Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papara

Praca ( pracowalibyscie na takich warunkach?)

Polecane posty

Gość Papara

Mam pytanie o prace zdecydowalibyscie sie na prace( lekka, czysta) gdyby trwala pol roku( nastepne 3-3,5 miesiaca bylibyscie bez pracy) I Po tych 3-3,5 wrocilibyscie na nastepne pol roku?sprawa jest taka ze firma w ktorej pracuje " wypozycza" ludzi z agencji( nie chcac nikogo zatrudniac wiadomo koszty itd) Robi wlasnie tak jak wyzej opisalam.

Gość rewrfewrfewfe
ja tak, lepsza taka praca niz zadna, zawsze mozesz w te 3 wolne miesiace wziac inna dorywcza prace, albo znalezc cos innego na caly rok w miedzyczasie......... btw to samo pytalas juz wczoraj;)

Gość rewrfewrfewfe
co to za praca swoją drogą?

oczywiście, że bym brała. lepiej coś robić i łapac doświadczenie niż siedzieć na tyłku. równocześnie możesz szukać czegoś innego i w razie czego zrezygnować.

Gość Papara
Czasy kiedy znajdowalo sie prace na stale juz Praktycznie dawno sie skonczyly I nie przy takiej ekonomi Jaka mamy od 2008;( poprawcie mnie jezeli sie myle.

Gość ja zawsze mam prace
na stale. JUz od 7 lat, teraz zmieniam pracodawce,ale tez na stale. Nigdy nie pracowalam przez agencje wiec nie do konca znam temat,ale kiedy wchodze na strone jobcentre to tam sa w wiekszosci ogloszenia od pracodawcow a nie agencji, przynajmniej w moim rejonie. Mozna wejsc na strony danych firm ktore nas interesuja i aplikowac bezposrednio, np do NHS-u.

Gość ja zawsze mam prace
Z tym ze moze w roznych rejonach dostep do stalej pracy sie rozni, nie znam sie na tym. Jednak lepiej chyba miec prace na 3 miesiace niz wcale. A jak to jest z urlopem w takiej pracy przez agencje? Jest platny? W stalej pracy mam ustawowe 5.6 tygodnia urlopu na 12 miesiecy

Trochę dziwne te przerwy... ale zawsze możesz coś innego znaleźć. najważniejsze żeby miala tam ubezpieczenie zdrowotne i w razie wypadku w pracy w anglii dostała odszkodowanie w uk.