Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to jest

jest tutaj Ewa 33 ??

Polecane posty

Gość Trzeba było...
masz beznadziejny gust

Gość Trzeba było...
...lepiej się nie wypowiadaj, stara pudernico

Gość ja mam pytanie.
czemu tak sie pasjonujesz roslinami i czemyu dawno nie bylo wpisu na blogu??

nie prowadzę bloga nie wiem, czemu akurat roślinami, zwierzętami, górami i komputerami nie wiem, skąd sie biorą pasje

Gość Taka sobie pani...
Ewa to jedna inteligentniejszych osób jakie udzielają się na kafe. Wy które uważacie się za nie wiadomo co po prostu jej zazdrościcie stąd na jej osobę tak naskakujecie. Nie macie własnego życia? Widocznie nie skoro aż tak bardzo interesujecie się nie swoim życiem i każdym zdaniem jakie napisze Ewa. Jesteście żałosne i pozbawione własnego życia i całą swoją antypatie przelewacie na Ewę która i tak z was śmieje się

Gość gówniany temat
hop w goóre-beda jajca :):):)

Gość żal mi takich ludzi
Taka sobie pani...,czy Ty wiesz co ty piszesz? O inteligencji Ewy nie będe sie wypwiadała,bo każdy ma swoją inteligencję,ale nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem,ze ktoś tutaj nie ma swego zycia i interesuje sie Ewą. Zauwaz,ze to Ewa,33 kobieta 41 letnia nie ma swojego zycia.Przepraszam,ma swoje zycie,ale jest tak uzależniona od kafe,ze pisze od rana do nocy. Pzegladając jej wypowiedzi az sie nie chce wierzyc,ze ta kobieta pracuje,że ma jakiegos faceta,mieszka z nim i z jego synem,ma działkę,ma znajomych,rodziców,"teściów". Współczuję tej kobiecie,bo albo samotna w tłumie bliskich osób,albo użależniona do tego stopnia,ze nie potrafi docenić tego,ze samotna nie jest. Wydaje sie,ze ta Ewa nie może sie doczekac gdy zasiądzie nad klawiaturą i zacznie pisać na kafe. Szkoda mi takich osób jak Ewa i zastanawiam sie co robią,jak zyja prawdziwie samotni ludzie,którzy nie mają do kogo ust otworzyc jak ludzie otaczajacy sie rodzina,zanjomymi można rzec non stop siedza na kafe.

Gość gość
hahahhahahaha:D:D::D:D:D:D:D:D

Gość gość
A wiecie, że ona czasem pisze pod nickiem Blondyna 333?

Gość gość
g z 13.45- puknij się w mózgownice

Gość gość
Ale sobie wyszukujecie tematy?Faktycznie forum na kafeterii to DNO!! Osoba poważna, szanująca się nie będzie uczestniczyć w kafeterii zwany pebs!