Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena132654

Pisać czy nie??

Polecane posty

Gość magdalena132654

Jeśli na imprezie zagadałam do chłopaka, wymienilismy się numerami i powiedział do mnie "pisz" to czy powinnam do niego pisać? Czy raczej dziewczynie tak nie wypada? Co o tym myślicie??

Gość LUZACZEK253
A czy on wziął od Ciebie nr?

A czemu nie?Zapewne kierujesz się że tym ze dziewczynie nie wypada pierwszej zagadać do chłopaka:P? Głupota moim zdaniem:P Pewnie że wypada;) Napisz do niego:P Może akurat to będzie ten jedyny:)

Gość magdalena132654
Ogólnie to było tak. Ja do niego podeszłam na imprezie, wymieniliśmy sie numerami. W niedzielę się odezwał, póżniej odezwałam się ja :) eraz nie pisaliśmy juz kilka dni i nie wiem czy czekać aż on napisze czy napisać ?

Gość magdalena132654
A nie wyjdę na jakiegoś natręta :) dodam, że oglądał mój profil na Fejsie i niby mu się podobają zdjęcia;)

Gdybyś chciała wyjść na natręta to pisałabyś do niego co godzinę;P Nie zastanawiaj się tylko napisz do niego:) Na pewno złe na tym nie wyjdziesz:P

Gość magdalena132654
Zaraz napiszę :) wogóle mam nadzieję, ze spotkam go w sobote na imprezie

Też masz takiego pecha?? Dlatego właśnie postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i sama zagadać do chłopaka ;) (może to pomoże)

Miałam:P Na razie dałam sobie spokój z facetami:p Jeżeli jakiś będzie mi pisany to kiedyś się pojawi;P

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
jesli Ty mu dałaś numer to nie pisz pierwsza ...takie jest moje zdanie faceci lubia ,zdobywać" tak było jest i bedzie

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
aha nie doczytałam dalej... skoro sie ostatnia Ty odzywałaś to po co masz pisać? jesli mu zalezy to sie odezwie a wg mnie to facet powinien przejac inicjatywe troche wieksza na poczatku znajomosci