Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mazurzanka

Problem z kotką

Polecane posty

Wiem że nie znajde nikogo kto by mnie zrozumiał mało tu tematów o kotach ale powiedzcie co ja mam zrobić kotka nie moze rodzic ledwo po cesarce zabuliłam 250 zł nie mam na kastracje siedziała miesiac spokojna a teraz ucieka mi z okna skacze 5 metrów kto by pomyślał! Jestem w szoku myślałam ze uda mi sie ją utrzymać w domu do czasu aż załatwie kase ale nie może być już po sprawie co ja mam zrobić wraa rano i siedzi cały dzień okien nie poamykam bo nie da się zyć w te upały masakra jakaś!

Gość to nikt cie__________
nie poinformowal ze sa zastrzyki hormonalne dla kotki,to koszt z 15-20zk na jakis czas starczy albi sa tabletki PROVERA kosztują 1-1,5zl mozna kupic u weterynarza,albo jak jest sklep plus weterynarz taka tabletka 1 raz na tydzien i masz spokój a jak ma teraz rójke to muisz dac 1tabletke i za kilka dni drugą zeby jej hormony sie uciszyły,inaczej bedzie szalała

jw pozatym skoro bylas w stanie zabulic 250 zeta na cesarke moglas spokojnie poddac ja kastracji ( aborcji ) ile u Was kosztuje kastracja kota?

Gość u mnie chyba
ze 120zl albo 150 ale moje kocice sie nie nadaja,to dachowce ,jak ja je potem w domu zatrzymam zeby sie zagoiły daje wiec tabsy:O

Gość PIEKNY KOT______--
nie kłam!:P jakie oczy ach:)

Gość ja mam wyłącznie rasowe
dachowce:P dobrej nocy pa🖐️

Gość magGdaLena.
Dokladnie. Czemu nie dalas jej od razu do sterylizacji? Mozna ja zrobic pomimo tego, ze kotka jest w ciazy. A zaplacilabys polowe. Dziwne, ze wet Ci o tym nie powiedzial. Tabletki i zastrzyki odradzam, bo sa dla zwierzaka szkodliwe

moj kociak nie jest dziwakiem, znaleziony na podworku - matka jest slicznym dachowym szarakiem, tata syjamem

powiesz wetowi ze kociak to dachowiec i on zostawi ci kotke w klinice do czasu az rana sie zagoi ( nie trwa to dlugo, wytrzyma)