Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomalkaaaaaaaaaaaa88

Dlaczego faceci komentuja wyglad innych lasek w obecnosci swojej dziewczyny????

Polecane posty

Z reszta stwierdzenie , ze jakas kobieta jest ladna nie oznacza od razu ze ma na nia ochote.

no tak ale on to niby robi w formie zartow ale ile mozna... W sumie to bylo tak, ze jakas tam jego kumpela wrzucila zdjecia z wakacji na nk i ja mowie ooo prosze jakie ladne zdjecia ogladasz a ten ze to tej i tej i ze niezla z niej dupa! jak ja tego nienawidze jak faceta wlasnie uzywa tego okreslenia "dupa" nie moze powiedziec ze ladna dziewczyna, kobieta tylko DUPA!! a ja zawsze mowie "nooo fajna dupa, szkoda ze sie zesrala" hehe ;-)

Regres: Wbrew pozorom kobieta i mężczyzna nie różnią się od siebie tak diametralnie jak sugerujesz to na każdym topiku. Masa uogólnień. Tak, tak facet z natury stworzony jest do tego żeby wybałuszać się i zaśliniać na każdą mijaną laskę, a my biedne, niedowartościowane kobietki pragniemy jedynie zasłaniać mu oczęta. Nie mój drogi- ładną kobietę/ przystojnego faceta mija się tak samo jak ładne krzesła na wystawie w meblowym i piękne Audi 6 z ksenonowymi reflektorami, na które ostatnio chorujemy. I nie uważam mojego faceta za mameję, bo nie ma ślinotoku na widok ładnej dziewczyny i potrzeby, żeby wychwalać pod niebiosa przymioty jej aparycji.

ale Polly no powiedz co mu robisz jak sie patrzy na fajną laskę ;) zasłaniasz mu te oczy czy nie?

Regres oglądanie się za kimś, a spojrzenie na kogoś to jest róznica. I to drugie chyba jest normalne, przypuśćmy idziemy ulicą i idzie ładna laska, ja ją widzę tak jak i widzę innych, facet też ją widzi, ale nie ogląda się za nią i nie gapi jak ciele na nią. Nie trzeba nikomu oczu zakrywać jeśli chłop umie się zachować przy swojej kobiecie z kulturą.

Wlasnie. Miedzy slinieniem sie a powiedzeniem ze ktos jest ladny to jest duta roznica.

Gość rousi
mój na szczęscie tak nie robi jak jest ze mna i z kolegami oni komentuja a on nic heh ewentualnie po komentarzu kolegow na temat jakiejs laski obroci sie do mnie i sie oboje z nich smiejemy i jest ok:) dla mnei to brak szacunku, ja facetów nie komentuje jakis niedojrzały ten facet

Regres: Podpisuję się pod tym, co powyżej- przecież ślepy nie jest i ja też nie więc atrakcyjnych ludzi płci obojga widzimy. Zaraz napiszesz po swojemu: my tak mamy, a wy kobiety inaczej. Otóż mój drogi przedstawiciele obu płci potrafią dostrzec czy coś jest atrakcyjne, czy nie. A to, że nie wywalają przy tym języka albo snują peanów pochwalnych na temat d...y czy biustu delikwenta to już raczej kwestia kultury osobistej, a nie płci.

hehehe ;-) Regres miales wymieniac jakie to my "be" jestesmy ;-)

To komentuj innych facetów na ulicy, czy aktorów w filmie ;) Zresztą ja ze swoim facetem często rozmawiam tak, że rzucam "O, zobacz, jak śliczna dziewczyna!", a on "No...". Bo mnie się podobają niektóre kobietki ;)

dzieki wszystkim ;-) pozdro

A Twoja żona tak musi robić?" MOja żona nie ma z tym problemu co masz ty ;)

Regres miales wymieniac jakie to my "be" jestesmy " naprawde mam wymieniac wasze dziwactwa?

Hehe no dajesz ;-) Posmieje sie troche ;-)

Gość hanka z dzbanka
Moj chlopak podniecal sie kiedys Madonna przy mnie i jeo bracie...a przeciez Madonna to pustak nad pustaki. Oni chyba lubia szmaty...............

hehehe Madonna jest oblesna lol tak napewno lubia suki ale nie chcieliby zeby ich laska taka byla heh..

Gość Takich to lubicie
a porządny wartościowy mężczyzna będzie całe życie sam.

Gość twoj facet to robi
bo mu na to pozwalasz, moj maz nigdy nie skomentowal innej kobiety chocby wygladala jak bogini i wypiela przy nim tylek. Trzeba nauczyc swojego faceta ze ma cie szanowac, bo przez to ze nie szanuje ciebie siebie tez sprowadza do poziomu szmaty... Z reszta po co jestes z takim facetem, nie szkoda ci czasu, po co sie meczyc, znajdz sobie takiego, ktorego nie trzeba takich rzeczy uczyc. Zegar bilogiczyny ci tyka a ty tracisz go na takiego dupka... Czekaj az przytyjesz w ciazy, albo bedziesz miala kilkoro dzieci, dom i prace na glowie i nie czas zeby starac sie o to zeby by c zgrabna laska, to taki dopiero zniszczy ci psyche...

Gość fajnyy
twoj facet to wyjatek.. jakis debil napewno

Macie racje to jebniete prowo zeby idiota regres mial co robic od samego rana jak zwykle...

Gość Takich to lubicie
a porządny wartościowy mężczyzna zawsze będzie sam.

Gość Supremus Dux
Panna która nie ma dupy i nawet małych cycek, to panną długo będzie. Męskie biodra to już w ogóle u kobiety poracha. Kto rucha te smoczyce chłopczyce ?

Jem kupe

Gość Ziomalkaaaaaaaaaaa88
Hahahaha to nie ja pisalam to wyzej lol :)

Gość yrheged
Co nie zmienia faktu żeś jebnięta w dekiel tak samo jak zyeb z nikiem regres :O🖐️

Gość Evvvvvka
dlaczego wypowiadasz sie o wszystkich facetach? Ja sie z podobną sytuacją nie spotkałam. Na ile sobie pozwalacie, tyle dostajecie. Jestescie w związkach z prostakami ktorzy was osrywają , ja sobie tego nie wyobrazam Jestem z facetem 5 lat i w zyciu nawet nie obejrzał sie za inną. Nie twierdze ze nie widzi pieknych kobiet ale z szacunku do mnie i jakiegos poczucia taktu nie kreci głową za spodniczkami idąc ze mną za reke. To upokarzające Gdyby zdarzyło mu sie cos takiego palnąc to na nastepny spacer załozyłabym sama krotką spodniczke a jestem szczupłą, blondynką z włosami do pasa i to on przygladałby sie na odwracających sie za mną mezczyzn. I mysle ze doskonale zdaje sobie z tego sprawe:)

Gość yrheged
Evvvvvka O to chodzi.A na takie pisdy kiszące na kafe jak regres nie ma co zwracać uwagi🖐️

Gość Evvvvvka
czytajac tematy pomijam jego wypowiedzi. Nie interesuje mnie opinia faceta ktory spedza od lat całe dnie na damskim forum wdając sie w dyskusje z gospodyniami domowymi w tematach o kupie.