Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa

czy jak do dziewczyny zarywaja czasem brzydcy faceci tzn

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa

że i ona nie jest ładna? do ładnej zarywaja tylko i wylacznie przystojni?

Gość RURA W DISCO
:D fajna laska z ciebie

Gość amczyl33
przystojni rzadziej zarywają ,bo sami sa podrywani przez kobiety i nie musza podrywać .

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
tzn przystojni też sie zdarza ,ze sie jakiemus spodobam ,ale przewaznie to przecietni ,a i brzydcy o zgrozo sie zdarzaja :( nie twierdze ,ze brzydki to jakis gorszy ,ale .. ale jak taki mnie podrywa to mnie wrecz dołuje

Gość atrakcyjnababkaaaa
do mnie zarywają i brzydale szczególnie jak pójdziemy z koleżanką na drinka do pubu wtedy co chwila jakiś brzydal się doczepi a my wtedy się z niego nabijamy wiem podłe, ale jak widzę takiego spoconego śmierdziela z brakami w uzębieniu, z ilorazem inteligencji niższym niż iq mojego kota... to nie pozostaje mi nic innego jak ponabijać się, zrobić mu nadzieję, szepnąć to i owo do ucha a później powiedzieć - zjeżdżaj uwierzcie, ładne kobiety mają przekichane, nie dośc, że podrywają je przystojniacy - nie zawsze jest to fajne, czasem dobrze posiedzieć w knajpie w spokoju i pogadać z koleżanką to jeszcze brzydale się kręcą, gapią... najgorsi są faceci bez klasy... siedzi taki w kącie i ciągle się gapi i myśli, że tego nie widać palanci

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
no mnie własnie różni podrywaja ... czasem sie tez taki doczepi ,ze szkoda gadac. osoatnio sie z takim spotykałam po kolezensku bo to inteligentny facet ,na stanowisku itd może nie miał braków z uzebieniu ,ale był niski i nie zbyt przystojny delikatnie mowiac to jak nie chcialam sie z nim całować sie mi wyplakiwał czy on sie naprawde nie podoba kobietom.. nie powiedziałam nic żeby go nie urazić ,ale czy on nie ma lustra w domu?

Gość amczyl33
a wy sie nie gapicie na facetów ? Jakaś kobieta komentowała mój tyłek z koleżanką idąc za mną ..

Gość amczyl33
To jest naprawde żałosne . Mysli dziwka ze rozłoży nogi i będzie miała szanse u mnie .. Należe do 1 % facetów którzy nie wyznają zasady potwór nie potwór byle miał otwór ..

Gość Nie, nie boję się Acta.
atrakcyjnababkaaaa Co innego brzydal, a co innego kretyn, który podchodzi do dziewczyn z jakimiś głupimi tekstami, chyba że wygląd świadczy o IQ dla Ciebie, bo nie zrozumiałem do końca. :) Mi dziewczyny mówią, że wyglądam normalnie, chyba jestem po prostu przeciętny. :P A pocenie się czy braki w uzębieniu wynikają z braku dbania o siebie.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
bmblgraffzeppelin - o brzydkich czyli niskich ,albo o nieciekawej twarzy np... zaniedbani tez sie zdarzają

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
ale ja np nigdy bym ierwsza nie poderwała faceta nawet bardzo przystojnego .. tak juz mam ,ze z zasady nie podrywam facetów..ewentualnie odwzajemniam jego zainteresowanie

Gość wolna i zadowolona z życia
wszystko zależy od szczęścia , które nam zsyła Bóg .

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
kretyni też sie zdarzali nawet całkiem całkiem z wygladu ,ale jak taki gada tylko o siłowni np ,albo o swoich ciuchach to rece opadaja..

Gość sscwsewdw
zazwyczaj brzydcy daruja sobie ladne kobiety gdyz uwazaja ze i tak szans nie maja ale sa i tacy co to probuja..... ja nie mam powodzenia u brzydkich a chcialabym bo przystojni sa cholernie puści

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
up