Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kar.ii

Faceci z Kafe... kim są....

Polecane posty

Gość Yogi Bear :)
Levviatan ma rację.. nasza samotność nas tu sprowadza

Gość Kar.ii
Levviatan skazanymi na samotność a dlaczego od razu skazani??

Gość tinki linki
nie potraficie poznac dziewczyny w zyciu????? co robiscie caly dzien?

Gość tinki linki
jestescie zamozni?????

Jak można być skazanym na samotność ? Kur*a przez takich osłów później się ciągle gada że faceci są zniewieściali 😡 Lewciotan, albo bądź jak chłop albo idź do piaskownicy i nie rób wiochy tu. Albo jakiś stulej co się żali że prawiczem a może i ty też prawiczek jesteś co ?

Gość onieeeenocotypierdo
To nie faceci to babochłopy!

Gość a ja gram w szachy a na
kafe zaglądam jak rywal za długo myśli nad ruchem. I jestem w stałym związku.

Gość Kar.ii
to po co zaglądasz na kafe...?? i ten kurnik.... hmmm

Gość Kar.ii
to po co zaglądasz na kafe...?? i ten kurnik.... hmmm

Gość a ja gram w szachy a na
Przebywanie na kafe nie wymaga używania mózgu, więc to jest dobry przerywnik w grze w szachy. A czemu akurat kafe... bo nie trzeba sie logować.

Kar.ii -> siedzę tutaj parę lat, wieli kobiet mi mówi że z charakteru ja ideał a nadal sam :/

Gość tinki linki
leviatan czemu nie spotkales sie z jakas dziewczyna z kafeterii???

Gość Kar.ii
a kto mówi kobiety na kafe czy w realu?? bo mi każdy facet mówi że jestem ,suką, i tak każdy mnie chce:D

ZAglądam tu bo lubię tu zaglądać i nikt mnie stąd nie wygoni, a już na pewno nie Ty :D

Gość fhfahfhgv erye
Kar.ii jesteś suką, nie chce cie.

Gość Kar.ii
24x7 ZAglądam tu bo lubię tu zaglądać i nikt mnie stąd nie wygoni, a już na pewno nie Ty ja Cię nie chcę wygonić.... muszą tu być faceci:) nie ważne jacy:)

Każdy Ci mówi że jesteś suką i każdy Cię chce. No tudno żeby jakiś młodzian nie chciał suki do dymania :D POmyśl ilu się Tobie oświadczyło, o ślubie pomyślało itd ? :D:D Też wolę sukę do pukania niż dziewicę ... inna sprawa to szukanie kogoś na stałe w celu utworzenia związku na całą przyszłość

Lewciotan Co z tego żę z charakteru ideał ? Z resztą ... kto ci to mówi ? Kochliwe nastolatki pewnie :D Ty masz być facet ! Dom masz wytynkować, światło podłączyć, TV kupić czy zabrać ukochaną na niezapomniane wczasy. TRudno żeby ktoś chciał jakiegoś porzuconego pieska który się nad sobą użala pokazując jak to mu los dokucza i utrudnia życie :D

Gość Kar.ii
Każdy Ci mówi że jesteś suką i każdy Cię chce. No tudno żeby jakiś młodzian nie chciał suki do dymania POmyśl ilu się Tobie oświadczyło, o ślubie pomyślało itd ? Też wolę sukę do pukania niż dziewicę ... inna sprawa to szukanie kogoś na stałe w celu utworzenia związku na całą przyszłość o rany człowieku nie chodziło mi o Sukę do pukania. Tylko konkretną kobietę, która wie czego chce i jest wredną egoistką

a na kurniku gram tzn . grywam czasem. Można pograć, można :D

24x7 za 1500 miesięcznie (o ile dostane umowę na stałe) ciężko coś wyremontować a co dopiero coś własnego kupić/zbudować :P

Kar.ii To jak Ty sama siebie widzisz nie odzwierciedla tego jak widzi cię facet :D Ubierzesz się w mini bo chcesz czuć się adorowaną i chodzi ci tylko o swoje dobre samopoczucie a facet spojrzy i pomyśli : ale lala do dmuchania. Podejdzie : Cześć mała, pykamy ? :D Z resztą ... parę lat i zrozumiesz :D

Gość Kar.ii
Kar.ii To jak Ty sama siebie widzisz nie odzwierciedla tego jak widzi cię facet Ubierzesz się w mini bo chcesz czuć się adorowaną i chodzi ci tylko o swoje dobre samopoczucie a facet spojrzy i pomyśli : ale lala do dmuchania. Podejdzie : Cześć mała, pykamy ? Z resztą ... parę lat i zrozumiesz mam 26 lat i wiele rozumiem, żeby nie było nie domówień. Nie mam jedno nocnych przygód tylko stałe związki. Napisałam, wsześniej że faceci lubią nie za ,miłe, kobietki, a nie takie co można je puknąć w 5 min. nie zakładam mini, o to się nie musisz martwić, umiem się ubrać....

Inaczej się nie dorobisz niczego nigdy. Ale jak już decydowałbyś się na kredyt to wcześniej znajdź sobie partnerkę i planuj z nią coś

"nie za miłe kobietki" :D:D:D Aaaaaaaaaaaaaaaahahahaha :D:D