Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrota224443

mój mąż jest

Polecane posty

Gość stokrota224443

nieodpowiedzialny, duzo przeklina, pije, pali, ma nie wlasciwych kolegow. Mamy polroczna corke ktora w ogole sie nie zajmuje, nie bierze mi jej na spacer, z łaska ją przebierze, jedyne co zrobi to raz na kiedy ugotuje bo ja nie mam na to czasu. Pracuje do 15 oprócz tego studiuje i mam mnóstwo nauki. Maz pracuje zazwyczaj do 13 i jest pierwszy w domu. Kiedys wiele razy przychodzil do domu naćpany, zawsze mi po jednym dniu przeszlo chociaz w sercu czulam bol ze po urodzeniu dziecka on sie nie zmienił. Zostac przy nim czy rozwieźć sie? Jak myslicie czy taki czlowiek sie zmieni? Jak mam mu do głowy przegadać ze moze nas stracic??? Chcialabym zeby bylo dobrze bo kobieta z dzieckiem nie znajdzie sobie nowego faceta tak mi sie wydaje :(

"ze po urodzeniu dziecka on sie nie zmienił" - jesteś głupia że sądziłaś iż dziecko go zmieni po uj w ogóle z kimś takim się zadajesz? a co dopiero brać ślub :o

Gość sierra leone
Czy tę baby są naprawdę takie głupie czy tylko udają Ty sie jeszcze pytasz czy z nim sie rozwiesc? No pewnie i to już teraz zacznij pisać pozew

Gość 78798312
myśmy ci kazali brać takiego prostaka na męża? sama żeś go sobie wybrała, nie kumam dziewczyn które biorą ćwierćmozgów na mężów.... a i zapamiętaj sobie jedno - człowiek się nigdy nie zmienia, no chyba że na gorsze. a w młodości zamiast koło melin i barów trzeba się było pokręcić koło uniwersytetu.