Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałek827982

Lady love była moją dziewczyną

Polecane posty

Gość michałek827982

Od razu podkreślam, że to nie żadne prowo ani kłamstwo-jaki byłby w tym interes żeby kłamać? ŻADEN. Poznałem ją w klubie. Piękna, naturalna blondynka o brązowych oczach ubrana w czarną, obcisłą sukienkę-i jak tu do takiej nie zagadać? Mimo tego, że kręciłem z pewną dziewczyną, podszedłem do niej, zagadałem. Świetna dziewczyna! Postawiłem drinka i dosyć długo rozmawialiśmy. Trzeba przyznać, wywarła na mnie cholernie pozytywne wrażenie. Wyższa liga, myślałem że nie mam u niej żadnych szans. Zostawiłem jej swój numer tel., pomyślałem "jaki ja głupi i nachalny". Na drugi dzień dzwoni nieznany numer, odebrałem. I w tym momencie rozpoznałem ten słodki głosik, wiedziałem że to właśnie ona! Spotykaliśmy się, w końcu zostaliśmy parą. Jednak różniliśmy się, mieliśmy całkiem inne charaktery. Pech chciał, że się rozstaliśmy, jednakże ja nadal z uśmiechem na ustach wspominam tamte chwile. Mam nadzieje że to przeczytasz. Wiem że często tu przebywasz, pamiętaj że zawsze będziesz dla mnie ważną osobą. Dziękuje!❤️

Gość mamma mia ciotka żmija
jak lejdi law to pasztet jakich mało, tleniona morda wyruchana przez bande mudżynów:D:D:D:D

Gość michałek827982
Napisz do mnie LL, proszę:(

Gość zacarowana ale jesteś śliczna
zaczarowana18 to jest dopiero wyższa liga!

Gość michałek827982
up nikt sie nie wypowie? może coś o mnie wspominała?

Gość michałek827982
no ludzie kochani ja tu jestem w rozterce a wy macie w D ten topik i sie nie wypowiecie!!!!

Gość pofarbowala wloski
upup

Gość nago
obie tu wymienione panie idealnie odzwierciedlają przeciętna urodę forumowiczek,jezeli mozna tu w ogóle mówi o jakiejkolwiek urodzie,ale moze sie komus podobają...

Gość wolna ona
Nie wstyd ci tak się błażnić i wymyślać te glupoty :o

Gość michałek827982
Lady love tak pięknie ciagnełaś druta z połykiem! Zadna Ci nie dorownuje :( Obciągnij jeszcze chociaz raz, zeby mnie tak jądra nie bolały :(