Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaaaa

szczupłe jest brzydkie . zgadzacie sie ze mna?

Polecane posty

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaaaa

szczupły to może byc chłopiec... rozmiar idealny dla kobiety to nie 34-38 ,ale 40-46 idealny to tak 42 ,a to i tak nie jest wcale duzo. nie wiem kad zapanowała moda na szczupłe ciała u kobiet . przeciez to facet powinien być szczupły ,a kobieta miec kobiece kształty...media krzywdza kobiety i mezczyzn tez takimi wyznacznikami ,ze kobieta powinna nosic rozmiar 36

Gość snjhujfv
dobry kogut nigdy nie jest tłusty

Gość to nie o rozmiar
to nie o rozmiar chodzi ale o to jak to sie rozklada i czy sa zachowane proporcje. ja np przy rozmiarze 38 mialam straszne walki na brzuchu i wygladalo to oblesnie przy 42 mialabym chyba problemy z poruszaniem sie i ciagla zadyszka.u mnie tluszcz nie rozklada sie rownomiernie tylko wszystko w brzuch wiec wole byc szczupla i proporcjonalna niz zaokraglona tylko w jednym miejscu.

propaganda zazdrosnej wolowini dla zazdrosnej wolowiny zamiast sie brac za siebie i zrzucic 90% wagi to wkrecaja ze wolowina jest ok ot dwunozna gadajaca wolowino :)

Gość dfvrger4gr
szczuple jest zdrowe, chyde i grube jest brzydkie i neizdrowe

Gość black&yellow
leviatan jestes kobieta? 174cm to bardzo cienko. zadna laska na kurdupla nie poleci tyko niskopodwoziowki. ptaszka tez masz pewnego malutkiego

co chcesz usłyszec? ze grube jest cacy? dajze spokoj zyjesz na tym swiecie a dalej nie wiesz ze ilu ludzi tyle gustów. Osobiscie jestem za kobietami w romiarze 34-38 poniewaz sama sie w nim mieszcze i dostrzegam same zalety. Jak facet woli wiecej ciałka to przeciez nie leci do laski z rozmiarem 34 tylko szuka swego.

Gość hjgjghjghj
szczupła ma być kobieta. Grubszy może być facet, ale na litość nie ona! nie chodzi mi o szkielet ale prawidłowe BMI. nie mówcie, że babka z rozmiarem 46 jest lepsza niż zdrowe 38 góra 40. ?!

Gość no co ty przeciez to nie jest
normalne. kobieta powinna miec 170 minimum a facet minimum 185 😴

Gość kitty cat
NIE NIE i JESZCZE RAZ NIE Szczupłe jest piękne, naturalne i zdrowe. Mówię SZCZUPŁE, nie chude! Ja sama noszę rozmiar 40-42, jestem przy sobie, nie podobam się sobie w ogóle, nie robię nic żeby to zmienić, wiem, ale to moja sprawa. Jednak gdy widze siebie i osoby mojego pokroju na ulicy to mi się żygać chce... KOBIETA POWINNA BYĆ SZCZUPŁA, LEKKA, POWABNA i z WDZIĘKIEM. Wyobrażacie sobie OTŁUSZCZONĄ kobietę na TAKICH zdjęciach??? http://femaleshapes.tumblr.com/ Kompletnie nie pasuje! Szczupłe, nieotłuszczone ciało = SEXY

Gość bywam i widze
nie zgadzamy sie, chcemy szczupłych i zgrabnych dziewczyn duuuuzo

Gość kitty cat
Szczupłość jest naturalnym stanem człowieka, jeżeli ktoś jest tłusty tzn. że odszedł od natury, zapycha się śmieciowym żarciem, nie rusza się. Naszą naturą jest SZCZUPŁOŚĆ. I nie zmienię zdania nigdy.

Gość stojacy rycerz.
mam 175 cm wzrostu waze 160 kg wyjdziesz za mnie?