Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz nie daje rad d y y y

Jestem zalamany i WSZYSTKO traci juz sens:(

Polecane posty

Kurde 21 lat a mi juz sie zyc nie chce. Nic mi nie wychodzi w zyciu, co chcialbym to jest odwrotnie. Jestem dosc skryty i samotny a przez to ze studiowalem w USA to mam malo znajomych w Polsce:( Ostatnio pomyslalem ze moze mi sie 1szy razm w zyciu poszczesci? byla okazja bo kolezanka mowila ze jej dobra przyjaciolka caly czas mowi ze jej sie podobam i ze ma mnie na oku. Po namowach napisalem do niej, wymienilismy pare wiadomosci jednak na moje pytanie odnosnie kawy nie odpisala. 3 tyg pozniej jest juz w zwiazku;/ Caly czas cos ZAWSZE musi isc zle. Juz nawet nie probuje nic robic bo wiem ze nie wyjdzie:( W zyciu materialnym jest w porzadku, bo mialem studia zagraniczne, rodziom tez sie udalo dzieki temu nie mam na co narzekac. Nie jestem nawet brzydki, z tego co wiem to jestem naprawde spoko jednak CIAGLE ale to CIAGLE wszystko jest do dupyy:((

Gość Down991100
Ehhh szkoda mi Ciebie jak i wielu innych na tym forum;/ No ale coz...to jest zycie:(

czemu 2 razy? ja juz nie wyrabiam;/ wszystko mi nie wychodzi, do kogokolwiek zagadam wszystko. Juz w coraz wieksze kompleksy wpadam i czuje ze sie osmieszam

Mam 22 lata i musze sama sobie ogarnac mieszkanie, prace, szkole, kase, wszystko. Mam mase problemow i nie mam nawet z kim pogadac. Z rodzicami zero kontaktu, bo sa za granica i sie wcale mna nie interesuja od paru lat.Mieszkam w Warszawie, a tu wszystko drogie, prawie cala pensja idzie mi na wynajem pokoju.

Chodząca...dlaczego w takim razie W-wa? Naprawdę nie masz jakiegoś oparcia? Rodzeństwo?

Studiuje dziennie w Warszawie. A teraz juz tak sie nalozylo wszystko na siebie- przeprowadzka do innego mieszkania, klopoty ze wspollokatorka, z wlascicielem mieszkania, ze juz kolejny raz mysle o samobojstwie.

No to lipa Ja tez nie mam z kim pogadac, wychodze bardzo sporadycznie, bo przeciez sam ze soba do kina nie bede chodzil a siostra ma swoje plany i mimo tego, ze chetnie zawsze ze mna chodzi to nie bede jej namawial na jakies wyjscia jak ma swoich przjaciol. Pieniadze to nei wszystko, bo co ja mam z tego? lepszy komputer? pff dom zamiast malego mieszkania? co za roznica, dobre samochody? po co imo. Majac nawet mozliwosci finansowe a bedac samotnym to szczescia sie nie bedzie mialo.

Zaczelam nawet planowac, ze zrobie to gdzies na odludziu i wreszcie bede miala spokoj. Rzuce w pizdu to mieszkanie, studia, zostawie wszystko i juz nic mnie nie bedzie obchodzilo.

imo to bez sensu zupelnie

Myślisz o tym, jak Twoje życie wyglądałoby po śmierci?

Obojetnie co by nie bylo, ja nie chce takiego zycia jak teraz mam. Jeszcze jedna dwie porazki i skoncze ze soba, nawet mimowoli, bo cos od pewnego czasu pcha mnie do samobojstwa.

chlopie a ja Ci zazdroszcze!!! Chciałabym miec 21 lat wyksztalcenie i kasiore i ta wolnosc, mlodosc, wiatr we wlosach!!!! Nie wiesz co to znczy mowiac ze masz zycie do dupy. Jestes mlody swiat stoi otworem i nie potrzebujesz znajomych, skoro masz 21 lat i masz zdrowie i kase to znaczy ze masz wszystko, skoro masz narzedzia to wyjdz sam do ludzi a przyjaciele sie z czasem znajda i nie bedziesz sie musial siostry prosic. Mozna isc do kina, na fitness, zapisac sie na jakis jezyk, zajecia karate i takie tam, dlaczego oczekujesz prostych rozwiazan typu dziewczyna podana na talerzu... to wszystko na co Cie stac??!!!

i co? myślisz, że "tam" będzie inacej, lepiej? Od kiedy tak się czujesz? Potrafisz to umiejscowić mniej więcej w czasie lub powiązać z ważnymi dla Ciebie wydarzeniami?

Potrafie. Zawalilam studia- nie napisalam licencjatu. Nie moglam pojsc na nowe, bo mialam operacje- wyciecie guza.Czyli rok w plecy, a nawet wiecej bo bez licencjatu musze teraz startowac z pierwszego roku. I te problemy mieszkaniowe, nad ktorymi wole sie tu nie rozwodzic, bo to w pale sie nie miesci co sie tu wyczynia. A na dodatek chlopak, ktory mi sie podoba gada chyba ze mna tylko z litosci.