Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ckgbvjcbjcvgkblfjgfkgljfdgklfj

świat kręci sie wokół facetów nienawidzę ich za to

Polecane posty

i to mnie denerwuje .... np. jak facet śpi z każdą dziewczyną to jest niby fajny a jak dziewczyna to niby jest dziwką.... tak dużo ludzi uważa...tak samo jest samo z gejem i lesbijką., wiele razy slyszałam ze geje to cioty itp. a les to już są fajne bo oczywiście podniecają facetów a geje nie.... niby kurwa mać dlaczego ? wkurwia mnie to ze swiat sie kręci wokół facetów. faceci nie muszą się o nic martwić. nie boja sie ze zajdą w ciążę. kobiety często są dyskryminowane w róznych zawodach. np w ratownictwie medycznym. jest jeszcze duzo takich zawodów. to kobiety sie rozbierają w rozbierają aby pozować do zdjęć dla kogo ? dla facetów oczywiście bo ich to podnieca....żałosne . po prostu nienawidzę ich. nienawidzę facetów. i wole by ich nie było. ...

kurwa mać sorry za byki i nieskładne pisanie ale po prostu jestem wkurwiona..... nienawidze ich

a dziewczyny biedne dziewczyny są przez tych.... manipulowane.... jak jakieś marionetki ....

oczywiście świat jest juz tak skonstruowany ze nikt nie przyzna mi racji .... bo ludzie się boją ...

Kobieta jest za głupia żeby świat do niej należał. Milcz dziwko i słuchaj się nas.

ha ha ha spierdalaj frajerze

ha ha ha to mnie rozbawiłeś .... ja z takimi frajerami jak ty sie nie spotykam

niee.... to wlasnie faceci bez kobiet nie mogą żyć a kobiety są takie glupie i naiwne biedaczki biegają wokół was... ale kiedyś role się odwrócą... brzydzę sie tobą i innymi facetami .... dla mnie jesteście nikim

Gość blablabal83298
role już się odwrócily... hahah :)

Czym bardziej zaprzeczasz tym bardziej widać ze chcesz poczuć męskiego członka w swojej pochwie. Kobiety bez dymania już dawno by się pozabijały wzajemnie.

Gość wjjssja
kobiety płeć piekna wiec niczym nagroda chcą aby sie starac o nie

jesteś żałosny nie wiem jaka pinda ci takich głupot naopowiadała ale słuchaj ją dalej to na pewno daleko zajdziesz :D bo pewnie masz takie zdanie przez głupią pinde

Ale wszystko co cię otacza zawdzieczasz facetom. To mężczyźni tworzyli ten świat, a wy nie macie tutaj żadnych zasług po za rodzeniem dzieci.

nie bedziemy rodzić dzieci bo nie chcemy takich typów rodzić jak ty

Gość hfthtfhhh
glupie gadanie,jest pol na pol bo wlasnie dzieki temu rodzeniu dzeci faceci w ogole mogą istniec..obydwie plcie są uzaleznione nawzajem od siebie,nie widze sensu wywyzszac ktorejs z nich i walczyc ze sobą a co do gejow to akurat wlasnie faceci geje mają gorzej niz kobiety lesbijki,gejami sie wszyscy brzydzą,robii sie im więcej przykrosci niz lesbijkom,rzadziej sie ich toleruje

Gość hfthtfhhh
a bez seksu to raczej faceci nie mogą wytrzymać :D:D kobiety lepiej sobie z tym radzą

czyli to kobiety są lepsze :D

Gość to nie faceci, są winni, tylko
też są ofiarami, patriarchatu, i tego, że 2 tysiące lat temu jakiemus mizoginowi, udało się przepchać trnowatą religię. A faceci, cóż gdyby nie vigra to musieliby po 40 popełniać zbiorowego samobója, ze wstydu : miękka faja.