Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielska twarz włosy oczy

czy warto rozbijać ten związek?

Polecane posty

Gość trafiła kosa na kamień
Jak to skąd? Z Twojego popisu jego zachowania. Gdyby nie miał żadnych zamiarów wobec Ciebie, nie zwierzałby Ci sie w ten sposób. Oczywiście, że może byc coś ponad romans. Ale jak pisałam, czas pokaże.

to co ja mam zrobic. Bo mi nie chodzi tylko o romans. Nie chce cierpiec, wiec w takie cos nie wejde. I nie zaczne od romansu. Co mam zrobic zeby nie byc jedynie odskocznią.. Mowisz nie pisac do niego, czekac na jego ruch? EH ale ja wiem czy taki bedzie... chyba nic sie nie wydarzy

Gość trafila kosa na kamien
Nie tak, po prostu nie daj mu Cie przeleciec.

Gość dodam jeszcze
anielska, tak naprawde to Ty chcesz zeby z tego cos bylo. Zbajerowal Cie facet tym gadaniem o dziecku. Najlepszy patent na poderwanie samotnej matki.

cholera, musxze uwazac dziki dziewczyny za ostrzezenie. Oczywiscie ze nie dam się. ;) Dobranoc

Gość Jisneuhhenudnuus
To zalezy ;) (mohery juz na mnie wjada) Po pierwsze, miej z nim normalny kontakt, rozmawiaj z nim w pracy itp. Przez internet to ludzie rozne rzeczy moga pisac ;) Czekaj na rozwoj wypadkow. Jesli faktycznie mu sie z ta dziewczyna nie uklada, to z nia nie bedzie. Robiac tak zaoszczedzisz sobie nieprzyjemnosci, pogrozek od jakichs jebnietych ;) co to im sie facet puszcza z "gowniarami". Jesli natomiast ciagle z ta laska bedzie mieszkal a do ciebie pisal jak mu zle, to wiesz, ze nie powinnas tego ruszac. Nie podoba mi sie to, ze wywleka swoje prywatne sprawy dziewczynie, ktorej tak na prawde nie zna, zalac sie jaki to on pokrzywdzony, brudy sie pierze w swoim domu. Dziewczynie to ma mowic, a nie tobie, on jednak robi odwrotnie.

Gość ,nb
nie ludz sie.on Cie predzej czy pozniej kopnie w zadek. Lepiej w ogole tego nie zaczynac bo wynikna same problemy z tego. wiem co mowie.

Gość ,nb
nie ludz sie.on Cie predzej czy pozniej kopnie w zadek. Lepiej w ogole tego nie zaczynac bo wynikna same problemy z tego. wiem co mowie.

Gość autorko. ale nad czym ty się
zastanawiasz.Przecież on w pracy udaje że cię nie zna.I to rozstrzyga sprawę,pisze głupoty bo miał by ochotę cię przeleciec a nie wchodzic w jakiś związek.Nawet nie proponuje randki tylko pisze dyrdymałya ty analizujesz jakby przynajmniej poprosił cię o rękę.Te jego brednie nic nie znaczą,przestań myślec o nim, bo to lepszy cwaniak

Gość Aksjomat
Już chyba wszystko zostało tu napisane, ale jako, że lubię mieć ostatnie słowo w dyskusji to podsumuję :D 1. Facet jest nie na poziomie. Facet z klasą najpierw kończy związek, potem przygotowuje sobie grunt pod nową znajomość. To co aktualnie robi dobrze podsumowuje przysłowie, że ktoś zachowuje się jak małpa, nie puści bieżącej gałęzi, póki nie chwyci następnej. Chcesz w przyszłości skończyć, jak jego aktualna dziewczyna? 2. Istnieje opcja, że powyższy punkt nie jest prawdziwy w przypadku, gdy facet szuka tylko romansu. W tym momencie używa bardzo tanich chwytów o których słyszałem już w życiu nie raz. A podejście kobiety z dzieckiem, grając na emocjach z tym związanych jest najczęstszym i najskuteczniejszym sposobem. Jedna i druga opcja dyskredytuje faceta. Samo to, że się zwierza przez internet z problemów w związku, czyni go po prostu dupkiem i nic więcej. Rada? Jeżeli przejdzie do konkretów, powiedz mu wprost co o tym myślisz, mając powyższe na uwadze. Pozdrawiam :)