Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erotyczna2667

dla panów!! Co was najbardziej podnieca?

Polecane posty

Gość Erotyczna2667

Jakie macie ukryte fantazje? Czy lubicie nA OSTRO I spontanicznie czy raczej delikatnie? Poproszę o szczegóły. chętnie spróbowałabym czegoś nowego:)

Gość KazikS_44
Ja bym najchętniej zrobił lasce głębokie gardło tak że wsadziłbym kutasa z jajami w ustaaż po nasadę i wyruchał gardło ostro. mogę sam też zrobic coś np wylizać dupkę. albo nasiusiaj mi do ust. kubie takie cycusie http://www.foxhq.com/valory-irene-blue-dress/

Gość mateusz.koolas@wp.pl
zabawa pupą kobiety, lizanko,analek, spuszczenie się na buzię, dominacja nad kobietą. Najbardziej lubię spełniać fantazje kobiet. Kręci mnie to.

aaa i zdecydowanie mniejsze piersi jak woli KazikS_44 głębokie gardełko jak najbardziej.

Gość pawik8383883
ostre laski,bez zachamowan

Gość Nieco Starszy
Do Erotycznej2667 Tendencja jest taka: kazdego mezczyzne posnieca to, czego nie ma w codziennosci. Dominujacego typa macho kreci kobieta Dominatrix, ulegly pantoflarz sam marzy o dominowaniu, facetowi ze szczupla zona marzy sie grubaska a innego z otyla zona podnieca typ Twiggy. Trzeba sie dopasowac, najlepiej w formie otwartego dialogu - spojrzyj facetowi w oczy i zapytaj, o jakim typie marzy i co chcialby zrobic z kobieta w lozku. Jesli sie zawacha to powiedz mu, ze chcesz wiedziec. czego oczekuje, takie oswiadczenie bardzo kreci :) Jesli nie jest w stanie odpowiedziec to jest prawdopodobnie do dupy w lozku bo sam nie wie, czego chce a Tobie nie dziecka potrzeba tylko mezczyzny.

Gość Anus Domine
Stroj zakonnicy i kościelny śpiew.

Gość jakiś facet
czytajcie ze zrozumieniem matoły nie chodziło Jej o anatomie tylko o rodzaj seksu - może nudny jestem ale lubie długo i powoli , a slogan "cicho bo nie doniose" mi nie grozi