Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa5991

Objawy Ciazy.!

Polecane posty

Gość Justa5991

Witajcie! Jakie sa objawy ciazy (wybaczcie z niewiadomych powodow nie moge stawiac znaku zapytania) Od wczoraj mam dziwne bole brzucha u samego dolu,boli mnie prawy jajnik,kanaliki sutkowe sa otwarte. Nie sadze,ze to sobie wmawiam,ale nie ukrywajac chce miec dziecko i 3 dni pod rzad stosunek zakonczyl sie we mnie. zrobilam test co prawda o jeden dzien za wczesnie i wyszedl negatywny. Bede musiala zrobic jeszcze jeden test w pozniejszym terminie -bardzo prosze o odpowiedz czy to moga bzc objawy ciazy

mnie bolał brzuch i piersi jak przed okresem, okresu długo nie było a objawy zostały, później test - 2 kreski i było jasne około 8 tygodnia miałam nudności poranne

Gość tak tylko pytam.....
jestem juz w polowie ciazy, a za cholere nie wiem, jak wygladaja otwarte kanaliki sutkowe?? co to w ogole jest?

ja w sumie też nie wiem, zastanowiłam się nad tym, ale w końcu olałam :P

u mn ie dzisiaj jest termin@. nie ma jej na szczęscie, rano robiłam test wyszły dwie kreski ale druga bardzo bardzo blada ale u mnie to nawet jak bym była w ciąży to bardzo wczesna ciąża bo dopiero by 2 tydz byl... idz z krwi zrób sobie test jest najbardziej wiarygodny...sama jutro sie na niego wybieram..

Gość fdhdhdhd
julitek ciąże liczy się od terminu ostatniej miesiączki a nie od poczęcia.

Gość Wiktoria Weronika
Po pierwsze, to radzę się nie nakręcać, jedynie słuchać własnego organizmu i kierować się intuicją:) Mnie okres spóźnia się 8 dzień...w dzień spodziewanej @ zrobiłam test...negatywny. Następny zrobiłam 4 dni później rano, a innej firmy wieczorem...oba pozytywne:D co prawda druga kreseczka jaśniejsza, ale we wczesnej ciąży tak jest bo beta hcg w moczu ma niskie stężenie, a jeszcze jak się dużo pije i siusia, to już w ogóle...Od samego początku czułam, ze jestem w ciąży...5 dni po owulacji odwołałam tk nerek z kontrastem...bolały mnie piersi i dół brzucha jak na okres, ale ten ból był inny...łagodniejszy, zdecydowanie przyjemniejszy:)Czasem rano szarpie mnie na wymioty, ale żadko...bardziej wyczuwam zapachy, swędzi mnie brzuch...i jem ryby kilogramami pod każdą postacią (nawet karpia i rybę po grecku-czego do tej pory nie cierpiałam)... Teraz sutki odczuwam bardziej, niż zawsze i kłuje mnie prawy jajnik:)na oko 2-3 tydzien;) Wsłuchajcie się w swoje ciała, a intuicja Wam podpowie, co dla Was najlepsze...to się po prostu czuje:) Wynik z bety mam jutro (z krwi) Pozdrawiam:)

Wiktoria Weronika daj znać jaki bedziesz miała wynik ja jutro ide na beta hcg... ale ja też przeczuwam że to ciąża zresztą zrobiłam dzisiaj w dzień @ test i wyszła mi druga kreseczka blada więc szanse są:)

Gość Wiktoria Weronika
Jasne, odezwe się:) Ja ostatnią miesiączkę miałam 24.06:)

to jak Ty jutro przedstawisz swoje wyniki to będę ze swoimi porównywać:) może i Tobie i mi się udało:)

Gość Wiktoria Weronika
Mam nadzieje, bo oba testy pozytywne;)

Gość Wiktoria Weronika
Nie, była widoczna gołym okiem, ale bledsza od tej pierwszej:)

Gość Wiktoria Weronika
Poczekaj jeszcze. Ja jak robiłam w dzień spodziewanej @ to test był negatywny.

z tym sluchaniem organizmu to nie prawda tak do konca :) ja przed zajsciem w ciaze mialam kilka razy tak ze bylam w 100proc pewna ze jestem w ciazy a tu d**a jedna kreska a jak juz rzeczywiscie "zaskoczylam" to wszystkie objawy zganialam na okres czyli bol brzucha na dole, bolace piersi, dziwne rzeczy jadlam i to w duzych ilosciach. dopiero po tygodniu po terminie tak sobie mysle a zrobie test przynajmniej wyklucze ciaze i pewnie zaraz okres przyjdzie a tu dwie piekne kreski mialam (test robilam wieczorem) i teraz jestem juz w 29tc z blizniakami :)

Asia gratuluje..:) ja sie troszke załamałam dzisiaj w nocy robiąc siku zobaczylam że lecą ze mnie takie dziwne skrzepy krwi tak jak by starej bo była koloru brązowego i nie wiem co myślec..

Gość summer bay
ja bym poszła na betę, po co się nakręcać za kilka złotych masz 100% pewnosc

Gość MamaSynkaa
Hej Dziewczyny. Ja miałam ostatni okres 26.06 i do dzisiaj nic. Okres mi się spóźnia już 6 dzień i sama nie wiem. Miesiąc temu tez mi się spóźnił, ale dwa dni, zrobiłam test i po teście dostalam okres. Teraz się chce trochę wstrzymać i nie wiem kiedy ten test zrobić. Jajniki bolą mnie jak na okres już od kilku dni. Mam już synka i niby nie staramy się o drugiego dzidziusia, ale jeśli by tak było że jestem to bardzo bym się cieszyła oczywiście :D

mama synka poczekaj jeszcze z tydzień i zrób sobie test może synek będzie miał rodzeństwo:)

Gość MamaSynkaa
Tydzień to chyba nie wytrzymam. Poczekam do czwartku-piątku i zrobie wtedy.

Gość Wiktoria Weronika
Odebrałam bętę-125:D Ciąża:) :) :) :) :) :) :) teraz już na 100% a nie na 99,9:P

Gość wielkie graulacje
życzę spokojnych 9 mc i wymarzonego rozwiązania (czyli bezbolesnego ;))

Gość Wiktoria Weronika
Beta ma dokładnie 121.500 a nie jak podałam wcześniej;) to z wrażenia;)