Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia123123

boje sie zrobić test ciążowy..

Polecane posty

czesc. wszesniej pisalam o objawach, ktore nie daja mi normalnie żyć, czyli o mdlościach, dziwnym bólu w podbrzuszu, czestym chodzeniu do toalety i innych. Forumowicze radzili mi abym zerobila test, ale ja boje sie go zrobić. Jak przechodze obok apteki i chce go kupić to ogarnia mnie strach i nie daje rady... co wy byście zrobili? jak się zachowali? ;((

Gość 26 LATT
popros kogos zeby Ci kupil.... potem moze bedzie latwiej sie zebrac zeby go zrobic. popros zebyy byl przy Tobie chlopak czy kolezanka

Gość kicia1280
Zrób koniecznie. Domyślam się że nie masz stałego partnera i to był tak zwany seks bez zobowiązań. Nie wiem ile razy mam mówić że seks to wielka odpowiedzialność, dojrzałość emocjonalna a nie tylko przyjemność. Nie zabezpieczyłaś się - więc nie dojrzałaś do seksu a teraz boisz się zrobić test ciążowy...śmieszne trochę. Przecież wiesz, że nie ma idealnego zabezpieczania i decydując się na seks trzeba się z tym liczyć. Poza tym test możesz kupić wszędzie, nawet w rossmanie czy tesco, niekoniecznie w aptece, zamów sobie przez allegro jak się wstydzisz kupić.

Gość lubie Dlugo spac
Skoro masz stalego partnera to dlaczego on nie może kupic tego testu? ja kupowałam jak miałam 17lat urodzilam corke jak miałam 18 . niema czego się bać to tylko test! a byłas kiedyś u ginekologa? jeżeli nie to jak pojdziesz jak testu się wstydzisz kupic czy tam boisz??

u gina bylam ostatni raz miesiac temu, wtedy strasznie mnie piersi bolaly, przez jakies 2 miesiace,bez przerwy ale po usg stwierdzil ze w ciazy nie jestem

Gość lubie Dlugo spac
Nie rozumiem cię naprawdę. ja gorzej wstydzilam się isc do ginekologa niż do apteki. objawy same za siebie mówią ale Mowisz ze byłas u lekarza i nie stwierdził ciąży, może ty masz ciążę urojona? jak sobie ktoś wmawia to właśnie takie są objawy. nie czekaj na nic tylko lec do apteki po test! rozwieje twoje wątpliwości.

Gość kukuku2222
ale dlaczego boisz sie kupic test? mozesz kupic go w innej aptece tam gdzie nikt cie nie zna a farmaceutke nie obchodzi ile masz lat i ze test kupujesz. bez wstydu. ja mialam 18 lat jak bylam w ciazy i nie balam sie kupic testu a to czy jestes pelnoletnia nie ma nic do zeczy zeby kupic test nie trzeba mies 18 lat:) smialo idz i zrob bedziesz miala pewnosc a predzej czy pozniej musisz go zrobic