Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyanalna

Czy są jeszcze faceci którzy niechcą anala?

Polecane posty

mnie wystarcza dwie dziuki czyli w obecnych czasach - klasyka ....... czyli oral na wstepie a potem to juz wiecie , walenie w sranie sobie daruje , wyprobowalem pare razy i doslowniw goowno z tego mam🖐️

a jezeli komus brakuje doznan z powodu znikomych wymiarow fujarki ...tja , jego sprawa :o

Gość adolf...
fubu, zakompleksiony malutki człowieczku, widzę ze twój świat sie kończy przed monitorem niemalże przez całą dobę, przeplatany tylko przepychaniem twojego odbytu przez zaprzyjaźnionych kolesi. Jenak chętnie puściłbym ci stolca do paszczy- tak jak to lubisz najbardziej, tylko musiałbym zachować bezpieczną odległość by syfa nie złapać. I tak zdechniecie jak wszystkie pedały na hiv'a, to nieuniknione :)

Gość domina 38
Adolf, gdyby takie naziol jak ty dostał się w moje ręce, to by piszczał z kręconymi worami jak szczeniak. Bardzo wielu facetów lubi anal z kobietą i wiele kobiet lubi seks analny, ale za głupi i za smarkaty jestes, by mieć o tym jakieś pojęcie. Za tekst "do gazu" powinna się tobą zająć prokuratura.

Gość czakiraaaa
hehe hitlerek sie znalazl co ma sklonnosci kryptohomo. Konkretnemu facetowi co wie jak wykorzystac przy kobiecie to co ma w spodniach to mozesz najwyzej buty wyczyscic. Odpowiedz do autorki watku - oczywiscie, moj poprzedni facet nie lubil i nie chcial seksu analnego, mial podobne poglady do obecnego tu hitlerka. Ale poza tym byl ok. Poza tym to nie tylko kwestia pogladow ale i preferencji. Sa na przyklad kobiety, ktore nie lubia minety mozes zsobie wyobrazic? Bo ja np. nie znosze. Nie wiem dlaczego, ale wole sie tam piescic sama. Tak ze szukaj, a pewnie znajdziesz. Wszystko jest dla ludzi, ale tylko takich, ktorzy tego chca. No moze poza hitlerkami, ktorzy splodza kolejne lyse karki o aspiracjach do bycia capo w obozie. Zreszta wiekszosc tylko pyszczy duzo, a w razie czego to pokorna jak bydlaczek. Moj obecny facet takiego raz w tramwaju usadzil. Skinior bydlacki doczepil sie do kolesia co mial koszulke z pacyfa. Zaczal go obijac, kopac, darl ryja a taki konus ze smiech mnie bral. Moj facet podszedl do niego bez slowa i po prostu zrownal mu twarz z barierka do trzymania. Krotka pilka byla, nawet motorniczy go pochwalil. I tak sie nalezy rozprawiac z naziolstwem. Pozdro dla normalnych, a nie nazi ciotek.

Gość Camillo Pardillo
Faceci są, np. ja. I jest problem właśnie, bo co mam zrobić, jak moja dziewczyna pragnie właśnie anala? A szkoda jej stracić, bo jest po prostu zajefajna. Ma tam bardzo wrażliwe, sama sobie czasem wkłada ogórka przed seksem i jak się kochamy to ona go TAM ma. Nie wiem... nie rajcuje mnie to, ale ona odpływa przy tym. Poza tym jest tam za ciasna. Nie mam dużego za bardzo ale i tak zwyczajnie bym tam nie wszedł. Ona w ogóle jest taka fajna, wyzwolona, nie żadna radiomaryjna dewotka a dużo takich spotkałem nawet na studiach. Tak, że widzisz, czasem jest w drugą stronę. Ale akurat z nią się chyba dogadam z tym ogórkiem, bo poza tym jest nam zupełnie OK. Aha słowo do intelektualnego orangutana o wyszukanym nicku "adolf" - ksiądz ci tego nie odpuści przy spowiedzi :]

Gość adolf...
hahahaaa... widzę, że fubu sie napracowałeś, tyle wypocin w pomarańczowych nickach, fantazji muszę ci pogratulować, :D Ale i tak syfiarzem sie urodziłeś i syfiarzem zdechniesz :D. Ciekawe czy w realu jesteś taki mądry.. jak żyje kilkadziesiąt juz lat żaden cwel normalnie nie pochwalił się, że lubi być popychany w sraczke, w necie na kafe to sami bohaterowie :D:D pochwal się w realu to ryja nie poznasz :D

Gość czakiraaaa
Heh adolf pokazał, że jednak naziole są kretynami do sześcianu i ich miejsce jest w chlewie (jako pasza dla świń). W realu to zakompleksiony koleś bardzo bojący się, by go jego nazikoledzy nie posądzili o "homoherezję" :D

Gość domina38 fajna
musisz byc