Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to jest

jest tutaj Ewa 33 ??

Polecane posty

Gość dziwne to jest

hej ?

Gość co tu się dzieje.... :(
dominik1000---- daj se siana!!! Czemu ją tak krytykujesz?

Bo nienawidzę takiego typu ludzi. Takich och ach, zapatrzonych w siebie, myślących ze tylko w okół nich się swiat kręci, tylko oni wiedzą wszystko najlepiej, mogą jeżdzić po innych ubliżać im itd. Chamstwo trzeba tępić jeszcze większym chamstwem. Tacy ludzie jak ona sie nie zmieniają, sa na to za glupi. W rzeczywistosci tacy ludzie to największe wsiury.

Gość co tu się dzieje.... :(
czytałam jej posty może nie wszystkie i nie zauważyłam, żeby były chamska.... Ma jakiś tam swój świat, swoje poglądy, ale nie mogę powiedzieć żeby kogoś obrażała hmmm widocznie za mało na kafe bywam.... a na chamstwo, nie chamstwem się reaguje, najlepiej olać

Dokładnie, za malo czytałaś... Troche przytępiała teraz jak ludzie zaczeli ją krytykować, ale mimo to sloma dalej jej wystaje.

Gość rob.pl
Ewa to tępa zarozumiała feministka, coś jak Szczuka tylko o wiele głupsza

Gość nasz pan z kulturką
" 12:08 [zgłoś do usunięcia] dominik1000 Twoja matka to straszne ścierwo. Ona się nigdy nie zmieni, alkoholicy to nie ludzie, lepiej zeby się zapilą na śmierć i dala wam spokój. Postaraj się usamodzielnić żeby jak najszybciej opuścic ten patologiczny dom i zerwij z nią kontakt. Alkoholikom się nie pomaga. Wyznawca 5D - Dancing, Drinking, Dupcing i Do Domu"

Gość nasz pan z kulturką
12:32 [zgłoś do usunięcia] dominik1000 Dlatego jestem absolutnie przeciwko pomaganiu takim ludziom, mają to na co sobie sami zasłużyli, sami dobrowolnie i świadomie znaleźli się w takiej sytuacji. Takich ludzi powinno się przymusowo zabijać dla dobra ogółu, żeby nie krzywdzili innych. Wyznawca 5D - Dancing, Drinking, Dupcing i Do Domu

Gość nasz pan z kulturką
" 12:45 [zgłoś do usunięcia] dominik1000 córka rybaka010 skoro tak uważasz to dlaczego jesteś nieśmiała, smutna, wycofana spolęcznie? Twoja matka się do tego przyczynila. Ja nie jestem zgorzkniały, pomagam innym ale tylko tym ktorzy na to zaslugują, tym którzy znaleźli się w cieżkiej sytuacji z nie swojej winy. Natomiast alkoholików rozgniatam butem. Wyznawca 5D - Dancing, Drinking, Dupcing i Do Domu"

Cały czas inni jej zachowanie tolerowali, ja postanowiłem to dzisiaj przełamać i napisać co o niej sądze. Myślę że inni też pójdą za mną i się skończy.

Gość nasz pan z kulturką
no i co nędzny prawiczku?????:Dhahahahahaha

nasz pan z kulturką już wytrzeźwiałeś? Idź sobie walnij kielona bo strasznie spiety jesteś. Widocznie strasznie cie zabolaly moje wypowiedzi i bardzo dobrz. Znaczy, że celnie trafilem.

Gość i co? poruchałeś?
chyba wał z kołdry:D:D:Dhahahahahah

Gość i co? poruchałeś?
hahahahahaha:D:D:D:D:D. jeeeebaaaany PRAWICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha:D:D:D:D:D

Gość wewewererer
ewa33 to zwykla szmata, ktora wszystkich poucza, mądrzy się, a sama mieszka z konkubentem na kocią łapę :O

Gość dfbnjgdc
ten dominik to tez juz mnie wkurwia od dluzszego czasu, wiesniak jakich malo porazka :O

Widzę, ze rzesza oburzonych pijaków sie odezwała po tym jak napisałem parę słow prawdy o nich.

Gość dfbnjgdc
juz sie wypociles? :D

no jestem, przeczytałam, pośmiałam się autorko, pewnie chciałas mnie o coś zapytać, to słucham

Gość dziwne to jest
chciałam tylko się przywitać :) cześć stara brzydka głupia pudernico :)

głupota i chamstwo, dziadu, nie trafiają do mnie tak że, sory, ale marne twoje prostackie wysiłki "postanowiłem sobie" ... dobre... a to noworoczne postanowienie, dziadu, czy jakieś inne?

Gość sdfsd
"tak ze " :D:D:D Idiotka i analfabetka :of

Gość dzika dziczka
buahahaha jaki byk :D:D

także łacznie znaczy - również tak że rozdzielnie, znaczy, a więc zanim komuś wytkniesz byka, zastanów się trzy razy, żeby na idiotkę nie wyjść

Gość sdfsd
hahahhaaahah , ale idiotka lol:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość Trzeba było...
przed "że" postawić przecinek idiotko, a nie po "że". Ewa, 33 to jedynie ćwierćinteligentka :) A może i mniej ?

przecinek jest przed wtrąceniem, czyli prawidłowo między tak a że możnaby też wstawić, ale wtedy nie wyglądałoby to dobrze, byłoby za dużo tych przecinków, jak na mój gust