Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba podłamany

Ona nie ma orgazmu...

Polecane posty

Gość chyba podłamany

9 lat różnicy (ona młodsza),kochamy się i nie potrafię Jej doprowadzić...w żaden sposób.Próbowałem już na różne sposoby i nic...nawet wypić trochę i bylo o wiele dłużej.Starałem się rozmawiać kilka razy,zawsze odpowiedź jest ta sama - że jest Jej ze mną cudownie.Powiedziala,że u faceta jest to naturalne a kobieta musi sie tego nauczyć i żebym dał Jej trochę czasu...Nie chcę ciągle drążyć tego tematu,żeby nie była potem zestresowana.Ja sam się stresuję,myślę sobie,że poszuka w końcu innego i zastanawiam się nad odejściem.Kocham Ją,ale może lepiej teraz niz później...poradźcie...:(

Gość kwiatPólnocy:)
ja też nie mam orgazmu:(

Gość orgazmu pochwowego
trzeba się nauczyć, ale łechtaczkowy nie jest żadną filozofią! Wystarczy dobre nawilżenie i stymulacja! Jak nie umiecie podczas tradycyjnego seksu to spróbuj oral lub ręką i nie gadaj, że się nie da.

Gość chyba podłamany
Yhm przestępnej,jeszcze masz miesiąc wakacji,zamiataj dalej na forum...

Gość chyba podłamany
gimgówno sie obruszyło,zaznaczam,że nie konwersujesz ze swoją matka zatem zmień ton,podciągnij majtki i grzecznie wypierrdalaj 🖐️

Gość kwiatPólnocy:)
ja chętnie kupię te orgazmy, hehe

Gość o szacunek trzeba umieć dbać
Bo sie onanizuje caly dzien na forume i na wiecej juz bIologia nie pozwoli :classic_cool:

ekhm ekhm projekty w akcji,klepia sie po ramionach i po paukach :classic_cool:

czarne miSZCZe na damskim forume :classic_cool: all the fuckin' day....:D

Gość Czuly brutal
A Ty tu oczywiście przypadkiem trafiłeś, szukając redtube'a :classic_cool:

a ty oczywiście przelogowany na pomarancze walikoniku na poziomie ameby znasz nawet moja plec :classic_cool:

"czuly brutal" jepppppp :D

ucze sie od ciebie dyzurny przesmieszny "riposciarzu" forume :classic_cool: p.s. szybko sie przelogowujesz,chyba zylka und gula wyskoczyly

ponoc to jest dorosle i dwoch kretynow splodzilo,rodzinnie oblegaja forume :classic_cool: fajna rodzinka :D spokojnie i ze spojrzeniem w twoje zalosne podstarzale oczy onanisto - nie mam zamiaru marnowac juz czasu na takie ameby ja ty wiec wypierrdalaj bo sie kleisz do buta jak kazde goowno i nie przestajesz smierdziec zalosny tausiu 🖐️ tymczasem,borem,lasem:) a teraz do szczekania przystap! :D

Gość poli ana
ciesz sie, ze jest szczera sporo kobiet udaje orgazmy, szczera partnerka to skarb poza tym moze czerpac satysfAKCJE BEZ ORGAZMOW

Gość MATACZ.,.--
i ma dziewczyna racje , za orgazm u kobiety odpowiada ona sama , facet jest tylko narzedziem do osiagniecia orgazmu , z tym , ze kobiety są rozne , jedne maja orgazm z marszu , inne po chwili , inne po dłuzszej , a inne wcale ,albo okazjonalnie , co jednak nie znaczy , ze sex bez orgazmu jest dla nich jakis wybrakowany . NIE MIERZ KOBIETY SWOJĄ MIARĄ , FACET TO ZUPEŁNIE INNA BAJKA

Gość MATACZ.,.--
JAK SIE JAKIEMUS FACETOWI WYDAJE , ZE DAŁ KOBIECIE ORGAZM , ZE JĄ DOPROWADZIŁ DO NIEGO , TO JEST NIESTETY W WIELKIM BŁEDZIE . literatura rozpisała sie na ten temat kilometrami

Gość _stokrotka1206_
Czy tutaj każdy temat oprócz "szuakm","anal","zasponsoruje","stoi mi" itd. jest deptany przez pewne grono?

Gość buhretylt
a dowodem na to ci pisze kolega powyzej jest to , ze kobieta moze wziąć do reki ksiazke i ją czytać i walic ją moze z 3 facetów godzinami uzywajac oczywiscie lubrykantów i orgazmuz niej nie wkrzeszą za nic !

Gość buhretylt
to tak jak z jazda na rowerze , wsiadziesz pierwszy raz nie pojedziesz, ciagle bedziesz upadać , dopiero metoda prób i cwiczen dasz rade utrzymac sie na rowerze - załapiesz , potem juz sie to ma , tak mniej wiecej to wyglada ! do tego jeszcze kobieta musi miec komfort psychiczny współzycia , bez niego klapa

Gość chyba podłamany
Trafiłem tu mając chwilę czasu i poszukując jakichś wiadomości w temacie.Dopiero po opisaniu swojego "problemu" przejżałem kilka tematów i zorientowałem się mniej więcej w jakim tonie tu się ludzie wypowiadają.Cóż...tak to jest,jak sie najpierw pisze,potem myśli (pozna środowisko).Dziekuję za próbę odpowiedzi i pozdrawiam,lecę dalej zanim noc mnie pochłonie i gwiazdy będą słuchać żali w myślach =)

Gość chyba podłamany
Oczywiście przejRZałem,bye =)