Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doris 15

A gzie uczucia?

Polecane posty

Gość Doris 15
rubinowaa... no właśnie niech kolega o sobie powie:)

Gość Doris 15
rubinowaa... a ile masz lat??

Gość rubinowaa...
doris a czemu az tak ci zalezy na chlopaku, juz teraz ... przeciez masz czas-dasz rade i ktos sie znajdziie ;) chociaz wiem co masz na mysli dzis trudno o porzadnego mrzczyzne :p

Gość fajnyy
bylam... tzn ze teraz niegrzeczna dziewczynka z ciebie.. mmm... takie lubie.... to pytajcie jak jestescie czegos ciekawie

Gość Westsideee
W ''dzieciństwie'' byłi grzeczni to w jakim teraz niby wieku jesteście?

Gość rubinowaa...
Doris 25l.

Gość fajnyy
i o porzadna dziewczyne tez trudno...

Gość Doris 15
rubinowaa... Nie pomyśl czasem ze tylko mi zależy na jednym ale po prostu chciała bym kogoś poznać by z kimś porozmawiać czy mieć chłopaka jak moje inne koleżanki.

Gość rubinowaa...
westsideee sprostuje .. chodzilo o wiek lat 15 -tu i powiedzialam ze w tym wieku to ja taki aniolek bylam ze az 'swiecilam w ciemnosci' :p fajny poniosla cie troche wyobraznia no i nie musze o nic cie pytac bo po co.. no chyba ze tak bardzo chcesz ;) powiedz mi czemu faceci to takie ciezkie przypadki hmm ? :classic_cool:

Gość fajnyy
to najlepiej jak bedziesz mowic nowo poznanym chlopaka ze jestes dziewica i chcesz to zrobic jak skonczysz 18 lat. wtedy bedziesz widziec komu zalezy tylko na tym

Gość fajnyy
dlaczego ciezkie? podaj jakis przyklad...

Gość fajnyy
no nam faceta z wami dziewczyny tez latwo nie jest... a faceci mysle ze sa prosci...

Gość Westsideee
Rubinowa - teraz to zakręciłaś mi w głowie hehe Wiem, że chodziło w wieku 15 lat, ale ja pytałem o to ile masz teraz lat, 25?

Gość Doris 15
A mnie co jeszcze zaskakuje że chłopaki o nas mówią że jesteśmy dziwkami jeżeli to się przytrafi dziewczynie a o sobie nic nie mówią jacy oni są, więc czemu nas tak traktujecie a o sobie zapominacie ??

Gość fajnyy
hm... a no tak juz jest ze jak laska pojdzie z nowo poznanym sie bzykac to jest dziwka. a o chlopaku slowa nie ma.. nie potrafie wytlumaczyc czemu tak jest...chlopak moze byc penerem, cpunem, bandyta a laska dziwka, szmata, pusta idiotka.. chyba jest po rowno wiec w czym problem? ha

Gość Doris 15
No właśnie to dla mnie jest dziwne że macie o nas takie zdanie a przecież to my o was dbamy, troszczymy się o was byście za nas się nie wstydzili. Może jestem młoda ale jeżeli chodzi o poważne rozmowy to nie myślcie że jestem taka smarkula.

Gość fajnyy
no ok pogadajmy powaznie.. wiesz my tez o was dbamy... chociazby w sensie materialnym.. ciuszki, prezenty, wakacje itd... no i ja przynajmniej tez dbam o siebie zeby moja laska nie musiala sie mnie wstydzic

Gość fajnyy
i nie mysle o laskach ze sa dziwki.. wiesz ogolem to nie oceniam nikogo.. a juz tymbardziej nie krytykuje.. co najwyzej moge doradzic jezeli mnie ktos spyta o zdanie

Gość fajnyy
jestes?

Gość rubinowaa...
doris czyli bo kolezanki maja i ty tez bys chciala wiesz co nigdy nie bylam zwolenniczka podazania za 'moda' ... no ale zrobisz jak bedziesz chciala... ale chyba nic na sile, no i szukaj porzadnego ;), jak co ... trzeba miec wymagania :)

Gość fajnyy
rubinowa to mow jakie wymagania musi spelniac twoj chlopak??

Gość Doris 15
Ale to mówisz w liczbie pojedynczej co do siebie a ogólnie to jednak inaczej wygląda w życiu że faceci nasz traktują jak szmaty. ja rozumie ciebie że nam wiele dajecie też od siebie ale my też zajmujemy się wieloma obowiązkami, wychowaniem dzieci sprzątaniem w domu, gotowaniem, to też są obowiązki bez których mieli byście sobie trudno poradzić.

Gość rubinowaa...
westsidee wiek moj masz wyzej w poscie na pocz. tej strony fajny przeyklad taki ze duzo facetow to dupki, wiec dlaczegooo sie pytam? gdzie ci porzadni..

Gość fajnyy
wiesz akurat mieszkam sam i radze sobie. a gotowac umiem i bardzo lubie sobie cos pichcic.. no wiesz moge mowic tylko za siebie

Gość fajnyy
rubinowa moze akurat tylko na takich trafialas...

Gość fajnyy
zreszta kazdy ma wady...

Gość Doris 15
rubinowaa... Nie zapatruje się na koleżanki że może one maja już kogoś a ja nie mam nikogo ale to już taki wiek się zaczyna ze w tym wieku rozpoczynają się pierwsze spotkania czy romansy, poznawanie kogoś:) W wieku 15 lat nie będę się bawiła lalkami więc czym mam się zajmować?? Czasy się zmieniły a kiedyś starsze osoby nie były inne tylko o tym mało kto wie bo nie było tyle mediów.

Gość Doris 15
Ja już będę zmykała spać bo jestem już bardzo śpiąca i chcę podziękować wam za odezwanie się na moim temacie:) Pozdrawiam i pa pa:)

Gość fajnyy
buzka

Gość rubinowaa...
fajny nie bede generalizowac ze wszyscy faceci to swinie ale nie wiem co takiemu facetowi czasem po glowie chodzi daje slowo, a co do moich wymagan no to zalezy ciezko tak to ujac musi miec ciekawy charakter, super by bylo gdyby mial jakies hobby, zainteresowania no i zeby sie milo rozmawialo i spedzalo czas na ciekawych rzeczach status materialny mnie nie interesuje bo jestem niezalezna finansowo i tak zostanie bo to lubie a nawet jestem dobra duszyczka ze i komus pomoge doris jak kobieta pojdzie do lozka z 1 lepszym to jest dziwka a jak facet zaliczy 1 lepsza to jest bohaterem kolegow - ot taka roznica ;)