Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erferferferferf

chce być modelka...

Polecane posty

Gość erferferferferf

jak myslicie warto? mam 174 wzrostu , waze 55 kg... no i mam 19 lat.jestem podobno ładna . może ktoras ma tu jakies doswiadczenie jako modelka?

Gość naczo novo3
erotyczną ?

Gość erferferferferf
nie faceci ;)

Masz szansę- teraz pomyśl, czy chcesz biegać po wybiegach, czy np. sesje. Jeśli wybiegi- to będziesz musiała często wyjeżdżać- u mnie było to nie do przeskoczenia (studia :( ). I skontaktuj się z agencją w swoim mieście- doradzą Ci. A jak cera i włosy? To też jest ważne.

Gość ergergergerg
cere mam ładna , wlosy tez. jestem troszke podobna do Sarah MIchelle Gelar choc inna jestem troche wiadomo ,ale mamy cos wspolnego

Gość dfvrger4gr
jelsi mas zlasdne3 ksztalty to mzoesz byc, patrzac na dzisiejsze modelki i fotomodelki to ladn a byc nie musisz

Gość dfvrger4gr
cera do fotomodellingu wazna nie jest

Gość harmonaaaa
Jeżeli myślicie o modelingu poważnie, to pora zacząć działać! :) Zacznijcie od portfolio. Najlepiej by było naprawdę porządne, w końca to Wasz wizytówka :) Później należy skupić się na tym, by Wasze zdjęcia mógł zobaczyć dobry fotograf lub agencja modelek. Obecnie jest wiele stron, które poprzez współpracę z właśnie z takim agencjami ułatwiają start modelką. Wejdźcie na stronę: http://epicamodels.pl/ Tam możecie stworzyć całkowicie za darmo swój profil, jeżeli faktycznie macie predyspozycje do modelingu, to są duże szanse, że ktoś się Wami zainteresuje.

Gość gmdka
chyba trochę za dużo ważysz jak na modelkę.