Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sentia

Zniszczone włosy. Prostownica, suszarka.

Polecane posty

Gość Sentia

Witam. Czy stosował ktoś szampon i odżywkę Full Repair John'a Frieda? Poleciła mi te produkty siostra ale nie jestem pewna ich działania. Jeśli którejś z was pomogły to proszę o mały opis.( Ile czasu stosowałyście? Po jakim czasie widoczne są efekty?itp.) Pozdrawiam.

Gość O mamooooooooooooooooooooooooo
Nie słyszałam o tej odżywce. Oleje, oleje i jeszcze raz oleje. No i odstaw prostownicę.

Gość braknicka
uzywalam wiekszosc produktow z tej firmy i sa dobre.mialam wlosy zniszone po dekoloryzacji i mi pomogly.uzywalam tez maski z dove tez jest dobra na zniszczone wlosy.

Gość Sentia
zapomniałam dodać, że chodzi mi o włosy łonowe

Gość inesines666
Hej. Może kup sobie coś z Melaleuca. Fajna marka, kosmetyki na bazie składników naturalnych. Mają dużo produktów do włosów, na pewno by Ci coś pomogło.

Może poza kosmetykami zacznij stosowac dobra prostownicę - ja mam babyliss ST420E z linii creative i super dnba o włsoy. Ja już nie wyobrazam sobie korzystania z innej!

Gość gość
Dnia 30.03.2019 o 11:53, MadMaddie napisał:

Może poza kosmetykami zacznij stosowac dobra prostownicę - ja mam babyliss ST420E z linii creative i super dnba o włsoy. Ja już nie wyobrazam sobie korzystania z innej!

Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem?? Może speridalaj KUVRRVVO z tym spamem??