Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Nowak-Smith

Pytanie do mieszkańców Londynu // ewnetualnie innego maista w UK

Polecane posty

Gość Anna Nowak-Smith

Czemu tak nie lubicie Pakistańczyków?? Ja mam sąsiadów z Pakistanu, bardzo mili ludzie.

Gość matilde from bristol
są mili okej, ale zasmradzają okolice i psują krajobraz za dużo ich pozdrawiam moich pięknych sąsiadów rudego Johna i blondynkę Kate:)

Gość Anna Nowak-Smith
No akurat zapewniam cie ze nie smierdza :classic_cool: A co do tego że za dużo to Polakow i tak wiecej 🖐️ A wracając do smrodu to na moje obserwacje najbrudniejsi sa Hindusi, czesto sie w ogole nie myja jak np. spotykam w metro. Pozdrawiam Zahire i Malika :classic_cool:

Gość Anna Nowak-Smith
A wam powiem, ostatnio byłam w sklepie, delikatesach, tam sprzedawała właśnie Hinduska, jaka bitch :O Sie panoszyła jak w swoim zasmrodzonym Bombaju :O Powiedziałam jej że nie jest Angielką wiec niech sobie podskakuje w Indiach albo innej Kambodży.

Gość że tak zapytam :)
Rozprzestrzeniaja sie jak muchy koło gówna.

Gość Anna Nowak-Smith
Czasem sobie mysle zeby przeniesc sie do Liverpool albo Leeds, bo tutaj za duzo wszelakich imigrantow.

Gość Anna Nowak-Smith
Do Hindusów mam jakis uraz chyba, albo jakąś fobie.

Gość Anna Nowak-Smith
Wiem ze sa ale nie tyle co tu.

Gość Anna Nowak-Smith
No ja w Londynie.

Gość Anna Nowak-Smith
Nie, w normalnej dzielnicy. Tylko akurat tych sąsiadów mam z Pakistanu i ta sprzedawczyni z Indii. Ale np. jak jade metrem albo jak jestem gdzies w centrum to na kazdym zakrecie Hindus, Arab itp.

Gość Anna Nowak-Smith
Nie wiem, nie interesuje sie sasiadami. Ale najbardziej od "ciapatych" jak to oni nazywają, izoluja sie Polacy... Ot Polska zasciankowosc.

Ja tez mieszkam w Londynie, na razie od ponad miesiaca a juz zaznajomilam sie z tutejszymi okolicami i ludzmi.

Gość Anna Nowak-Smith
A ja to jedynie Izoluje sie od Hindusów i Polaków, staram sie zbytnio nie stykać z Polakamii, bo niestety najbardziej niezyczliwi dla polakow sa inni Polacy... Ja mam kolezanki Angielki i Australijke.

A ja mam pare super kolezanek Polek w Londynie, fajnego kolege Polaka. Ale wiem o co chodzi. Ogarniam ze tak powiem. ;) Izoluje sie od prawie wszystkich. Bo przez pierwszy miesiac pobytu w londynie niezle szalalam i juz sie przejechalam na ludziach.

Gość Anna Nowak-Smith
City girl - Dokladnie, spotkac sie raz na 2 tygodnie i finał. Na dłuzsza mete z Polakami lepiej sie nie zadawać.

Kurcze, odnosze takie dziwne wrazenie (bardzo dziwne), ze te Polki, ktore widuje w Londynie to dziewczyny z niskiej klasy spolecznej, ktore nie maja zadnego obycia w swiecie. Tak jakos patrzac na nie, po slownictwie, stylu ubierania sie i stale naburmuszonej buzi wywnioskowalam to. Nie wiem na ile to prawda ale na sam widok takich pan az sama chce uciekac i gdzies sie schowac. Mam zupelnie inna postawe.

Gość Anna Nowak-Smith
No niestety wiele takich jest, i stad potem mamy taka a nie inna opinie. Pozatym Polki uchodza za bardzo latwe...

Gość Anna Nowak-Smith
A taka kolezanka Angielka, Bridget mówi do mnie: Ania, ty sie nie obraz, u was trzeba sie prostytuowac? taka bieda? I musialam jej tlumaczyc ze u nas nie ma takiej znowu biedy ktora zmusza do prostytucji.

Kurcze, no wlasnie. A szkoda bo naprawde niektore dziewczyny stac na wiecej niz jakiegos golodupca. Kobiety sa zakompleksione i nie znaja swojej wartosci, maja bardzo zanizona samoocene i dlatego latwo je omotac kilkoma pieknymi slowkami, obietnicami. A one zachlysniete ''swiatem'' mysla, ze wygraly los na loterii.

Gość a powiem wam ze
City girl - to ty mialas topic na zagranicznym? I co odnalazlas się już w londynie?

A ja z kolei znam Angielke, ktora sie prostytuuje w Londynie. Ma ponad 30 lat, za soba operacje plastyczne powiekszajace biust. Ma figure nie z tej ziemii, nie ma dzieci ani nikogo, ma dom, ale jest bardzo wredna, strasznie arogancka i pewna siebie.

Tak, ja kiedys zakladalam topik na forum zagranicznym. Owszem, odnalazlam sie tutaj, nadal mieszkam u przyjaciela, do ktorego tu przyjechalam. Dzielimy bardzo fajne mieszkanko i jest mi tu dobrze. Na razie jeszcze nie pracuje, korzystam z dobrodziejstw, ktore mi zostaly. Moj kolega nie chce pieniedzy za czynsz ani za rachunki. WTF?? :)

Gość Anna Nowak-Smith
Wiele takich dziewczyn przyjezdza z Polski, z malych miasteczek albo wsi, a w Polsce nie ma takich metropolii, i czuja sie swiatowe.

Okay, na mnie juz czas bo dzis jest ceremonia rozpoczecia Igrzysk Olimpijskich i jade z przyjacielem nacieszyc sie nocnymi spacerami po Hyde Park.