Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porod

czy to juz porod

Polecane posty

Gość porod

Hej Jutro zaczynam 39 tydzien ciazy.Od kilku dni twardnieje mi brzuch.Od 2 dni czuje bol krocza i krzyza.Dzisiejsza noc to juz byla masakra.Pol nocy bolal mnie krzyz.krocze.Klulo w dole brzucha i po bokach.myslicie,ze to juz?

Gość NORMALNA!!:)
też tak miałam miedzy38a39tygodniem ale urodziłam w 41 tygodniu ciązy, a u mnie przed samym porodem 2dni miałam silną zgagę i wymiotowałam w nocy tak mocno i nie świadomie ze zarzygałam łóżko a moj narzeczony musiał to posprzątać bo tak źle sie czułam!!! a porod trwał 14 godzin do tego po porodzie czułam się gorzej niż w czasie porodu bo łożysko sie nie odkleiło i czułam ciagle bole porodowe polozna na mni krzyczala bo poscieli nie mieli a pralnia daleko a ja tak krwawilam ze musialam dziecko podsuwać do góry zeby w krwi nie było i tez pretensje miala ze podnieść sie z łózka nie moge dopiero jak lekarz przyszedł to stwierdził ze cos jest nie tak i zrobił mi czyszczenie macicy "łyżeczkowanie" po tym już odzyskaąłm siły i ból miną!!! powodzenia:)

Gość Ewelina.'
Nie straszcie dziewczyny :) ! Ja przed porodem również wymiotowałam, zaczęły się bóle- ciągnące, nie potrafie tego opisać.

Gość egdfdfd
tak...powoli rozkręca się poród....niedługo zauważysz podbarwiony krwią sluz na bieliźnie....spokojnie..dasz radę....:)

Gość porod
Dzięki za odpowiedzi,dam radę muszę :) teraz doszły mi jeszcze bóle coś jak zakwasy na udach i w pachwinach.. Zastanmawiam sie tylko czy to dzis czy moze jeszcze ze 3 dni się pomęczę..