Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wiktoria Weronika

******Marzec/kwiecień 2013******

Polecane posty

Gość Wiktoria Weronika

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie:) Powiem Wam szczerze, że jeszcze jestem w szoku i nie dociera do mnie to, co się stało, choć ciążę czułam (choć to niewiarygodne) od kilku pierwszych dni po owulacji:) Pierwszym objawem było odrzucenie od zapachu antyperspirantu mojego męża, który do tej pory uwielbiałam (przeszło po kilku dniach)...później szarpanie na wymioty przy myciu naczyń, paleniu papierosa...miałam potworne wzdęcia, okrutne kłucie w prawym jajniku...odwołałam TK nerek z kontrastem, bo czułam, ze to ciąża...później bóle piersi, bóle brzucha...i brak miesiączki, której nie ma do dziś (7 dni po terminie)...Pierwszy test, w dniu spodziewanej @-negatyw... następny, 4 dni później 26.07 rano i późnym wieczorem...oba pozytywne :) Druga kreseczka nieco bledsza ale jest:) Poleciałam do laboratorium na betę, wynik w poniedziałek:) W poniedziałek będę też kontaktować się z moim ginekologiem... Jestem szczęśliwa, ale ciągle nie dowierzam...odstawiłam zupełnie alkohol, walczę z nałogiem papierosowym...to trudne, ale zmierza ku dobremu:) Z każdym dniem jest coraz lepiej:)Na te chwile mam ogromną chęć na ryby (od kilku dni) pod każdą postacią...a za karpia i rybę po grecku (której nie cierpię!!) mogłabym zabić:D Boli mnie podbrzusze (promieniuje do pachwin i krzyża), piersi, sutki (najbardziej przy dotyku)...biustonosz zaczyna mi przeszkadzać, bo je drażni... dziś w nocy nie mogłam się na bok przewrócić, tak piersi dokuczały...Poza tym jest wszystko dobrze:) Czasem rano szarpie mnie na wymioty, ale nie często. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i mam nadzieję, że nie będę tu sama;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować