Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEEEJJ

JAK PRZYTYĆ:(

Polecane posty

Gość HEEEJJ

od zawsze mam z tym problem. najwięcej ile ważyłam to 57 kg. W tv mówią o odchudzaniu, niech ktoś też powie jak przytyć z tym też ludzie mają kłopot, tak jak ja:(

Gość HEEEJJ
taaa bo mi się chce ćwiczyć to tym bardziej schudnę

Gość poli ana
ile mASZ WZROSTU?

Gość jak to sie stao
w właśnie, ze dobra rada, ale musisz tez przy tym odpowiednio jesc

Gość dfxhtgjdfyhmjg
jedz rzeczy które są zakazane dla osób odchudzajacych. Białe pieczywa, ziemniaki, sosy, śmietany itd. jeśli nie lubisz czuć się najedzona rób sobie pewien pyszny koktajl - bombe kaloryczną, banany, śmietana kremówka i mleko wpisz w googlach koktajl bananowy. jest bardzo smaczny ale też bardzo kaloryczny

Gość HEEEJJ
mam 173 i waże 54 kg

Gość HEEEJJ
chyba te ćwiczenia nie dla mnie lepiej opychać się czymś

tylko że jak się będziesz opychać to wszystko może ci pójść w brzuch a tego raczej nie chcesz bo chyba lepiej w pupę, nogi i piersi zamiast brzucha :P

Gość welllllsh
Hej , pewnie nigdy bym nie napisała na tym forum , ale jeszcze pare miesiacy temu sama przeglądałam sposoby na prztycie , diety nie diety i oczywiście informacje o megace i megalii. Ważyłam 40 kg przy 170. Czułam sie po prostu strasznie , miałam już dość i postanowiłam przytyć za wszelką cenę i kupiłam 2 butelki syropu megalia ( 300 zł w plecy) Pierwsza butelka nie przyniosła wiele kg , może z 3 , 4 . Ale za to po drugiej przytyłam 15 kg. Piłam 15 ml co 4 , 5 dni jak juz rozciagnal mi sie zoladek. Duzo osob pisalo o tych syropach że szkodzą itp. Ja całą kuracje konsyltowałam się z lekarzem i nic mi się nie stało. Okres się zatrzymuje? A jak się waży 40 kg to masz normalny okres? Ludzie piszą o tych syropach głupoty i jeśli masz niedowage 15 kg to i tak nawet o tym nie wiedząc twój organizm jest tak wyniszczony jak przy poważnej chorobie . Bo taka niedowaga to choroba . Całe życie wmawiałam sobie że taka jestem po prostu , że jem normalnie Zdałam sobie sprawe z wielu rzeczy podczas kuracji. Że wcale nie jadłam normalnie. Że wiele razy zostawiałam pół obiadu , że nie jadłam śniadań kolacji , czesto jedna kanapke na dzien.Żeby nadgonic tyle kilogramów trzeba jeść tony , inaczej nie ma szans przytycia do normalnej wagi . Jeśli masz taką niedowage znaczy ze cos z toba nie tak , ze jestes po prostu chora! Na chorobe bierze sie leki i to jest wlasnie na to lek. Teraz waze prawie 60 kg i dopiero teraz zobaczyłam że marnowałam sobie młodosc kompleksami, brakiem sily do czekogolwiek i chodzeniem w lecie w spodniach.Trzeba działać a nie płakać i się bać . Ja nigdy w życiu nie wróciłabym do tamtej wagi , to był koszmar . Dziś jestem po prostu inna osoba. Jeśli macie jakieś pytania piszcie na maila: wellsh@interia.pl