Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lochahaloha

kogo tu nie lubicie

Polecane posty

Gość lochahaloha

podajcie swoje typy

Gość opaopa opaopa
anulsss wiosenna saleminka jak sobie przypomne to dopisze

Gość lalanaobcasach
A co tu jest, piaskownica?! Dorośnij kobieto

Gość yetichaaa
Ja nie lubie albo toksycznej,albo zdesperowanej zony,nie rozrozniam ich niestety. To ta,co ma sterylny porzadek w domu i kazdemu prawi,zeby zostawil dziecko samo sobie,zeby sie z nim nie cackal i tym podobne

Gość hulkaotulka o
o tak toksyczna to bez uczuć kobieta

Gość opaopa opaopa
zara baby lisabet vel z kokarda myszcza (ta co cale zycie dokumentuje na blogu)

MNIE NIE LUBIĄ :) wbrew pozorom baardzo ale to baardzo roznimy sie z poglądami z "zdesperowaną zoną" i nie popieram ją w jej wpisach,wiec radze przyjrzec sie moim a jej wpisom,a zobaczycie wielką rozbieznosc w nich,pocz awszy od wych.dzieci az do osobistych upodoban :o

Gość opaopa opaopa
i jeszcze tej co leje swoje dziecko Brajana Markusa, zapomialam jejniku, bywalczynie wiedza

serio zdesperowana radzila "zeby zostawil dziecko samo sobie,zeby sie z nim nie cackal i tym podobne" ???jakos ja wlasnie z tego co pamietam ona miala przeciwne zdanie na ten temat , no chyba ze co temat to inne ma zdanie,ale kojarze wlasnie ją z calkowicie odwrotnych poglądów

Gość hulkaotulka o
to zostawianie toksyczna ciebie dotyczy

milo mi, ze w mojej krotkiej dotychczasowej historii na tym forum wzbudzam jakies emocje, chocby negatywne :) skoro chcialas, to masz z topiku na temat blogu z moda dziecieca - skoncz juz z tym. mozna byc anonimowym w internecie, ale kiedy doda sie setny post w tym samym stylu co poprzednie to naprawde mozna rozpoznac kto go dodal. milego dnia zycze i jakiegos zajecia bo ewidentnie sie nudzisz

Gość hulkaotulka o
zara ty pewnie byłaś tu kiedyś z innym nikiem,krótki staż to ty masz, ale pod tym nikiem nowym

nie, nie bylam. zdarzylo sie, ze podczas ciazy spytalam o rade pod pomaranczowym nickiem, ale czarny to moj pierwszy. Nie mam powodu, aby zmieniac nicki a tym bardziej udawac kogos innego. mam ciekawsze zajecia.

juz odszukalam mamy Briana, ma nik Ewag ,kojarze ją bo czesto sie wypowiada, choc bylam pewna ze ona z tych co nigdy nadziecko reki nie podniesli,nie wiem gdzie to wyzytaliscie ze leje swoje dziecko,jelsi to prawda a nie sabotazowanie Ewag to duuzo starcila w moich oczach :o

Gość chyba to skasowala
Ale żeby pisać kogo nie lubicie to się ujawnijcie, bo na pomarańczowo to tak słabo...

Gość why dont love me?
mam piękne nogi i piękny silny głos śpiewający

Gość why dont love me?
[zgłoś do usunięcia] Zara Baby jeszcze cię górale nie odwiedzili? nie lubią cię? czu co?

Gość Seniorita Jaa
Mi się kojarzy tak: Wiosenna - taka przeciętna mądzy się a wiele w głowie nie ma Jaheira - ogólnie OK, bystra, mądra, tylko stale pisze jak to by nie mogła w domu siedziec i musi sie spełńiać w pracy, widywać z wszystiimi ludźmi na świecie i udowadniać całemu światu że dziecko jej nie ograniczyło ani na sekunde. Toksyczna- zimna chłodna, surowa kobieta

why dont love me? [zgłoś do usunięcia] Zara Baby jeszcze cię górale nie odwiedzili? nie lubią cię? czu co? lubia i odwiedza soon :)

Gość voilawoila
no a może tak kogoś innego obsmarujemy? ciągle te same znienawidzone

a ja lubię podjeście Toksycznej do dzieci, a nawet jeśli czasem się z nim nie zgadzam to moge zrozumieć, bo ona nie ma jednego, dwóch dzieci tylko znacznie więcej i nie wyobrażam sobie normalnego funkcjonowania takiego domu w innym wydaniu - jeśli kobieta chce zachowac jeszcze trochę siebie dla siebie i jakoś wygospodarować czas na to co ona chce robić... myślę, że jest rzeczowa po prostu i ogarnięta, a swoje dzieciaki kocha mądrze - wolałabym więcej takich matek niż tych, którym dzieci wchodzą na głowę

Gość a ja nie mam czarnego nicku
A ja nie lubię pomarańczki Mamaaa27 Czy jakoś tak i mireczkowatej nie trawię :O

Gość tutaj wkleilam cos
tez nie lubie miereczkowatej i jeszcze takiej laski co siedzi za granica, jak sobie przypomne nika to napisze ;P

Gość nie lubie straaaaasznie
agonii36

Gość Jeronimo 38
agonia chyba nowym jest tutaj gosciem i szokuje w swoich wpisach,mysle ze celowo kontrowersje tutaj robi by zostac zauwazonym

Gość oooo teraz ja
nie lubie mireczkowatej jagody369 2+3 :)) alusss toksyczna