Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona0019

Dziewczyny, czy macie orgazm pochwowy?

Polecane posty

Gość Mona0019

Proszę, opiszcie swoje doświadczenia. Czy podoba wam się bardziej jak łachtaczkowy?

Gość cztery kaktusy
mamy :)

Gość Gabi ;*
Wole pochowowy ;p Bywa czasem że mam damski wytrysk jak uprawiam seks na jezdzca i czuje wielkie pulsowanie w pochwie podczas orgazmu ;) Niesamowite ;)

Gość nie wierze w
orgazm pochwowy

Gość Młodazoneczka la
przy pochwowym tez mam wytrysk

Gość Gabi ;*
Nie wierzy ten co go nigdy nie miał :)

Gość Gabi ;*
To jest cudowne uczucie :)

Gość aleosochosi
Ja już zapomnialam co to orgazm.

Gość zmiazdzona
Lechtaczkowy mam zawsze jak mi maz robi minetke, albo bawi się moja cipeczka, paluszki itd. :) pochwowy też mam czasami na jezdzca :) cudowne uczucie, zawsze jak mam orgazm chcę mi się sikac! I nie wiem czy mogę trysnac czy to wytrysk czy mocz! :(

Gość Młodazoneczka la
popusc raz a zobaczysz :) bedzie bosko

Gość zmiazdzona
Mowisz? Zawsze się krepuje:o a nie powinnam. Przy orgazmie czuje że wybucham i czasami musze się powstrzymac, żeby nikt nas nie uslyszal. Ale jak jestesmy sami to jest fantastycznie! :) sprobuje popuscic, :) bo takto zawsze do lazienki uciekalam żeby mojego nie zalac :( oczywiscie po sexie :)

Gość Młodazoneczka la
tylko gruby recznik pod pupe :D

Gość zmiazdzona
Dziekuje za rady :D

mało kobiet ma squirt bo tak się mówi na damski orgazm. Dla faceta jest to bardzo podniecające. Czasami jest to niewygodne dla pary która np chce się kochać u kogoś- można zmoczyć komuś wyrko. heheh

Gość genek99
"squirt bo tak się mówi na damski orgazm" ja pieerrdole, co za koorwa znawca

Gość Małazoneczka la
kolego Szczecin33 :sguirt: a co nie mozemy rozmawiac w jezyku polskim? nie mozna powiedziec kobiecy wytrysk, a poreszta temat jest kierowany do kobiet, wiec..............................................................................................................wypad znawco

Gość Małazoneczka la
jem swoją kupę codziennie rano na śniadanie

Gość Gabi ;*
Mi tez sie zdarza damski wytrysk przy palcówce ale częsciej przy seksie i to dosc czesto, zalezy jaka mam ochote na seks i od pozycji ;p

Gość Twój_koszmar
Ja mam zawsze orgazm pochwowy,pod warunkiem,że moja Kobieta jest we mnie,równocześnie robiąc mi minetkę.to jest dopiero fantastyczne!;)

Gość Mona0019
Ja mam orgazm pochwowy i uwielbiam go dużo bardziej od łachtaczkowego, ale wytrysku nigdy nie miałam, może to i dobrze :P Do Twoj Koszmar: jeżeli ktoś robi Ci minetke i masz orgazm to jest on łachtaczkowy, nie pochwowy

Gość ło jezusiczku
przeciez mozna miec dwa na raz, a pozatym zaznaczyla ze pod warunkiem ze jej kobieta jest w srodku

Gość Mona0019
orgazm przenika całe ciało więc komuś tylko się wydaje, że ma dwa naraz

Gość ło jezusiczku
nie bede tu nikogo bronic, ale skad mozesz wiedziec czy jej sie wydaje to czy nie? skoro napisala to chyba tak ma i tyle

Gość Mona0019
A poza tym orgazm pochwowy jest dużo trudniejszy do osiągnięcia niż łachtaczkowy więc praktycznie niemozliwe są oba równocześnie. Twój Koszmar przekona się czy rzeczywiscie ma orgazm pochwowy jeżeli bedzie tylko penetrowana, bez żadnego dotykania łachtaczki.

Gość Mona0019
Ze swojego doświadczenia wiem, że orgazm łachtaczkowy mam po 5 minutach a pochwowy po 15 :) Poprostu pieszczenie łachtaczki a dodatkowo pochwy zwiększa doznania, co nie oznacza, że ma się dwa orgazmy jednocześnie.

Gość 506337876
Dawno temu kochalem sie z dziewczyna w pozycji 6:9 ,ona lezala na mnie i podczas pieszczenia dostala silnych drgawek po czym wypłynęła z jej krateru lawa ktora dała nam tyle rozkoszy,ze po latach nie moge o tym zapomniec. chcialoby sie ...przezyc to jeszcze raz:)

Gość sama w biurze
tez mam bardzo często zwłaszcza " na jeżdzca" przy dłuższej masturbacji też mam go jako kolejny i trochę " płynę". Ten pochwowy jest dłuższy niż łechtaczkowy.

Gość gość
Ja mam zawsze gdy to moj facetec jest na gorze (i nie ociera sie dodatkowo o lechtaczke) i na lyzeczke tez mam :) odlot

Gość gość
Kurde jak ja bym chciala go przezyc

Gość gość
Szczecin33 2012.07.26 mało kobiet ma squirt bo tak się mówi na damski orgazm x Co ty pierdzielisz? Ten wytrysk, to jest nadmiar śluzu, a który nie występuje z każdym orgazmem. Więc to nie jest orgazm! Możliwe, że po prostu u niektórych kobiet wydzielina zbiera się w zakamarkach pochwy i przy orgazmowym skurczu po prostu jest wyciskana na zewnątrz i wypływa. xxxxxxxx Do autorki tak, mam pochwowy.