Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidio

Powiedzcie czy to normalne? dziewczyna do samego konca kłamała!

Polecane posty

Gość taktaktak,......
ale się uśmiałam co za życie....Dawidio może kłamać pisząc o tej historii bo jest naciągana.. .równie dobrze Dawidio mógł od początku nie szanować swojej kobiety od początku!! a swoim znajomym mówić nieprawdę na jej temat-że chciała ślubu... i dlatego jego znajomy stwierdził że ma problemy psychiczne , faktem jest że znajomi nie słyszeli wersji tej dziewczyny!!!!!!czy ten Dawidio jest normalny? -jasnowidz to może stwierdzić znam taką prawdziwą-Jasnowidz Donnę proszę ludzie nie nabierajcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taktaktak,......
pytałam jasnowidz (też prawdziwej ale nie Donny) ten chłopak bardzo kłamie ...ta dzieczyna nie mówiła mu żepojechała na wakacje,nie mówiła że chce ślubu a nawetnie mówiła ze go kocha, nie byli 7 lat a rok i niecały miesiąc, nie ona się nim bawiła a on , wiem że to zabrzmi niewiarygodnie ale on ją od początku nie szanował (potrafił jej wkładać rękę głęboko w jej spodnie- -delikatnie żeby nie zauważyła ona był abardzo szczupła i miała w pasie dużo luzu bo miała wystającą pupę-przezto niekształtną sylwetkę-łatwiej było mu to robić (nie powiem szczegółów- poprosyu ją wykorzystywał seksualnie) on pił , jak nie robił to bardzo często pił,