Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suzannah

Faceci zadawajcie pytania, odpowiem:)

Polecane posty

Gość Anonim6285
ile masz IQ? Ile zarabiasz? Jaki zawod wykonujesz i jaki masz wyksztalcony?

suzannah za mloda jestes, na ogol kobiety w twoim wieku nie wiedza co to znaczy trud zycia i nie doceniają innych ludzi starań

No właśnie, na ogół:) nie wiem czy są, ale pewnie się trafi jakaś ładna i jakąś brzydka:) no panowie pytać pytać:)

Gość w szkole jesteś lepsza
z matmy czy z polskiego?

Hmm myślę że z matematyki, bo nie lubię polskiego. Myślę, że mają:)

Dobrze się uczysz? Czy tylko ci w głowie seks z twoim facetem? W jakich miejscach to najczęściej robicie?

Uczę się tak średnio, ważne jest dla mnie żeby zdać maturę i egzamin zawodowy. Hmm głównie w domu, ale bywa też czasem na łonie natury:)

Gość a co chciałabyś studiować
?

Rozumiem , że twój facet jest od ciebie starszy i u niego w domu tak? Czy normalnie u ciebie przy rodzicach idziesz na żywioł?

jak często robisz sobie dobrze i w jaki sposób? W jakim wielu masturbowałaś się pierwszy raz i w jakich okolicznościach do tego doszło? Taki kompleks pytań :D

Jeszcze nie wiem co bo jeszcze nie wiem czy pójdę na studia:) tak jest starszy o 3 lata. Czasem u niego, czasem u mnie:)

Antyfanatyk- robiłam to baaaaardzo dawno temu, zwykle palcami :p zresztą robiłam to jak prawie wszystkie inne,leżąc na plecach. Jak do tego doszło to nie pamiętam, to było dawno temu:)

Kilka razy w tygodniu. A reszta to zależy od mojego widzimisię:) ale minetkę w jego wykonaniu uwielbiam:)

droga suzannah - etatowy forumowy prawik |( nie mylić z prawiczkiem) chciałby wiedzieć dwie rzeczy : 1)czy to prawda, że bączki dziewczyn pachną zapachami żelów pod prysznic? 2) czy lepiej zaprosić laskę gdzie się tańczy techno czy gdzie lecą hity do tańczenia w parach z góry takns za pomoc

a ja chciałbym jeszcze poznać odpowiedź na nurtujące mnie pytanie: wolisz CAŁKI czy POCHODNE?

Hmmm, chciałabym spróbować seksu w miejscu publicznym:) całki jeszcze przedemną:) co do bąków to nie, wolałabym hity dla dwojga, chociaż techno też:)