Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam poważnie.....

czy jest tu ktoś kto potrafi odczytywać SNY?

Polecane posty

Gość Pytam poważnie.....

Pytam poważnie

Gość anarae
co ci sie snilo?

Gość anarae
.

Gość Pytam poważnie.....
No więc tak...śnił mi się chłopak, z którym łączyła mnie silna więź ale zostaliśmy znajomymi. On mi się śnił, że podarował mi pierścionek niby ze złota a jak zaczęłam go oglądać i miałam na palcu to to złoto schodziło miejscami, on był pewny, że to złoto i pojawiła się liczba 8, że ja stwierdziłam, że to 8 karatów więc pozłacane i zeszło, byłam trochę rozczarowana... wie ktoś co taki sen oznacza?

Gość Pytam poważnie.....
i to 'zeszłe' wyglądało jak blacha-zwykły metal

Gość ja mam pytanie.
może jeszcze ja się wcisnę.może to absurdalne,ale już któryś raz śni mi się,że pewna osoba jest w ciąży.a ta dziewczyna nie jest w ciąży.zawsze te sny wiążą się z pewnym bólem,gdy widzę że mato dziecko.np we śnie się okazuje,że ukrywała dziecko kilka lat,i nagle się z nim ujawnia.czemu tak mam:(?

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
sny to wytwór twojej podświadomości i często pokazują ci to czego do świadomości dopuscić nie chcesz to co ci się śni dobrze jest powiązać ze SWOIM WŁASNYM zyciem i problemami jakie w nim są, a to możesz zrobić tylko ty sama albo ktoś kto bardzo dobrze zna twoje rozterki i dylematy, twoją przeszłośc i teraźniejszość tak więc - wszystkie "odczytywania" innych to tylko sugestie jakie moglabyć wziąć pod uwagę

Gość Pytam poważnie.....
ok, rozumiem, też starałam się jakoś zinterpretować ...ale o co chodzi z tym pierścionkiem?

Gość Pytam poważnie.....
i liczbą 8?

Gość ja mam pytanie.
nie lubie tych snów z ciążą.zawsze sie budze taka wystraszona po nich.:(

ja bym to tłumaczyła tak: chłopak - relacja która w zalożeniu miała być relacją damsko-męską. On był pewien, że występuje w tej relacji jako mężczyzna. Ty mu pokazałaś że nie ta ciaża i dziecko może symbolizować na przykład problem który ktoś nosi, który wyszedł na jaw a był ukrywany

Gość ja mam pytanie.
Dzięki.

Gość Pytam poważnie.....
u mnie było to tak, ze ja się bardziej angażowałam a on nie. wszystko bym zrozumiała ale dlaczego ten pierścionek, który miał być złoty okazał się jakimś metalem, bo miejscami złoto schodziło + liczba 8-stwierdziłam, ze to pozłacane i dlatego i moje rozczarowanie.

Gość ffggrgrg
8 oznacza nieskonczonosc. moze to oznaczac pozorna obietnice trwalosi, ktora w rzeczywistosci szybko się rozwieje.

nie bierz tego za poważnie co ci napisałam, to tylko strzały w ciemno ale widzisz - ty się angazowałas a on nie i tu bym szukała symboliki tego snu, to scieranie się złota na pierścionku

Gość Pytam poważnie.....
może i racja :) tej samej nocy śniły mi się papierosy...pewna dziewczyna mnie poczęstowała, ja odmówiłam ale ona mnie nakłaniała i obie paliłyśmy, później znów i ona zdążyła wypalić, ja nie i weszłam z nim do klasy szkolnej. dużo papierosów się tam przewijało w tym śnie.

Gość Brawa dla
ffggrg cośtam :) Poprawna interpretacja. Masz talent.

nie wiem co symbolizują papierosy ale obstawiałabym, że ona zdążyła się zatruć czyms a ty nie