Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eret3552434

Za którym razem prawo jazdy KAT A - motocykl?

Polecane posty

Gość eret3552434

zdaliście? Za którym razem?

Gość Antyczka
Wooow, widze że tu aż tłoczno w tym temacie. Myślałam że się czegoś dowiem np. jak to kobitki sobie radzą z motórami. Ja praktycznie między nogami owego sprzętu nie miałam a wybieram się na A bo poprostu chcę! nie lada wyzwanie to dla mnie, rowerem się wywracam :) i współczuc panu instruktorowi któremu to przypadnie brzemię uczenia "blondasa"....

Gość Tomciooo
Ja próbowałem zdać trzy razy i niestety nie udało się...wkurzyłem się i zamówiłem sobie prawko z offshoreidcardscom i nie żałuje!Byłem zaskoczony bo na samym początku przysłali mi próbnik także duży plus dla tej firmy za to.A prawko choć to wersja kolekcjonerska jakość ma niesamowitą!Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem o tej stronie.

Ja zdałam egzamin za pierwszym razem. Ale to tylko dzięki mojemu instruktorowi Z Delty w Radomiu. Facet bardzo przykładał sie do kursu. Świetnie uczy i jest wyrozumiały ale nie odpuszczał. Jak widział że jakiś manewr mi nie idzie to robiliśmy go do momentu aż nie zrobiłam go perfekcyjnie. Tera jak jeżdżę swoim bzyczkiem to widzę jakie to ważne.