Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyllozgieta :)

doznania podczas masazy szyjki

Polecane posty

jak to jest? czy to jest podobne doznanie (ból) do tego co opisze? Moj maz jest dosyc chojnie obdarzony i gdy kochamy sie od tylu i zbyt gleboko mnie penetruje czuje taki chwilowy dotkliwy bol (mam wrazenie, ze wlasnie pochwa sie konczy i dociera penisem do szyjki macicy) - dodam tez ze mam tylozgiecie. Jest to dosyc bolesne - czy masaz szyjki przy porodzie boli podobnie?

?

Gość yetichaaa
Ja nie mialam masazu,ale jak mi lekarz sprawdzal rozwarcie czy cos przy 5cm,to ten dotyk byl bardzo,bardzo nieprzyjemny. to byl chyba jedyny moment w czasie calej akcji porodowej,kiedy wydalam z siebie dzwiek podobny do wycia :p

up

Gość kleo83
ja miałam masaż szyjki w trakcie porodu i to kilka razy. Może jest to podobny ból ciężko powiedzieć, bo nie wiem jak odczuwaśz dotyk penisa,ale na pewno o wielu dłuuuużej to trwa. I w ogóle to boli jak choleraaaa. Ale i tak wybralam to niż rodzic 16 godzin

Gość niuu
Miałam ochotę zwiać z fotela. Skurcz nie bolał wcale w porównaniu do masażu. :O

Gość 123 anik
moje porównianie? ... hmmm... to tak jakby palcem masować nerwy....

Ja mialam dwukrotnie ten masaz i dla mnie to bylo takie wrazenie,jakby mnie lekarz za ta szyjke w dol ciagnal,brrrr...

podnosze

no dobra, to juz wiem, ze boli jak cholera, ale czy to jest bol w rodzaju gdy kocham sie z mezem i on "dobija" do samego konca... ?

Gość facet chojnie obdarzony
Trochę z innej beczki. Miałem kiedyś kobietę z tyłozgięciem. No kurcze, ona była normalnie nieprzewidywalna. Podczas seksu albo się wycofywała, "bo boli", albo, przy silnym podnieceniu, mówiła/szeptała, żeby "pieprzyć" ją mocno, do końca. A uczucie dotknięcia penisem "czegoś w środku" - dla faceta bezcenne. tyllozgieta, zazdroszczę Twojemu facetowi :)

dzieki :)