Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aduella

wlosy - z kolorowych na ciemny blond?

Polecane posty

Gość aduella

farbowalam ostatnio wlosy tonerem na niebiesko, przed pofarbowaniem ich uzylam rozjasniacza. w tym momencie kolor mi zszedl i wlosy sa jakies zielonkowako blekitne. chce wrocic do koloru przed farbowaniem, czyli ciemny blond. co robic?

bedzie ciezko po rozjasnianiu... jak nalozysz ciemny blond to moga wyjsc zielonkawe w miejscach rozjasniania. proponowalabym jasny braz. te kolory i tak sie niczym nie roznia bo ciemny blond wychodzi bardzo ciemny

Gość aduella
mam uzyc farby jasny braz na te wlosy jakie mam czy najpierw je rozjasnic zeby pozbyc sie niebieskiego?

nie musisz rozjasniac fara pokryje tylko kup taka jakas dobra zeby sie nie wyplukala.

Gość madiiiiii22
powinnas kupic dekoloryzator najlepiej jakiejs lepszej firmy. Po dekoloryzacji nałożyc farbę sredni blond lub naturalny blond- wtedy ci wyjdzie ciemniejszy, bo na dekoloryzowanych włosach wychodzi kolor ciemniej. Żadne jasne brazy- wyjda za ciemne, czarne prawie. I nic nie da jak położysz farbe na farbe- farba farby nie rozjasni. A dekoloryzator sciaga kolor, nie niszczy jak rozjasniacz, który zabija pigment we włosie.