Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

witam z rana...

Polecane posty

ja wiecie chce rente moja i sie wyniesc z tej CHOREJ NA LEB WIOCHY DO SWOJEGO MIESZKANIA a nie pisac jakies chorena leb dla mnie oceny BO TAKI JUZ i co dalej? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Widzicie z calej tej historii zostaly WYLACZNIE te pieniadze matki. A jak mialam bez tych pieniedzy nie trafic do piekla to ktos sie zastanowil? Z matka powieszona w PIOTRA I PAWLA. No to mialam brata Piotra i mialam o niego stac.A JAK? I tyle. On inny, ja inny i cale zycie gnojona FRANCJA bo to WLOCHO-FRANCUZ zeby Francja byla wyzej bo taka jest Anglia.No wiecie to juz jest przesada i tyle. Wybaczcie. I ja cale zycie zyje i NIENAWIDZE TEGO BRATA za jego chore na leb pomysly nie rozumiejac w ogole W CZYM RZECZ. On mi powie, ze mialam wygladac.No wiecie... a co ten wyglad by mi pomogl? To nie chodzilo o wyglad? To byl KONFIDENT MIROSLAWY SZ. I niech se idzie do takich jak on. A ci tu wszyscy na mnie GADAMi wiecie - i powiem wam ja sie wywalilam w zyciu, a oni? JEDEN KLON Z TYCH GADOW i to wszyscy tacy pobozni. Ale ten KK - no to tak - POLSKA - 1 arystokracja, 2 arystokracja, 3 arystokracja. No i co teraz? Jest pierwsza arystokracja i trzecia arysokracja. A druga zapytam? Oni mieli miec forse. No to trzeba ma i tyle. Takie cos i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

I widzicie to teraz REASUMUJAC - wywalili mnie z tej szkoly za brak powolania. A w efekcie najwyzej cenia RODOWOD OD PANA JEZUSA - od Jezusa Chrystusa - oplatek i PREDKOSC SWIATLA. Oplatek dali do Londynu - tu jest predkosc swiatla i wiecie - tego wlasnie nie rozumiem bo ten rodowod to on tu jest predkosc swiatla czy raczej WIR wiecie takie cos...no i to jakos tam jest zle. Tak chyba sa zmiany klimatyczne. Bo wy tu nie macie oplatka tylko zostaje wam predkosc swiatla no to w Londynie sa 2 predkosci swiatla I TAK SA ZMIANY KLIMATYCZNE z takiego czegos I TORNADA. Takie cos to jest. Kiedys tam byly tornada, ale troche a teraz w gazetach pisza. Ze moga byc. A tornado zalezy od wiary. I lecieli piorunem a skonczylo sie na tornado. I TAK JEST bo ktos powie - glupoty pisze. Nie - zalozyciele bankow zaczeli sie na Florydzie i tam nastepowaly OGROMNE TORNADA, wszystko im niszczalo i poszli do Indian. DLACZEGO? I tyle. Bo w Polsce KK uznal CHYBA??? ze najwazniejszy jest rodowod od Pana Jezusa. Takie cos to jest. To nie jest piorun tornado ale zmiana klimatyczna. Kiedy oni wyjechali i kiedy 2 raz wyszla sluzba liturgiczna z Polski a co tu bylo. Bo sie dali za te tornada na Florydzie - czemu musieli sie wyniesc. Na zawsze bedzie niewolnictwem ale jakis poglad tu mial nadejsc w Polsce. Takie cos... GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Juz wiem -oni tu doszli do wniosku, ze najwazniejszy jest RODOWOD OD PANA JEZUSA po 1612 roku wiecie po przegranej pod Moskwa, ktory jest rowny wedlug nich 2 predkosci swiatla. No i tak sobie lecieli. I mieli Jana Ewangeliste 1 predkosc swiatla. Ale to sa oni, nie? :( I wiecie przyszla sluzba - zalozyciele bankow juz byli na miejscu i co teraz? Mieli 1 predkosc swiatla z tego rodowodu i oplatek. I co powiedzieli zalozycielom bankow? Takie cos. I tyle. Na pewno nie powiedzieli tego. Doszli oni do parlamentu ze parlament ich zniszczyl. A to? I tyle. Ile oni byli i jak ta Afryka wyglada. 2 predkosci swiata to w sumie byl CALY RODOWOD od Pana Jezusa i oplatek i co? I tyle. I tak sie stracil Jan Ewangelista w Polsce. I chyba wiedzieli ze jest 1 predkosc swiatla z Jana Ewangelisty - no to oni stali o krzyzakow i chyba wiecie ZAPOMNIELI TO i nie stojac o krzyzakow chociaz??? Nalezaly im sie rodowody, ale nikt im nie dal. Dlaczego? No to do konca stali o krzyzakow a ci zrobili sobie PELEN RODOWOD od pana Jezusa i tak ich zniszczyli. I wiecie dalszy ciag - Faustyna i jej dziecko, Rozalia Celakowna i jej dzielo. Ale to jest ich koniec. Choc nie do konca. A powiedzcie mi jak oni zajechali Francje bo Francja powinna dostac w ryj jeszcze bardziej niz wy. Co oni zrobili we Francji? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie po co pisze ten watek i o czym on jest?O rencie.Ze ja chce. I wiecie to jest taka historia, ze Francja w USA to 2 rodowody. Na 1 rodowod Pana Jezusa w Londynie 2 rodowody Francuzow. I wiecie KTO ZAJECHAL FRANCJE i jak. I chyba? Jak doszlo do wojny 1510. Takie cos to jest. Juz bylo wszystko zajechane. Juz. Takie cos to jest. I oni nie maja prawa wziac tej mojej paczki bo nie maja tego rodowodu,ktory tam jest jest on ZANIEDBANY. I zobaczcie jak do tego wszystkiego pasuje POLSKI KORALIK.MOJ KORALIK GORA!!!! I widzicie - tak rzadza - krolowa Bona, dr. Mengele a co dalej? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie przemyslcie to sobie MODA FRANCUSKA - skad to jest? W USA nie ma zadnej mody - nigdzie nie ma mody, a Francja WIELKA MODA. Takie cos. Bez sensu. Cos tam wszystkim pasuje i w tym chodza. I wiecie wszystko gra - moda tez moze byc. Ale w tej Francji jest jakas taka MODA. Skad to jest? Jak ten koralik polski sie dowiem.No ale to jest na jedzenie. A to? Na cichy... hmmm... kiedy to sie zaczelo? Takie rzeczy. Ityle. I wiecie mialabym koralik do tego terenu i powiem wam ANGLISTKA BYLAM!!! filolog i mnie tak zajechal ten teren z doktoratu w szkole zenie mialam krzyza zeby tam lazic. Nawet nie rodowodowego choc powinien byc rodowodowy i koralik i jest co jesc w pracy. A tak? Ja bylam jakas taka- PYSZNA sie dowiem. Taka jakas z tego terenu. Aczkolwiek wiecie ja sie POLAKOM NIGDY NIE DAM bo ja bylam tak przyjeta zle do szkoly. Roku nie mam - zbiorowe samobojstwo i powiem wam no ale jak mnie to przyjeto do tej pierwszej pracy? I to wszystko. I wiecie roku juz nie ma, a ta kolezanka DAWNA jedna z tym krzyzem rodowodym na Szwecje to bez znaczenia? I tyle. I widac jak jestem zmanipulowana dalej i tak dalej... ja to mialam wiedziec. A jak poszlam do pracy w szkole wiecie. BO BYLO TYLE PRACY DLA ANGLISTOW. Dlatego umowa pakt z diablem - to do mnie nie dociera. Tak sie obnizylam - niby i to mi pasowalo i tyle. To bylo moje zycie. A teraz? I koniec. I sie nie dam. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

GDZIE JEST MOJA RENTA?????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Owco jaki masz stosunek
do lesb? bo ja jestem lesba i w sumie podoba mi sie to co piszesz, czy chcialabys mnie blizej poznac?:)馃憚

Udost臋pnij ten post

Wiecie POWOLI??? odchodze z watku gdzie ... no wlasnie - dlaczego Pan Jezus przyszedl? DLACZEGO ON PRZYSZEDL? On ratowal ludzi, ktorzy mieli wartosci. NIEMCY I POLSKA ok. roku 1500. Jak to wygladalo? I tyle. JEDNO PIJANSTWO I OBZARSTWO i tyle. Niemcy na pewno. Polska nie lepiej. Wszedzie BRYGIDKI - najwazniejsze na swiecie. I przyszedl. Jak to wygladalo? Bo w sumie po co pisze te listy? Zeby ludzie z Polski MIELI GODNOSC. Zwlaszcza tacy jak ja. Kto to wszystko popsul? Ten kto to wymyslil. Bog ja mysle. Juz nie mogl patrzec na brygidki, a na inne zakonnice pewnie tez i tyle. I sie przeszedl i wszystko rozwalil. To jest wlasnie rok 1510 ok - koniec. I co z tego zostaje? Polska jako JEDEN SYSTEM MATEMATYCZNY a Niemcy? Co zostaje w Niemczech? Tego wam juz nie napisze ale napisze wam tyle - szedl Bog z krajow arabskich... i ...nie pojadl za duzo. Nie pojadl. Bo o co tutaj chodzi. O ISLAM wiecie. Tak najbardziej. W Niemczech nie pojadl, ale zarobil i byl ubrany. A tu ani nie zarobil ani sie nie ubral. I tyle. No i teraz wiecie JEDNA NIENAWISC, ale o co? I tyle. I go zostawili bez ubran. I co zrobil Londyn na to? I tyle. tak mysle. Ja sobie to jeszcze posprawdzam ale tak pi razy drzwi wszystko pasuje. I tyle :( NIESTETY. Jak wygladala Afryka Polnocna i kraje wschodnie ok. roku 1500 . Taka hsitoria to jest.No i jak to wyglada dzis? Czy to wygladalo zle? I tyle. Jak to wygladalo? No coz... na rencie ide na arabistyke. Zdecydowanie. Chociazby po to zeby sie dowiedziec jak wygladaly kraje arabskie ok. roku 1500 naszej ery i tyle. I pytanie - jakie szanse mieli z wedrowcem Niemcy i Polacy. Takie. Jakie? TAKIE. Czyli jakie? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

taka historia to jest wiecie a nie inna.HISTORIA. A co jest w Polsce - 2012? co tu dziala? A wojna byla -pojadl se w Polsce NIESTETY BEZ UBRANEK, ale se pojadl. A w Niemczech bylo, a tam kariere zrobil??? i jedzenie mial OD NICh, od siebie , od ojca - i ich wszystkich pokopalo i zrobila sie wojna 1510. Takie cos. A na to Londyn sie obudzil i zajechal francje. No i co moglo byc dalej? Niemcy z Polakami nienawisc - tam chyba poszlo tez o to, zeby Jan Ewangelista poszedl za krzyzakow - to jeszcze bylo swieze nieszczescie. Anglia zajechala Francje wtedy i zaczeli sie namyslac, ale nad czym. A ok. 100 lat pozniej wyslano wiecie zalozycieli bankow na Floryde, a nawet 150 czy 200 lat pozniej. No wlasnie... ile lat pozniej i ...to wszystko. Moze nawet 250 lat pozniej. Takie cos. A CZEMU TAM? I tyle. A CZEMU TAM? A co robil Rzym wiecie. Teraz sobie to przemyslcie i tak dalej. Takie rzeczy to sa . GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

wiecie nic nie napisze bo byloze im pomagam. A im nie pomagam i mnie nie obchodza. Tylko renta mnie obchodzi. Bo jak zaczne im pomagac to znikne sie dowiem. No tez, ale w polsce. Taka nienawisc za wszystko. ZA LEPPEROW. No wiecie - po co szanujecie brygidki. W sumie wszystko rozwalone przez Boga, no ale... ityle. I to wszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

wiecie ja sie dowiem teraz od zachodu, ze ja z siebie zrobilam 7 cud swiata, a wyladalam jak HELENA TROJANSKA PO GRUNWALDZIE - szyszak zdjelam. Nie. Wygladalam i bylam DO DZIS JESTEM 7 nieszczesciami, ktorymi jest parlament brytyjski, ktorym sie wszyscy zachwycaja. I wiecie 7 najwiekszych katastrof swiata i moga byc. A oni? Jak oni leca? I tyle :( I od kiedy i czemu? I tyle. 7 tyle moga ale tak jak leca nie. ONI SA DOBRZY - oni w ogole nie rozumieja co robia. A mowia? A oni mowia? Po podobno sie dowiem nie mowilam po angielsku na lekcjach. moze teraz mi pojdzie lepiej. Nie pojdzie. A nie mowilam przez nich. A oni mowia? To przez nich i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pyzunia 22 lata
nie przez Boga kochanie przez ludzi kt贸rzy na Jego miejscu postawili mamon臋, wiedz臋, w艂adz臋...] a to r贸偶nica Bo Polsce grozi gl贸d

Udost臋pnij ten post

No wszystko stalo sie przez DIABLA, ktory siedzi w czlowieku. Nie mogli mu w Niemczech dac pojesc? A cala sprawa jest o to, ze Niemcy Go ostrzegali. Chcesz w Polsce zarobic? Nie zarobisz. A idziesz do Koralika? Tam to wez i sie rozbierz bo jak przyjdziesz to szkoda ubrania. Albo jak wchodzilo sie do miasta to moze i pytali ktos ty i tak dalej. Albo tak kradli i tak mu poradzili. Jak pojdziesz do Koralika to wez sie rozbierz i w wezelku wszystko nies, pozniej sie ubierz bo ci wszystko ukradna. Koralik jest niby swiety ale wszystko ci ukradna ale zly nie jestes i tyle. I o co tam poszlo wiecie? takie cos to jest. No i on powiedzial. Dobrze , poslucha. I z niego lali i sprawdzali czy szanuje niemieckie pieniadze. Bo waluta w calej Europie byla chyba kiepska ale NIEMIECKA MARKA - ooo to byl pieniadz. I tak na koniec Zydzi tam przylezli , po szkolach im lazili i zawsze tak lazili -niemiecka marka. No i jakos im zniknal w tej bramie miasta. Ale wiedzieli ze chodzi tam ktos i chodzi po nagu. Ale czy to on? I wiecie olali to wszystko bo sie im zgubil. A wiecie wyglad przy spowiedzi, a poza tym no to mogl byc ktos z rodziny. Mowil ze mial rodzine. Takie rzeczy. I sie ich pytali czy mowil ze mial brata? Takie cos to jest. No i Niemcy za bardzo nie wiedzieli. W nocy musial wejsc mowili. I chyba dopasowali to ze JAK ZLODZIEJ NOCA WSZEDL i tyle. A chyba im to mowil ze nie po nagu tylko NOCA JAK ZLODZIEJE maja tam isc. I wiecie chyba do tego czasu jadl w tych Niemczech, ale jak to powiedzial to juz mu nikt nie dal. Co???? NIEMCY JAK ZLODZIEJE w Koraliku? I sie go pytali - a co ten Koralik jest wart? A to nie wiedzial za bardzo. I tyle. No i tak wiecie - dali mu cos osiagnac i mogl isc. 2 lata spowiedzi tak przyszedl. Bo nie wiedzial co byl wart Koralik. Bo chcieli najechac Koralik ale sie bali. Tak przyszedl. I tak Polska jest do dzis. Do dzis sie boja najechac Koralika, a mnie sie pozbyli, a czemu sluchajcie? Jakie poglady miala np. moja babcia? I tyle. Zrzucic bombe na Koralik za Maksymiliana Kolbe i tyle. takie cos. GDZiE JEST MOJA RENTA?????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kometa Halleya
twoja renta owieczko posz艂a si臋 yeeba膰 wraz z zak艂amaniem

Udost臋pnij ten post

To znowu ja - powoli spadam wiecie bo nikt mnie tu nie chce - jeszcze kilka razy o rente tu ZAWYJE NICZYM WILCZYCA wiecie i pojde. Jedna nienawisc. Ja nie jestem juz zadna owca. Tak mnie chcieli wykonczyc placac mi za te prace WIELKIE 1000 zl. JA NIE MOGE. Wiecie- ile rzeczy moznaby bylo robic, ale nie. No troche racji miala ta Iwona Zielinska w Holandii ale 1% a jak sie powiesila to zero procent. I wiecie ja po prostu NIE MIALAM ISC NA STUDIA sie dowiem. Wiecie z ta rodzina 1% prawdy i nie pasowalo mi NIC!!! NIC!!! nawet sie powiesic - nic. Takie klamstwo wszedzie. A ja tak nie zyje - ja zyje SZUKAJAC PRAWDY. I ta paczka jest z ta moja kasa - tam sa te wartosci i musza mi ja dac. Ona jest na znikniecie ona jest - ale w innym miejscu niz byla i ja ja mam i tyle. Takze nie da sie nic z nia zrobic. Tu jest towarzystwo wzajemnej adoracji I WYLIZYWANIA ran byc moze ale to jest towarzystwo PSOW , ktore nalezy zagryzc i wilk zagryza psa, ale musi uwazac na niedzwiedzia i tyle. Takie rzeczy to sa. No co jeszcze by tu napisac? Czy Pan Bog to sa 2 predkosci czy 2 predkosci swiatla i oplatek to tego do konca nie wiem. Postawilam na inne jego wartosci i tak skonczylam sie dowiem w Polsce. To mnie uratowal. I to wiele razy. A wczoraj tez mnie uratowal bo za rodowod bez chrztu powinnam zniknac. Ale ja nie mam takich wartosci. Ja mam OGRANE PANSTWO POLSKIE to ja nie musze stac o chrzest Boga. Ale moge. Tylko po co? W koncu wyrzucili tego Jana Chrzciciela wszyscy. Francja nie sie dowiem. No to mieli interes. Kazdy sie moze ochrzcic we Francji. I chrzty sa poznie we Francji i Droga Krzyzowa odprawiona tam znaczy wiele. Z Polski tam jezdza i takie doswiadczenia maja czy cos. No takie cos i nawet macie racje, ale wy JEDNO MEDJUGORIE.I taki koniec moj. Bo jaka ja bylam i jestem? Taka - Jan Chrzciciel i sw. Elzbieta. A jeden doktor sie powiesil i tyle. Moze ja tez mialam - ja tego nie wiedzialam i tak zyje. Bo tez bym chyba sie powiesila - takie zachowanie to lepiej popelnic samobojstwo i .... no wlasnie. I wiecie mam udowodnic ze jestem ograna franciszkaninem z passem USA hahahaha no wiecie - wlasnie to udowadniam odchodzac z tego forum. Na ktorym tylko pisalam i nie docenilam jak i tyle. tekst z 2 lat spowiedzi jest na znikniecie - takze nie bylo mnie tam. Co jeszcze renta jest zniknieta? Ja ja widze przed soba i tyle. Ja po prostu w zyciu nie uslyszalam 1% prawdy dlatego nie bylo ode mnie Grecji. nawet grecji ode mnie nie bylo. A moze byla tylko wiecie - no wlasnie... ale nie - nikt sie nie dal. Byloby na powieszone kolezanki matki w pracy. Za brak stalej umowy. Iwiecie ja WLASNIE WAM TO UDOWADNIAM ze jestem wyrzucona z Korfantego w Chorzowie franciszkaninem z passem USA za NIE STANIE o rodowod Pana Jezusa CHRZTEM JEGO. No ale wiecie - to jest niezalezne od Polski chyba, nie? Po co temu franiszkaninowi taki chrzest i tyle. I sie dowiem taka ambitna to se mialam innej szkoly poszukac. No i se poszlam. I se poszlam. Bo wiecie ja dostalam tam STALA UMOWE O PRACE. to mialam zerwac. To prawda, ale sie balam. Nie wiem czemu. Po prostu sie balam. A nie bylo powodow? Bo dzis bym to olala. Przeciez bylam taka pewna siebie. I wiecie z wylaniem to sie zawsze liczylam - cokolwiek to znaczy, ale Z TAKIM CZYMS? I tyle. I wiecie ja mam rodzine w Polsce, tak? TAK???? Taka od tego ksiedza Pawlukiewicza - nie idealna. No wlasnie - to Mengele mial krany naprawiac a Bona ciagle u ksiedza. Taka mam rodzine? Po pierwsze wszyscy sa z AFRYKI i sie nikomu nie dali. I CO WY NA TO? A wiecie o co chodzi z klasa Stalina? One sie NIKOMU NIE DALY - one mialy wyemigrowac do krajow arabskich i tam miec mezow w banku. Za tego mojego brata, ze przez nie nie mogl nawet na morze isc. STARY RYBAK I MORZE - stary czlowiek i morze - to on i tyle. TAKIE COS TO JEST. No ale coz... i wiecie w Holandii do roku 2002 byl cycek lewy, prawy cipa i ciul albo chuj PENIS i to sztuczny i teraz kiedy ten brat zaczal miec sklep z penisami SZTUCZNYMI w Niemczech dlaczego? SZTUCZNE PENISY? Jemu to bylo potrzebne? Taki swiety. NAJWIEKSZY SWIETY KLON. A klon Borysa Jelcyna tez i tyle. Takie cos komus zrobic? Jak oni mieli prawo do tego? Oni mieli tak prawo OJCEM TEGO MLODSZEGO BRATA, ze go zrobil z Figura. I dlatego on mial ten sklep. TAKA JEST RODZINA KROLEWSKA W LONDYNIE. A dla zalozycieli bankow byli TACY SAMI. Na Floryde ich wyslali. A PO CO? Jakie oni mieli szanse na tej Florydzie? Na co? NA TORNADO PRZY POLSCE. I oni to chcieli w Londynie, ale juz mieli 2 predkosci swiatla i ich olali. I tak wiecie mieli te tornada - wracac i to samo w Anglii. I tyle. NIE - do Indian. A ci Indianie... a czemu to sie tak stalo? Ale tego nie napisze - i tyle. I wiecie ja jestem taka - ze ja moge cos opowiedziec w kosciele nawet ale nt kariery pewnego wedrowca w Niemczech ale zrobil kariere - omowic dokladnie ELEMENTY JEGO KARIERY - takie cos moge powiedziec. KARIERA i pasuje NIKODEMA DYZMY - no bez przesady, ale doslownie tyle z tego zostalo. A co bylo jak zakonczeniu kariery przez niego? Co bylo? I dlaczego? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

No powli ide po prostu bylam ograna GORA GRABARKA!!!!ZA CO??? ZA CO??? Czy to ja wymyslilam porno? Wiecie sami chcieliscie lazic do porno to sie sami tak ogrywajcie. Jakie zycie jest normalne gdy czlowiek nie ma na glowie FIGURY GORY GRABARKI - takie cos. JAKIE ZYCIE JEST WTEDY NORMALNE - a reszta w Polsce to koralik. Zapytajcie Mengelego i Bone tez. Choc Bona nie ma koralika. A Mengele jest z Walii - a nie wiecie wszystkiego. Niestety paczka jest moja i jest na takim SLUPIE- na takim slupie za przyjecie do pracy stalej DO SZKOLY NA KAWALEK ODNOZA OWADA - 24 lata , kolezanka dostala krzyz rodowodowy na Szwecje - biolog, ja 3 godziny i w razie co kasacja ciezarnej bo ona im chyba nigdy nie pojdzie. Ja nia na 2 katedrze na doktoracie. I tak jest do dzis. Ale wiecie co ta kolezanka bez tego krzyza na Szwecje by robila do dzis to nie wiem. BYLA kolezanka. I czy sie do niej przyznam? NIe. MUSIALABYM gdyby miala doktorat. Ale sie nie obronila. A i tak bym sie nie przyznala. Bo sie ...nie obronilam. Logiczne. A ilu rzeczy nie wiedzialam. I tyle. Ona tez sie dowiem A CO MNIE TO OBCHODZI? Ja jej zycia nie rozwalam. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

wiecie w tej wyplacie ostatniej to chodzi tylko o pieniadze - imie i nazwisko mozecie se wsadzic w zadek - no zalezy co dalej bo wiecie POLSKA to jest tylko IMIE I NAZWISKO SIE DOWIEM. Nie - kasa - jeszcze za takie rzeczy. Z REKI DO REKI. I mam rente i mnie nie ma. A tak musze myslec co dalej. ZLOM MI ZOSTAJE - ale w zlomie nikt nie bedzie mnie chcial. Musze wykorzystac moja opinie i w taki biznes isc wiecie. I tak sie to skonczy. Moze cos kupie gotowego choc tak bym chciala na terenie doktoratu. Bo tak i juz.Nie za duzo - ot biznes i kredyt w banku oddawac. No z opinia musze sie liczyc - jaka mam opinie? STAREGO WRZODA NA DUPIE. i tyle. Takie cos. Troche poprawic ze mi na czyms zalezy - kto wie. A moze jakies przetworstwo nawet. Jeden pomysl mam. Moze 2 pomysly nawet? Kto wie? Moze 3 pomysly. Nie wiem jak przetworstwo w Polsce wyglada. Musialabym pomyslec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hej bezdomnai bezrobotna
Prosz臋, napisz, dlaczego w ko艅cu nie dadz膮 Ci tej renty? I napisz co艣 jeszcze o wilkach... Lubi臋 czyta膰, jak piszesz o wilkach :)

Udost臋pnij ten post

GDZIE jEST MOJA RENTA????!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Ja staram sie byc czlowiekiem -mam swoje rodowodziki i staram sie zyc wg nich i tyle. Wiecie ja powiem wam wiem jak doszlo do zniszczenia Indian do ich KATASTROFY. Ale nie napisze wam tego. Tak sie Niemcy wynieszczyli. I Indianie z tego lali i co dalej? I SIE MIELI NAWROCIC i wiecie kto tak krecil FRANCUZI - FRANCUZIKI powiem wam. No ale coz... COZ ... moda sa zajechani i nic dalej nie zrobia. Bo tak mogliby wojne wypowiedziec. A czemu ten Napoleon im nie wyszedl wiecie. Co to mialo byc? Takie cos to jest. Bo byli zajechani. Tak to tam moze by im cos wyszlo. Ale DLA MNIE jedna manipulacja to byla i tyle. A w Polsce tymczasem .. wsi spokojna wsi wesola , ktory glos twej chwale zdola kto twe wczasy i pozytki moze wspomniec zaraz wszystki... GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Na razie ide wiecie -przyjdetu jeszcze POKWEKAC I TYlE. Za renta. Chce ja. Dziadkow im nie uszanowano niczego. I wiecie w tych Niemczech ten wedrowiec to mowil - jak zyjesz z bratem? Gdzie mieszka twoja matka? co slychac u twojej rodziny? On takie pytania im zadawal i no coz... oni mu wytlumaczyli, ze oni sa WSPOLNOTA. WSPOLNOTA TAKIEGO JEDNEGO co na krzyzu skonczyl. Ale to u Zydow. U nich by tak nie skonczyl. A jakby skonczyl on na to? Pojesc by mu dali. NA krzyzu PO NAGU!!! Tak jak w Koraliku w Polsce. Po nagu? on na to. A czemu po nagu. CHAM GO ZAKRYL - CHAM i przez to jest Polska. Cos wam nie idzie z ta Polska on na to. A tam - maja Koralik i nie umieja im nic zrobic za ten koralik. A co to jest koralik on na to - a tam takie cos . Takie miasto, tam sie do spowiedzi chodzi i maja co jesc z tego. Tu tak nie ma w Niemczech. A jak tu jest? Tu trzeba stac o rozgrzeszenie, a tam sie tylko czas liczy. 2 lata. 2 lata on na to? No i mu mowili, ze ich ogrywaja, ze nie umieja dac rady i ze zakon chcieli ich, a oni nie. I tylko napisze rozne rzeczy mu mowili wiecie i zeby siedzial z nimi. I o krzyzakach mu mowili. Ze znikneli nie wiadomo co z nimi. No i wiecie jadl pil i on powiedzial,ze juz koniec. I tak minely chyba 2 lata i powiem wam to nie jest prawda ze on tak 2 lata nic nie jadl. To jest KLAMSTWO . Tak uwazam. Z NIENAWISCI ze poszedl do koralika tak mu powiedzieli. I siedz tu , dobrze jest. No ale on szedl do rodziny - na wschod. On mowil, ze idzie ze wschodu na wschod - okrezna droga. To w interesach sie go pytali. Moze i do spowiedzi i tak dalej. Takie cos to jest i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

A wiecie ze ta klasa Stalina to sa wszystko rencistki? I domeczki maja i wszystko rencistki. Taka historia to jest. I wy to popieracie. Bylebym tylko nie dostala paczki bo TAKA MACIE RACJE. Jak Niemcy w roku ok 1506 bo wiecie 1505 to jeszcze tam, ale 1506 to juz nie jeszcze 1510, zeby cos nastapilo. Chociaz - starozytni wyliczyli, ze za 500 lat swiat sie skonczy. I sie Go pytali - tego wedrowca - ty ile to lat ma swiat wedlug Zydow. Ile 5000 lat? Ze wschodu idziesz? I zamiast sie go zapytac o ten wschod czy cos to nic. A czemu? I tyle. Bo ja bym zapytala. Ja widzialam raz wedrowca co szedl z Egiptu i tyle. No i oni go tam nie pytali bo to wyczuwali. A ZIEMIA SWIETA - tez cicho.Nic nie pytali. Tacy byli. A teraz jacy sa? I tyle. A co on mowil? I jaki on byl? Jaka tam jest prawda. Co on mowil? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chora psychicznie
:O

Udost臋pnij ten post

No a jaka jest prawda? TAKA!!! trzeba miec kredyt i cos robic w zyciu. I wiecie TAK MOGE WAM DAC NA KK - z PRACY SWOJEJ. Bo ja nie jestem Polka. Ja w zyciu Polka sie nie bede czula. No z KORALIKA. Tyle moze byc. Te 2 lata spowiedzi mialam - teksty na znikniecie KOLEJNE !!! mam z tym , ze te pierwsze byly bardziej wartosciowe, a te moze mniej albo to samo. Moze kiedys beda na rodowod. Te pierwsze maja rodowody a ten na znikniecie i tyle. TAKIE WARTOSCi mialam i bardzo sie z tego ciesze. NIESTETY STETY to moja jedyna ksiazeczka jest ktora sobie drukne , zeby nie bylo ze stoje o tego wedrowca, ktory ... no ZDEMORALIZOWAL NIEMCOW bo w Polsce chodzil po nagu? Tyle mu zostalo tu z ich kasa. Moze mieli przyjsc po niego. Poszukac go. Zbuntowac sie. NIc z tego i tyle.No to taki koniec. A z nimi co sie stalo dalej? Gdzie masz brata? Matke? ojca? Gdzie masz? DURNE PYTANIE i tyle. No i koniec. A skad idziesz i dokad? Nastepne IDIOTYCZNE PO PROSTU PYTANIE - i taki koniec - a niby jaki i tyle. I wiecie ja tu sie tez nie dam - tu krzyz w terenie i wiecie nawet by moglo byc a tak? Cos bym rozumiala. Co to za teren? A tak? Ale tym ludziom to sie dziwie WSZYSTKIEGO ZAWISZCZA a daliby mi tytul i by mieli ten teren i mogliby wojne wytoczyc - tacy sa. Koralikowi. A tak? Jakims franiszkaninem mnie chcieli wykonczyc jak ja na studiach bylam zniknieta. Duzo by chcieli. I to jak? Od dziecka jeden POGRZEB i wspolczucie dla Bony. Takie cos. A teraz klasa Stalina - czego chca? Stare lejby bez matury? Czego chca i tyle. Ja z matura a one bez sie dowiem. A ja ich nie znam. Nie znam tych pan. A powinnam? Ja nikogo nie zatluklam i tyle. To mam co mam sie dowiem. No to mam co mam. A one lapy z dala od cudzych pieniedzy. Degeneratki umyslowe i moralne. WSZYSTKIE i tyle. A ta Holandia - po mnie tam zostawalo im cos na plus - nie chcieli? - no to dwa polatane CYCKI Polek cipa i sztuczny penis. Co mnie to obchodzi nie? i tyle. Bo ja nie moglam jednej rzeczy zrobic tak czy siak. Prosze bardzo. A na jedzeniu wiecie sie nie pracuje szybko a zwlaszcza w nocy bo taka prace i pracownika sie szanuje. Nie bylo kogo. No to zostaly polatane cycki, cipa i penis. Bo stalam o Francje i jak to udowodnie. TAK!!! i tyle. I co mi oni tam zrobia wszyscy? A w tych kwiatkach co oni widza? W KLONACH!!! i tyle. I nie chca wierzyc, ze ten brat jest taki swiety. JAK ONI WSZYSCY!!!! Wszyscy i tym wedrowcem z roku 1506 zegnam cala te zgraje. Tu jest nastepna w Polsce, taka sama. No ale zarzucili mi brak znajomosci jezyka czy czego? OBYCZAJOW - to na pewno. Nie rozumialam ze ZNOWU JESTEM SKAZANA NA SMIERC, a poniewaz wiecie jednak zyje i wiecie CENIE SOBIE ZYCIE - moze nie tak, ze wiecie przesadzam? Aaaa nie wiem.Ale ZYJE. POWSTALAM - moglam nie powstac. Moze tak _ SZANUJE DAR ZYCIA. Dlatego sie nie dam IDIOTOM KROPNAC. Iwiecie Pan Bog zawsze kto jest NAPRAWDE JAKI i Cie nie da. Bo wie jak sie zaczales, jakie masz IDEALY czy potrzeby i ja zasluzysz to cie nie da - w sensie DURNIE NIE SKONCZYSZ. Bo wiecie jestem, ale czy MUSIALEM/MUSIALAM byc. I tyle. To wszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post