Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agateczek

kosmetyk na zwiększenie objętości rzęs i brwi

Polecane posty

Ostatnio odkryłam całkiem nowe kosmetyki zwiększające objętość rzęs i brwi. Do niedawna musiałam przyklejać sztuczne rzęsy. Teraz stosuje produkty firmy M2Beaute. Cena nie jest niska ale w porównaniu do innych kosmetyków tego typu jest w sam raz. Zajrzyjcie do sklepu w którym sama się zaopatrzyłam http://www.sklep.m2beaute.pl/. U mnie już powoli widać efekty choć muszę przyznać że na początku niebardzo w to wierzyłam.

Wiem, niestety niezbyt niska ale naprawdę warto kupić. Tym bardziej jak niektóre kobiety ciągle naklejają sztuczne rzęsy. Wydają na to pieniądze w mniejszych kwotach ale jak się zliczy to wyjdzie na to samo albo i jeszcze więcej. Tu jednak najważniejsza jest naturalność.

Gość jola DD
o faktycznie taniocha , co to można wydać nawet na killka opakowań

Gość srutu tutu
płaciłam za przedłużanie rzęs 100 zł, mineły dwa tygodnie i wyglądają świetnie jeśli wytrzymają do miesiąca to wolę raz w miesiącu przedłużyć rzęsy niż codziennie maziać się drogimi mazidłami które i tak nie przedłużą i nie zagęszczą mi rzęs serum to rzęs to ściema, żaden kosmetyk nie zastąpi sztucznych rzęs

Gość heeeehhhhe
O matko... składniki za 10 zł a cena kosmiczna :D:D:D Porąbało was, ludzie?? :D

Gość obserwatorka z białego
Srutu tutu jesli masz swoje rzęski niezbyt ładne to pomazaj wieczorami revitalash-em przez trochę i zobaczysz efekt. Ja po 2 miesiącach mam swoje mocne długie i gęste NA PRAWDĘ DZIAŁA - POLECAM

ale revitalash kosztuje więcej od m2beaute bo ma mniej mililitrów a cena w porównaniu o m2b jest owiele droższa i daje lepszy efekt