobiony".. bo nie jest. Normalny facet, z kilkudniowym zarostem, ładną twarzą i fajnym ciałem.. który nie uważa się za 8 cód świata:)

Gość szczesciara122454
chwalę.. wreszcie w życiu mi coś się udało:) zaskoczona jestem jego charakterem bo też myślałam, że będzie draniem a on jest wrażliwy, czuły ale przy tym męski:)

Gość chodze w szpilach!
szczesciara gratuluje :) trzymaj takiego dobrego chlopa przy sobie bo juz niewiele taki zostalo ;)

Gość szczesciara122454
a no i jeszcze jedno mój ostatni niby kochany bo brzydszy, spotykał się ze swoją koleżaneczką za moimi plecami:) zdradzał mnie. Więc wątpię, żeby Ci "fajni brzydale" byli w 100% dobrzy:o

Gość szczesciara122454
chodze w szpilach! no wreszcie jednna, która nie pluje jadem:) dziękuję🌼 musiałam się gdzieś pochwalić, bo jestem strasznie z niego dumna, że jest tak kochany:)

Gość pewnie cię zdradza i tak
dobrze maskuje:D każdą pustaczkę na takie amory można nabrać:P

Gość ale jestes sfrustrowana
:classic_cool:

Gość mój mąż......
gratuluję:) i życzę wam duuużo szczęścia:)

biedaczko musiałaś się pochwalić, a za jakiś czas będziesz się tu żalić, że byliście dla siebie stworzeni, a on cię opuścił 😭 :classic_cool:

Gość chodze w szpilach!
Nie mierzcie wszystkich swoja miarą przegrancy;) moze i faktyzcnie to dobry chlop i niczego mu nie brakuje to po co ma ja zdradzac.. po co tyle jadu? :o szczesciara nie przejmuj sie nimi :) ciesz sie swoim szczesciem!

hahaha tak pluje jadem, uważaj żebyś na szpital zaraz nie musiała jechać :classic_cool:

Gość szczesciara122454
mój mąż...... dziękuję🌼 :) chodze w szpilach! nie mam zamiaru się nimi przejmować;) oni nie dopuszczają do siebie myśli, że ktoś może być szczęśliwy i nie wszystko kręci się wokół zdrady i kłamstwa. Ale to już tylko im współczuję spaczonego obrazu rzeczywistości.. albo po prostu u nich takie zachowania są na porząku dziennym więc co tu dyskutować..;)

Gość szczesciara122454
porządku*

Gość szczesciara122454
nie, mam prawo tu być tak jak i Ty :)

Gość ....................dddd
ale masa jadu. ja pierdole:D hehe , tez mam takiego . gratuluje autorce bo wiem ile to szczescia:) nie ma nic fajniejszego niz milosc "bez ALE"

Gość mój mąż......
jad wylewa się tu na każdym kroku, według nich każdy zdradza, kłamie, kradnie i robi inne rzeczy, pewnie to wszystko wiedzą z autopsji, nie wiedzą lub nie wierzą, że można być szczęśliwym, uczciwym, wiernym i kochającym człowiekiem. to tylko pesymizm czy już zawiść?:O

Gość chodze w szpilach!
taka mentalnosc przecietnego "polaczka" ;) frustraci z malymi pindolkami ;)

Gość do mój mąż ........
dlaczego nie można byc szczęśliwym? mój kochanek cały czas mi to w łóżku mówi jaki to on szczęśliwy:D nikt tu nikomu nic nie zazdrości :)

Gość taki co bywa i wie
młoda jestes i do tego naiwna, wierzysz w wieczną miłość a zycie cie jeszcze zaskoczy, przyjdzie codziennosc i gorsze dni, wtesdy to szczescie moze sie zybciutko zmienić. A ty? coś niedowartosciowana jestes, wystarczy Ci słodko popierdzieć i już jesz z ręki, za jakis czas ten twoj zapomni ci prawic komplementy, pojawi sie inny i wyladujesz z nim w łózku....nawet nie wiedząc kiedy

Gość coś mi tu nie pasuje bo
cyt:do zwiazku bierze sie partnera, ktory sie nie rzuca w oczy na ulicy. do romansu lub skoku w bok bierze sie najpiekniejszego/najpiekniejsza Gdyby to była prawda piękne i przystojni całe życie byliby sami.Co za głupi stereotyp-nie bierze się za żony ładnej.Jeśli ktoś nie bierze sobie ładnej tylko dla tej zasady najwyraźniej ma kompleksy i obawy co do własnej wartości.

Gość szczesciara122454
a dlaczego osądzasz mnie skoro mnie nie znasz? nie wiesz jak między nami jest i ile ze sobą jesteśmy? może miesiąc, może 10 lat? Więc co Ty mi tu o codzienności? wiesz tylko, że mam kochającego, mądrego i fajnego faceta a opisujesz mnie tak, jakbyś mnie znał od lat:) Więc na nic Twoja gadanina o codzienności skoro nie znaz stażu mojego związku;) to tak po pierwsze. Po drugie dowartośiowuje mnie mój facet, którego doceniam za to jaki jest, a że jego wygląd tylko dopina ostatni guziczek całokształtu to tym lepiej tylko:) I tak, jestem młoda ale już nie naiwna, przeżyłam związek z niezbyt urodziwym facetem bo myślałam, że tacy są najlepsi.. a okazało się zupełnie inaczej:) facet był tak zadufany w sobie i pewny swego, że traktował mnie jak swoją rzecz. Więc skończcie tą nagonkę bo tak naprawdę chodzi Wam pewnie o słowo "przystojny". Ot co Was boli ludzie;) A no i on nie "popierdział" żebym mu jadłą z ręki tylko starał się bardzo długi czas zanim w ogóle zaczęliśmy cokolwiek sobie układać.. byłam nieufna a on starał się to zmienić. Tak podsumowując, nic nie wiecie a oceniacie. Byle tylko komuś zetrzeć uśmiech z twarzy, i to uśmiech jak najbardziej nie bezpodstawny;) ale nie uda Wam się. To tylko pokazuje, jakimi jestescie zawistnymi ludźmi

Gość edcwewewd
no i wyszło na jaw, że wieszasz się na swoim facecie :D Gdyby nie on czułabyś się szarą myszą, a niektórzy są dowartościowani i bez faceta i potrafią się cieszyć życiem.Gdyby cie zostawił ( nie mówie, że tak bedzie) to swiat by ci się zawalił. Przykre to, ale sama napisałaś, że jesteś młoda. Zycie jeszcze zweryfikuje Twoje spojrzenie na swiat.

Gość szczesciara122454
tyle czasu męczyłam się z przeciętnymi facetami.. bo stereotypy przystojnych facetów weszły mi w głowę. A to był błąd, tamci nie mieli szacunku do niczego, lenie śmierdzące nie potrafiące zadbać nawet żeby założyć po tygodniu czystą koszulkę.. nie mówiąc o pracy czy jakiejś czułości. I teraz też się bałam, że on będzie zimnym draniem.. a okazało się inaczej:) jest cudowny.