Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetełło

Apel do Kobiet

Polecane posty

Gość do tej pory obserwator
rob sobie tipsy dalej i pielegnuj swoje sztuczne cyca a na urodziny dostawaj sztuczne kutachy,wazne ze ze swoim facetem jestescie usatysfakcjonowani

Przepraszam, przejechalam się z przykładem - owlosieni faceci epatujacy swoimi kudlami otoczenie są jak najbardziej naturalni, tyle ze dla mnie osobiście - wyglądają obrzydliwie :P I żeby nie było (bo z pewnością znajdzie się jakiś idiota, który uzna, ze przeszkadza mi jakiekolwiek owlosienie u mężczyzny) typowe owlosienie mi w niczym nie przeszkadza :P A mężczyzna np mający skórę w 50% pokryta przez tatuaże też wygląda nienaturalnie :D ale nie czuje potrzeby apelowania o zakaz tatuowania :P (lub noszenia 50 kolczyków)

Ale z Ciebie żelbetonowy kloc. :) Nikt tutaj nie zabrania sztucznego wyglądu, weź czytaj ze zrozumieniem. Zalecałabym ci pracę nad swoim wnętrzem - tipsiaki i kolorowe staniki z polotem to nie wszystko. 🖐️

A skąd wniosek, ze noszę tipsy? Bo nie wieszam psów na tych, którzy to robią? :D Mam w dupie czy moja sąsiadka ma tipsy, czy naturalne paznokcie, grunt ze nie myśli w sposób tak schematyczny jak ty :D

A ta dalej - my tutaj nie zabraniamy nikomu noszenie się jak chce, my tylko piszemy, że nam się to nie podoba. Zrozum to...

" Apel do kobiet Drogie Panie,apeluje do Was w niedzielne przedpołudnie - PORZUĆCIE TIPSY."

" Apel do kobiet Drogie ...Panie,apeluje do Was w niedzielne przedpołudnie - PORZUĆCIE TIPSY. (...) " P. S. Vera - nikt ci nie każe czytać moich wypowiedzi jeżeli cię nudzą - nie ma takiego przymusu. Ale fakt, ze ciebie one nudzą lub że się z nimi nie zgadzasz to już twój problem, nie mój ;)

Cipa? już jedną mam, po co mi dodatkowa w głowie?

Gość chipamasta
bo wyjdzie Ci na dobre i będziesz mogła na dwa baty,a teraz jak się nie goli jaj,tzipy,klaty,brzucha,nie wali sie w pupala,nie połyka nasienia,nie bierze do dzioba,nie liże się upoconych stóp,nie jest się uległym,nie wącha starych majtek,nie robi tipsów,sztucznych cycuszków,nie kładzie kilku cm tapety na twarz,to jest sie w wyśmiewanej szufladce pod nazwa "ciemnogród" :classic_cool:

No teraz to mnie trochę podlamaleś :( ale powiem ci jedno - jaj sobie w życiu nie ogolę!