Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Czy to jest możliwe, że kobieta chce zostać prostytutką, bo to ją kręci?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 27
Raczej nikt mnie nie przekona ze jakakolwiek kobieta chce zostac prostytutka bo to ja kreci.Nie prostytucja jako taka. Natomiast mysle ze jest wiele dziewczyn ktore bardzo kreci kasa. Zwlaszcza duza kasa. I dla posiadania tej wlasnie kasy sa w stanie zrobic wszystko co niezbedne aby ja osiagnac.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Nawrocic na co ? Na zycie w biedzie w imie tego ze inny nie bedzie jej bzykal ?

Niestety nie jestem Wokulski, żeby chociaż czegokolwiek ją nauczyć, żeby nie dawała dupy bogatym Panom, więc pozostaje oczarować sobą, a to chyba niewykonalne w moim przypadku.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Smieszny - nie badz smieszny. Skoro chcesz nawrocic taka na droge cnoty to przede wszystkim sam powinienes swiecic przykladem i nie miec seksu z nia. Inaczej bedzie to zwykla hipokryzja. Po prostu chcialbys miec taka dupe dla siebie tyle ze Cie na taka nie stac. Wiesz jak mnie nie stac na nowke Audi to nie mam.Jak Ciebie nie stac na taka dziewczyne to tez jej nie masz. Mozesz co najwyzej o takiej pomarzyc. Priste.

Gość Zuzanna Amelia & 27
No to zdobadz te kase, wtedy odpowiesz na ogloszenie.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Smieszny - to co Ty w koncu studiujesz ? Wczesniej byles na prawie a teraz na polibudzie ? A te trzy zalegle egzaminy to z czego masz ?

Gość Zuzanna Amelia & 27
To moze od tego zacznij. jak bedziesz mial dobry zawod to bedziesz mial kase na takie dziewczyny. Inaczej mozesz sie tylko oblizac i zwalic konia pod jej fote.

Gość Przeciętna polka
zrobi wszystko dla pieniędzy nie nawrócisz jej. One mają chcice na pieniądz. Co jej dasz miłość, wierność, oparcie, ciepło takie suczki mają to gdzieś u nich pieniądz jest największą wartością za nie taka lala zabiła by własną matkę czy nowo narodzone dziecko.

Gość Zuzanna Amelia & 27
A kto nie ma chcicy na pieniadz ? Pokaz mi jedna osobe co woli ztc w nedzy niz w dobrobycie. Tylko nie kazda ma taka urode zeby ja ktos chcial wziac na cale zycie na utrzymanie. Tym bardziej ktos kasiasty.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Na razie jestes biedny i zawsze wkurwiony.

Gość Zuzanna Amelia & 27
A skoro jest boska to bedzie ja bzykal bogaty facet a nie ty.