Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga244444444

dlaczego tak sie stało,ze on ...

Polecane posty

Gość olga244444444

stracił mna zainteresowanie? znamy sie od ponad miesiaca. Poznalismy sie na zywo ,a potem wymieniliśmy nr i on pisał do mnie pare razy dziennie od tego czasu ja do niego zreszta tez.. oprocz tego czasem rozmowy na gg były . nigdy nie zadzwonił. on ma 28 lat ,a ja 23. potem mielismy sie okazje spotkac 2 razy . raz na takim wyjezdzie ze znajomymi za granice ,ale ja nie pojechałam bo nie mogłam ... potem byłam za granica tydzien a po moim przyjezdzie do Polski on chcial do mnie przyjechac ,ale tez sie tak pechowo zlozyło ,ze musiałam to odwołać.Juz na tym wyjezdzie pisał rzadko ,ale myslałam ,ze to zrozumiałe bo tam gdzie pojechałam smsy sa drozsze jak u nas ale teraz od tygodnia od mojego powrotu do Polski i odwołania spotkania pisze bardzo rzadko.z jednego smsa dziennie i nie zawsze mi odpisuje... potem jeszcze wysłałam mu zdjecia swoje co mu obiecałam stwierdził ,ze sliczne itd choc nie wiem czy mu sie spodobały.. bo od wczoraj rana nic nie pisze.. ja tez nie pisze bo nie chce mu sie narzucac ... nie wiem czy sie odezwie jeszcze.. za tydzien planowalismy kolejne spotkanie ,ale czy cos z tego teraz wyjdzie? Myslicie ,ze stalo sie tak dlatego ,ze odwołałam to ostatnie spotkanie?

Gość olga244444444
ehhhhh, wszystko się wyjaśniło. obejrzałam z sentymentu zdjęcia, które wysłałam, na jednym było jak robię loda koledze z wyjazdu. Mam szansę jakoś go przeprosić? Może jemu też zrobię? up up up up up

Gość olga244444444
oczywiscie to ostatnie to byl podszyw jak nie trudno sie domyslec...

Gość olga244444444
właśnie trudno 🌻 a nie lubisz lodzików? ;)

Gość olga244444444
a ty lubisz? chyba nie temat o lodzikach jak chcesz o tym pogadac wejdz na erotyczny

Gość olga244444444
lubię, a tam nie wchodzę bo nie umiem :( to jak jest z Tobą? to odpowiem na nurtującą Cię kwestię ❤️