Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniia-09876

Wieczór panieński

Polecane posty

Gość soniia-09876

Zostałam zaproszona na wieczór panienski, akurat tak się składa ze w dzien kiedy się odbędzie dostane okres. Ciezko mi odmowić ponieważ to kuzynka i nie chce by się obraziła:/ Ale ja w ten dzień poprostu bede umierać, nawet ketonal mi słabo pomaga i leże w łóżku. Panienskie bedzie w restauracji, osoby zaproszone skladają się po 50zl na jedzenie i wódke. Ale ja nie wiem czy bym choć godzine tam wytrzymała:/ Wpadłam więc na pomysl ze poprostu odmówie. A w jakiś dzień tygodnia wpadne tak poprostu do kuzynki kupie jakiś prezencik (bo one nie będą kupować ze względu na skladke). Ale teraz nie wiem jaki? Tak by do 50 zł się zmieścić i oczywiscie zadnej bielizny i pizamek bo ona nie chce. Co byście poradzily?

Gość to i ja sie wypowiem
Zawsze masz okres jak w zegarku? może odstaniesz w nocy po imprezie...

Gość shakirawrr
jakis dobry alkohol albo cos do domu, np filizanki albo kubki jakies ladne, pare, dla niej i dla niego :)

Gość to i ja sie wypowiem
Dla mnie to śmieszne tłumaczenie "nie przyjdę bo dostanę okres" :o Co innego jeśli rzeczywiście go dostaniesz, wtedy po prostu dzwonisz i mówisz kuzynce, że taka sytuacja przykuła cie do łózka i nie jesteś w stanie wstać i tyle... %0 zł daj jak wszystkie laski, najwyżej będziesz"w plecy"....

Gość soniia-09876
to i ja sie wypowiem - tak mam jak w zegarku i wtedy 2 dni z głowy, widocznie albo jesteś facetem albo kobietą która nawet nie czuje jak okres dostaje. shakirawrr bardzo dobre pomysly:)

Gość fifka z uchem
dorzuć się do prezentu dziewczyn dostanie coś konkretniejszego w prezencie i tyle.wiem co to znaczy męczyć sie w pierwszym dniu okresu ja też tak mam...ten kto nigdy nie cierpiał na bolesne miesiączki nie wiem jak to jest że z bólu mdlejesz

kup jej jakieś fajne winko i sobie zróbcie babski wieczór we dwie skoro na panieńskim nie będziesz :) jakrozsądna dziewczyna to na pewno się nie obrazi!

Gość Anna Dobiasz
Jeśli szukacie niepowtarzalnych dekoracji, zaskakujących gadżetów i wielu wielu innych akcesoriów potrzebnych do urządzenia imprezy okazjonalnej, to polecam wam firmę Godan!!!