Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba w potrzasku

co to znaczy kiedy facet komplementuje, a niczego nie proponuje?

Polecane posty

Gość baba w potrzasku

uznałabym, że gość mnie podrywa, wiecznie się uśmiecha, gapi jak sroka w gnat, rzuca mi komplementy, teksty typu: "mam nadzieję, że jeszcze cię zobaczę" i inne pierdoły, a nie zaproponuje nawet durnej kawy. nasze spotkania są przypadkowe, bo widujemy się na mieście. jak to rozumieć? :o

Gość baba w potrzasku
nie ma tu żadnego chłopa który mógłby podzielić się ćwiartką waszych mrocznych taktyk zawracania kobiecie dupy? jak się wkurwię to sama mu coś zaproponuję, bo do cierpliwych raczej nie należę, ale miło byłoby wiedzieć do jakich kategorii podporządkować jego zachowanie :P

Gość baba w potrzasku
ogólnie raz dawał mi jakieś aluzje typu: "świetna pogoda dzisiaj, powiedziałbym że idealna na spacery we dwoje, ale pani o towarzystwo raczej się martwić nie musi", moja odpowiedź wskazywała na to, że może mieć rację, za co teraz żałuję, bo jak widać trochę faceta przyblokowałam :P no nic, chyba wezmę sprawy we własne ręce, co zazwyczaj i tak muszę robić. "kosza" jeszcze nie dostałam, więc ten najwyżej będzie moim pierwszym :o

Gość avennnna
Naprawdę chcesz cieniasa ktory nie potrafi zaprosić kogoś na kawę? Po co ci taki? Przecież to typowy onanista - wraca do domu i wlai konia wyobrażając sobie jaki to był zarąbisty jak z tobą rozmawiał - po co mu to psuć?

Gość baba w potrzasku
jest jeszcze opcja, że on wcale tego nie chce, raz miał kaprys na komplement i może z uprzejmości brnie w to dalej, a nie proponuje, bo nie jest mu to do szczęścia potrzebne. chociaż opcja z onanistą też jest możliwa :D

Gość pewnia ma zone/babe no i
ogranicza sie do flirtow na miescie tylko

Gość baba w potrzasku
podobno miał kobietę, ale się z nią rozstał kilka dni przed tym jak podbił do mnie po raz pierwszy. chociaż w sumie to tylko słowa, równie dobrze może ją rzeczywiście mieć dalej :o

Gość wg mnie jest zalosny, po co
takie cos? olać go, co się tym podniceasz, widac on nic wiecej nie chce wiec wez zapomnij i ignoruj

Gość baba w potrzasku
więcej głosów chyba za tym, że chooj z tego będzie :D dzięki za odzew ;)🖐️