Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kosmiczna ezo tera

WRÓŻBY!!! cz.2

Polecane posty

Gość Yogi Bear :)
więc w pracy będzie wszystko ok, choć musisz trochę zwrócić uwagę na ludzi, którzy mogliby Ci zaszkodzić.. była karta decyzji, podstępu i radości.. zatem pomimo tego, że ktoś może Cie zbytnio tam nie lubi, to i tak wyjdzie na Twoje.. wróżę z Tarota, o tramwajach to ja tylko słyszałem z opowieści i widziałem je na filmach.. uważaj na wydatki szczególnie związane z imprezami i domem.. pytałem czy masz kogoś, bo była karta mogąca mieć dwojakie znaczenie, a jej interpretacja zależy właśnie od tego czy ktoś jest sam, czy nie.. ktoś Ci coś zaproponuje w takim razie, ale spokojnie, bądź czujna

kurcze- jak się sprawdzi to przetrzepię całą kafe i Ci podziękuję na razie wpisuje się to w miją sytuację i podstęp i w ogóle mam taki dupny okres- i wszystko się tak huśta- zostanę w tej pracy czy nie i tak mi zależy, że już wróżb się czepiam

wiesz co- pyknij misiu na mail do mnie jedną literkę chociaż, w sumie za 2 tyg wszystko będzie jasne to Ci odpiszę co i jak gadamer_a@wp.pl bo zaraz znikam

Gość Asia@@@
Bibizzoo spoko! Miłej zabawy w sobotę:) MISIU a dla mnie też zrobisz wyjątek i spojrzysz w karty?

ok, miłego popołudnia :) ja też niedługo uciekam :P

Gość Asia@@@
Przede mną to nawet Yogi ucieknie:(

Gość Asia@@@
Yogi wpisałam się u CIEBIE i grzecznie czekam:-)

Gość karolinkaaaaaa
karolina 06.03.1986 co mnie czeka w na\jblizszej przyszlosci?Jak sie uloza moje sprawy uczuciowe

Gość hanka z dzbanka
,,hanka z dzbanka- nie wierzysz we wróżby a wierzysz w opetanie? gdzie tu sens'' Sens jest. Wrozby powoduja opetanie i dlatego sa tak niebezpieczne. Robisz krzywde tym ludziom...

Kosmiczna.... .. irytujące są niektóre "typy", ale chyba na tym forum, jak i zresztą w samych realiach, takich ludzi nie da się uniknąć, umieją się delikatnie mówiąc "wpieprzać" w nie swoje sprawy, noi cóż.. możemy tylko ich "olać" ! Dziękuję za wróżbę, rzeczywiście zgadza się... :) a może coś tam jeszcze wiesz ? Z góry DZIĘKI!!! Przypominam Agnieszka 26.04.1985 , Andrzej 20.02.1972

Gość akukukukuuu
16.04.1984. Co mnie czeka w najbliższej przyszłości w pracy,związku i Zdrowiu Bardzo dziękuję za odp..

Kosmiczna, bez nerwów, uspokój się.. nie chcę wróżyć u Ciebie, ale Ty niestety pojawiasz się bardzo rzadko, a ludzie czekają..

Gość koniec_życia
czy i ja mogę prosić? tomasz 28.11.1983 dorota 16.04.1979 jak nas widzisz obecnie i w przyszłosci? pozdrawiam

Gość Kajsha86
kosmiczna powiedz mi cos wiecej o przyszlosci mojego zwiazku, o uczuciach ja 11.06.1986 on 06.12.1979

Gość pojebane naiwniaczki
wierza we wrozki buhaha buhaha !!!!

Gość Nikola1985
Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.

Gość gość
Jestem w szoku! Wróżka Diana z wrozkadiana.pl już po jednej rozmowie potrafiła odpowiedzieć na bardzo ważne dla mnie pytania. Ona naprawdę ma niesamowita moc! Wiem już teraz co robić i jak działać, aby uzyskać pełnię szczęścia.