Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleczna Krystyna

Debbie Schlussel znowu atakuje.

Polecane posty

Gość waleczna Krystyna

Debbie Schlussel prZestrzega rodziców by pilowali swoich córek przed członkiem zespołu One Direction-Zaynem Malikiem, bo jest on muyzułmaninem i bedzie chciał używać sławy aby "nawracać" na islam. To nie ma być kolejna dyskusja na temat islamu, każdy ma swoje zdanie o muzułmaniach, ale jak można pleść takie głupoty jak ta baba? Przegladałam youtube, mnóstwo zagranicznych portali i for i nawet nie wiedziałam, że on jest muzułmaninem bo się z tym nie obnosi a baba głupia twierdzi, że chce swoich fanów nawracać na isla, oczywiścei jak zwykle ta blond tępota nie ma żadnych dowodów tylko pierdoli jak porypana, żeby tylko kogoś obrazic, ja bym jej chętnie wymieniła zbrodnie, których żydzi się dopuszczają co dzień.

Gość waleczna Krystyna
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/4382907/One-Directions-Zayn-Malik-branded-a-pimp-for-Islam-by-right-wing-blogger.html Jak ktoś zna angielski to niech poczyta komentarze, dobrze piszą. Jak się o takie rzeczy ludzi oskarża to trzeba mieć dowody. Wywiad czy świadków a ta jebie jak potłuczona o wszystkim i o niczym jak pan Wiesiek i pan Zdzisiek spod sklepu.

Gość bezimienna Kunegunda
A znasz normalnego, madrego Żyda? Oni wszyscy tacy są.

Gość futbol to czarna magia
Żydzi nie potrzebują dowodów, oni mają kasę i myslą, że mają też rację, tu się mylą, kurwa.

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
Ja też wolę muzułmanów miliard razy bardziej od żydów, słyszeliście, że USA przekazało Izraelowi plan ataku na Iran, zajebiście pokojowy laureat zjebczego Nobla, teraz będzie wojna z całym islamem kurwa, super, no nie?