Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vincent H.

"Zasięg" trzydziestolatka :-)

Polecane posty

Piękne Panie, pytanie brzmi: czy- gdybyś była wolna (jeśli nie jesteś) byłabyś zainteresowana znajomością z trzydziestolatkiem? :) Jeśli tak, proszę o dodanie aktualnego wieku :) [Zagadziwo czysto teoretyczne, proszę nie składać CV :classic_cool: ]

Mam 25, mój facet ma 30 czyli powiedzieć można, ze stale jestem zainteresowana znajomością z takowym mężczyzną. :)

Ja mam za to pytanie z innej beczki - autorze, czy Twój nick ma coś wspólnego z bohaterem filmu "Gorączka" w reżyserii Michaela Manna - Vincentem Hanną?

Gość ale yebnięty
topic :o w dodatku świadczy o mikrointelektualiźmie autora :o

Gość ja pani wasza
ja mam 29 wiec pan 30 letni by mnie nie zainteresowal bo wolalabym starszego faceta tak conajmniej o 2 lata

Gość Anita...26
Ja :)

Gość sieedemnastkaa
17 i w grupie znajomych w tym samym wieku ponad połowa woli trzydziestki, ale bez żadnych sponsorskich podtekstów

Gość lat 20
30latek ma największe "pole do popisu", bo dla lasek w moim wieku wydaje się dojrzalszy niż rówieśnicy, a dla kobiet ok. 50letnich jest pewnie pełen młodzieńczego optymizmu ;p

Gość fuuujjj56
ja mam 25 moj facet 37... nie wiem czy mozesz uznac to za odpowiedz bo podales 30 latka a moj juz raczej po 40 podchodzi :P

Gość lat 20
17 lat to już prawie dorosły człowiek w końcu ;p kino, muzyka, książki, polityka, problemy na świecie, sport, gospodarka...

Gość sieedemnastkaa
Odniosłam wrażenie, że pisząc 17 masz na myśli pustaki latające z cyckami na wierzchu albo fanki zmierzchu i 'twórczości' coelho Ja z chęcią porozmawiałabym o literaturze , podróżach, sztuce (ale to moje zainteresowanie, nie wiem czy każda potrafiłaby rozmawiać na ten temat bez końca), nowinkach technicznych, filmach, ogólnie o planach na przyszłość, etc. Nawet nie wiesz ile jest normalnych* 17-20latek, które z wielką chęcią poznałyby kogoś w okolicach 30 ;) * bez tipsów, tlenionych włosów i planu wyssania z niego jak największej ilości pieniędzy

Gość hyeyhedhdh
siedeemnastka są takie ?/ a gdzie się ukrywacie ?

Gość sieedemnastkaa
Między innymi w autobusach za książkami, na ulicy się nie wyróżniamy - te w stonowanych kolorach, w delikatnym makijażu, nie grzmiące techno ścierwem ze słuchawek. Szukaj dobrze a znajdziesz, właśnie na tym polega cały problem.

Mam 32 lata, ale ciałem i duchem czuję się na nie więcej niż 25 :) Z chęcią poznam jakąś młodszą dziewczynę.

Gość lat 20
wyczekuj pod jakimś liceum, bo w klubie to takich nie spotkasz :P

Gość hyeyhedhdh
taa ,akurat , wy się płoszycie , mwię o tych z książkami jakby zaraz ktoś by was chciał zgwałcić :o

Gość 34lata. Bylabym zainteresowana
30-latkiem, choc wole mlodszych (moja obecny ma 25)

Gość hahahaha, glupie naiwne
dziewczyny w ok. 20-stki:D po kilku latach wam przejdzie 'podziwianie' starszego za sam wiek:D facet p 30-stce bez partnerki, to sam odrzut - tylko dla deperatek i glupich najlepsze grupka do zbajerowania przez starych cwaniakow, ruchaczy i piotrusiow panow;)

Gość kfrjrifejro
ujdzie, choc wole modszych:) 32-latka

Gość hahahaha, glupie naiwne
Mam 25 lat i nigdy nie mialem dziewczyny. Mna sie zainteresujcie!